Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Η αγάπη έρχεται στο τέλος»

Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη η ελληνική ταινία «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», στην οποία πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς. Την πρώτη ημέρα προβολής, έκοψε 21.871 εισιτήρια. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς εισιτηρίων -αν όχι τον μεγαλύτερο- σε πρεμιέρα ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η ταινία βασίζεται σε τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, οι οποίες αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. Τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη.
«Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται.  Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή  δεν  τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.   Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος».
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: