Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Στον ιντερνετικό αέρα η νέα διαδικτυακή πύλη της Βορείου Ηπείρου!


Το δελτίο τύπου:
Στον ιντερνετικό αέρα βρίσκεται από σήμερα η νέα διαδικτυακή πύλη της Βορείου Ηπείρου, aftonomi.gr. Μια νέα σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο, που μοναδικό στόχο έχει να προσφέρει ελεύθερη και αδέσμευτη ενημέρωση για την Βόρειο Ήπειρο, την πατρώα γη, που σήμερα, όσο ποτέ, μας χρειάζεται όλους και όλες.
Καθημερινά, η ομάδα του aftonomi.gr (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις και

συμφέροντα, που όλα αυτά τα χρόνια μόνο ζημιά έκαναν στην εθνική μας υπόθεση.
Μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών, σε Αργυρόκαστρο, Αγίους Σαράντα, Χειμάρρα, Τίρανα και Αθήνα, τοaftonomi.gr θα σας παρέχει καθημερινά, ειδησεογραφία από τις πόλεις και τα χωριά μας και τα κέντρα των αποφάσεων, που αφορούν τους Βορειοηπειρώτες και τη γη μας.
Ταυτόχρονα φιλοδοξούμε, να καταστήσουμε το aftonomi.gr «γέφυρα» των απανταχού Βορειοηπειρωτών, είτε αυτών που ζουν στην πατρώα γη, είτε στην Ελλάδα ή μετανάστευσαν σε χώρες του εξωτερικού.
Στην προσπάθεια αυτή, σας θέλουμε δίπλα μας. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να πάμε ακόμη πιο ψηλά.
Είμαστε μια αδέσμευτη, ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή στο διαδίκτυο, με μοναδικό μας γνώμονα την επιβίωση του Β/Η Ελληνισμού, την αναγέννηση της γης μας και μια ευρωπαϊκή Αλβανία, που θα σέβεται στο έπακρο τα δικαιώματα των Ελλήνων, όπου και αν κατοικούν στην επικράτεια της.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να γίνουμε, η καθημερινή σας «αγαπημένη» συνήθεια.
Επισκεφθείτε το aftonomi.gr κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: