Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αχαρνές: 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού

Πρόσκληση γνωριμίας με τα προϊόντα της ελληνικής γης και τον πολιτισμό που αναπτύχθηκε με βάση αυτή, απευθύνει  ο δήμος Αχαρνών, με τη διοργάνωση του 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού- Agrofestival, από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου 2012.
Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνολικά η ελληνική κοινωνία, η διοργάνωση για δεύτερη χρονιά του Φεστιβάλ, είναι πρόκληση.
 Και επισημαίνει την επιτακτική ανάγκη, για στροφή σε άλλες μορφές ανάπτυξης με άξονα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας.
«Να λειτουργήσουμε και να αναπτυχθούμε σε πείσμα όλων των αντίθετων προβλέψεων και να φωνάξουμε ότι  η χώρα μας θα συνεχίσει να υπάρχει και η ανάπτυξη βρίσκεται σε σημαντικό βαθμό στην εκμετάλλευση της τόσο πλούσιας και εύφορης ελληνικής γης» καταλήγει.
Στο 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού – Agrofestival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Αχαρνών,  θα συμμετέχουν:Δήμοι, Συνεταιρισμοί, Αγρότες από όλη την Ελλάδα, Νέοι Καλλιεργητές, Παραγωγοί, Αγροτουριστικοί επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: