Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η σούπερ γιαγιά που καθήλωσε ένα ολόκληρο στάδιο!

Η 86χρονη μπορεί κι εκτελεί πρόγραμμα ασκήσεων στο έδαφος, που δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν αθλήτριες ακόμη κι αν ήταν αρκετές δεκαετίες μικρότερες.
Κι επειδή οι ασκήσεις εδάφους δεν την γεμίζουν απόλυτα δοκιμάζει και το δίζυγο!
Απολαύστε αυτή την καταπληκτική super γιαγιά:


πηγή

1 σχόλιο:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Nαι.
Η σωματική άσκηση μαζί με την αγάπη, τη σωστή διατροφή, και την καλή διάθεση κρατούν σε εξαιρετική κατάσταση ΚΑΙ το σώμα των ηλικιωμένων ανθρώπων, εμένα προσωπικά όμως, με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο, αυτό που διάβασα στο βίο της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, ότι δηλαδή, είχε φτάσει 102 ετών και τα μαλλιά της ήταν πάντα ολόξανθα και η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ της εμφάνιση ήταν ΙΔΙΑ, εκπάγλου καλλονής, δεκαοκτάχρονης, όσο ακριβώς ήταν όταν πρωτομπήκε στο μοναστήρι της, τότε που την ΚΑΛΕΣΕ ο Κύριος...

Λέει ο βιογράφος της αγίας Ειρήνης, ότι αυτο το άφθαρτο της όψης της υπήρξε δωρεά του Θεού, για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της ψυχής
που διέθετε η αγία Ειρήνη.

Ήταν δωρεά, για τον απερίγραπτο θείο της Ερωτα και την ασταμάτητη, προσευχή, νηστεία, αγρυπνία, για Την ΤΕΛΕΙΑ υπακοή της, ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, προς την προεστώσα της.

Τις απερίγραπτες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ δωρεές που έλαβε η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, όσο ζούσε, γνωρίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία, και γι αυτή της την ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ, την τίμησε ο Θεός και την ανέδειξε θαυματουργό στους αιώνες και σημειοφόρο στην εποχή της.

Να έχουμε τις άγιες πρεσβείες της.