Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Περί των επαίσχυντων δηλώσεων Μπουτάρη

Ώστε αποτελεί "τιμή", κατά τη γνώμη του γνωστού και μη εξαιρετέου κ.Μπουτάρη, η προκλητική "παρέλαση", στην πόλη των αγίων Δημητρίου και Γρηγορίου του Παλαμά, κάποιων δυστυχισμένων συνανθρώπων μας που ανερυθρίαστα και με περισσό θράσος προβάλλου ν στην κοινή θέα την ξετσιπωσιά, την αναισχυντία, την αδιαντροπιά, τον αυτοεξευτελισμό τους! Είναι κι αυτό σημείο των δύστηνων καιρών μας! Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αρκείται στο γεγονός ότι "παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς" αλλά επαίρεται και καυχάται κι όλας γι αυτό του το κατάντημα! Και "διαφημίζει" επιπλέον αυτήν του την επιλογή, και χρησιμοποιώντας παντοίου είδους σοφιστείες επιχειρεί, συνάμα, να πείσει τόσο τον εαυτό του όσο και την κοινωνία στην οποία ζει και κινείται ότι η ανομολόγητη σεξουαλική διαστροφή αποτελεί μία απλή "παρέκκλιση", μία "παραλλαγή" απ το "θεωρούμενο" σαν φυσιολογικό, ένα διαφορετικό "σεξουαλικό προσανατολισμό". Ότι η βάναυση υποβάθμιση της θεοειδούς προσωπικότητάς μας στο κτηνώδες αποτελεί μία εναλλακτική μορφή ανθρώπινης συμπεριφοράς. 'Οτι η αποκτήνωση, ο υποβιβασμός και η σε τελική ανάλυση διάλυση του ανθρωπίνου προσώπου που συνεπάγεται η υποδούλωση στο πάθος του σοδομισμού συνιστά πράξη απελευθέρωσης απ το ζυγό των "προκαταλήψεων" και τη συσσωρευμένη "σκουριά" του παρελθόντος. Άλλωστε, στη γέμουσα συγχύσεως και διαστρεβλώσεως της αληθινής εννοίας των λέξεων εποχή μας, κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να μας ξενίζει και να μας γεμίζει με απορία! Το μαύρο παρουσιάζεται άσπρο και τούμπαλιν, τη εμπνεύσει κατ αρχήν του "απ αρχής ανθρωποκτόνου" διαβόλου και τη "ευγενεί" συμπράξει των θεραπόντων του νεοταξίτικης προελεύσεως politically correct (των διαφόρων think tank, μέσων μαζικής εξαχρειώσεως των εγχώριων και αλλοδαπών "νταβάδων",αμαρτωλών ΜΚΟ, μηδενισ
τών πολιτικών, "στοχαστών" και δήθεν πνευματικών ανθρώπων "ων ο θεός η κοιλία"). Ω τλήμον Θεσσαλονίκη! Ο πρώτος πολίτης σου, αντί με τις δηλώσεις και τις εν γένει εκδηλώσεις του να περιφρουρεί τις ηθικές και πνευματικές αξίες που εξευγενίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και που "ποιούν ήθος", εκείνος αποδίδει τιμή στη διαφήμιση της απύθμενης διαστροφής! Απομένει η λεγόμενη "πνευματική ηγεσία" της πόλης, με επικεφαλής τον επιχώριο επίσκοπο, να ανακαλέσει στην τάξη τον ασχημονούντα δήμαρχο και να μην αντιπαρέλθει το συγκεκριμένο, σοβαρό, ατόπημά του. Αρκετά μέχρι τώρα έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος τοπάρχης! Αλλά και οι πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους και που αγαπούν την πρόοδο της πόλης τους θα πρέπει, το δίχως άλλο, να αντιδράσουν με σθένος στην ελεεινή πρόκληση. Αναφαίρετο το δικαίωμα του καθενός, στη σφαίρα της ιδιωτικής του ζωής, να ασχημονεί και να διαθέτει το σώμα του όπως αυτός νομίζει! Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να προκαλεί το κοινό αίσθημα! Αυτό ας το καταλάβουν επιτέλους οι προπαγανδιστές της διαστροφής!
Ερώτηση :θα μπορεί κάποιος μετά την ψήφιση του «αντι-φασιστικού» νομοσχεδίου να μιλήσει έτσι ξεκάθαρα και ρωμαίικα ή θα διώκεται ποινικά γιατί ο λόγος του ,δεν θα έχει πολιτική ορθότητα; Ας το αναλογιστούν αυτό οι διάφοροι καλοπροαίρετοι που είναι όμως επικινδύνως για τον εαυτόν τους αφελείς! Η χρυσή αυγή είναι μόνο η αφορμή που τους υπηρετεί ..

4 σχόλια:

Ευλαλία είπε...

Δεν θα βρεθει καποιος να μαζεψει αυτο το ανεκδιηγητο και απαραδεκτο σιτεμένο ον?
Ως ποτε θα προσβαλει την αισθητικη μας?

Ανώνυμος είπε...

Το λεγόμενο "αντιφασιστικό" νομοσχέδιο είναι ο μεγαλύτερος φασισμός επενδυμένος με δημοκρατικό και φιλελεύθερο μανδύα.
Μπράβο σε όσους λένε ωμή την αλήθεια. Με την ίδια "αντιφασιστική" λογική θα περάσουν από δικαστήριο και τον απόστολο Παύλο και τους αγίους πατέρες γιατί ονομάζουν την ομοφυλοφιλία ασχημία και διαστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα προκαλεί ο συγκεκριμένος δήμαρχος; Θα βάλει επιτέλους φρένο στις ασχήμιες του;
Έχει και η ανοχή τα όριά της!

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκει και κάνει ο λεγάμενος! Ο κόσμος έχει αποχαυνωθεί και αποβλακωθεί απ τα τούρκικα,τα πρωινάδικα, τα ματς, τις ατέρμονες συζητήσεις στα ΜΜΕ και αδιαφορεί για τα αίσχη με τη διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας. Στομαχόφρονες και υλόφρονες κατάντησαν οι νεοέλληνες!