Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μνήσθητί μου, Κύριε...

9 σχόλια:

Ευλαλία είπε...

Του παει το καπέλο...

Ευλαλία είπε...

Του πάει και το κοστούμι..

Ευλαλία είπε...

Εννοω του πρωην μητροπολιτη Ζακυνθου και νύν Δωδώνης Χρυσόστομου.
Επιτελους ο ανθρωπος ντύθηκε οπως μιλάει..

Ανώνυμος είπε...

Τα ράσα του πάνε περισσότερο.
Του δίνουν μια μεγαλοπρέπεια.
Του κρύβουν και τη μπυροκοιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Πνεύμα κατέλαβε τον Μητροπολίτη Δωδώνης (και πρώην Ζακύνθου) κ. Χρυσόστομο ενώ βρισκόταν στη Μόσχα.
«Εχω παράσημο» φώναζε ενώπιον του Πατριάρχη Μόσχας κ. Κυρίλλου και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.
«Μα είναι πρώτου βαθμού» προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν οι υπόλοιποι αρχιερείς της συνοδείας του κ. Ιερωνύμου.
«Εχω και πρώτου και δεύτερου και τρίτου από το Πατριαρχείο Ρωσίας» συνέχιζε εκείνος, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε ο ίδιος που έχει τα πρεσβεία στην αρχιεροσύνη στη νέα παρασημοφόρηση ιεραρχών και του κ. Ιερωνύμου από τον κ. Κύριλλο.
Ο κ. Κύριλλος, αν και δεν γνωρίζει καλά ελληνικά, κοκκίνισε… Ο Αρχιεπίσκοπος κοιτούσε αμήχανα… και οι μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος ήθελαν να αρπάξουν μια μαγική σκούπα και να εξαφανιστούν.

Ευλαλία είπε...

<> προσπαθουσαν να τον συνεφέρουν οι υπολοιποι Αρχιερεις..

Μπορούσαν να το δώσουν ενα ποτήρι νερό. Το τζέτ λάνγκ δημιουργει μεταξύ αλλων ελλειψη προσανατολισμού!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έδωσε καμιά συνέντευξη για τις προγαμιαίες σχέσεις στο κινέζικο Πεντχάουζ;

Ανώνυμος είπε...

Για να Δουμε τι Αλλο Εχουνε να Δουνε τα Ματακια μας!Αν του Παει δεν Λες Τιποτα του Ερχεται Κουτι!

Κ.

Ανώνυμος είπε...

Δίπλα στο Συνετό ο "ποιητής"-εγκωμιαστής του Βαρθολομαίου και φιλαράκι του "μουσικολογιώτατου" π.Παναγιώτης Καποδίστριας που έχει μάλιστα και το blog "στον ίσκιο του ήσκιου".
Στο blog του εγκωμιάζει και τον υβριστή του χριστιανισμού Οδυσσέα Ελύτη.