Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εκκλησιαστική προσέγγιση σεξουαλικότητας



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ιερέας π.Βαρνάβας Γιάγκου, μιλάει με θάρρος, γνώση και ειλικρίνεια, χαρίσματα σπάνια σήμερα σε ιερείς και θρησκευόμενους γενικότερα, πλην,για ορισμένες τοποθετήσεις του, θα χρειαζόμασταν εξηγήσεις περισσότερες, επειδή αν υιοθετηθούν ακρίτως, κάποιες φράσεις του, μπορεί να ξεφύγει η ψυχή του νέου άσχημα και να ΜΗΝ επανέρχεται.
Ο Θεός ας τον ενισχύσει και ας τον φωτίσει ώστε ο κάθε λόγος που εκπέμπει να είναι προς ωφέλειαν ψυχών και σωμάτων αμήν και γένοιτοοοοοοο!
;-)

Ευλαλία είπε...

Ο π.Βαρναβας ενας φωτισμενος ιερεας με συγχρονο και ανεπιτηδευτο λογο λεει μεγαλες αληθειες που αλλοι σκανδαλιζονται και αλλοι νιωθουν ψυχικη ευφορια ακουγοντας τα λογια του.
Εγω ανηκω στους δευτερους!

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία κήρυττε, κηρύττει και θα κηρύττει πάντοτε στεντορεία τη φωνή ότι οι προγαμιαίες σχέσεις συνιστούν αμαρτία.Και μάλιστα μεγάλη αφού αποτελεί η εν λόγω αμαρτία κώλυμα ιερωσύνης! Αυτήν την κρυστάλλινης διαύγειας διδασκαλία παρέλαβε απ το Χριστό και τους αποστόλους και αυτήν κηρύττει στον κόσμο. Το αν ο τελευταίος δεν την καταλαβαίνει ή/και την απορρίπτει, κάτι τέτοιο δε συνιστά φευ! αιτία μη διακήρυξής της γιατί εν εναντία περιπτώσει η Εκκλησία αρνείται την αποστολή της.