Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η απόλυτη ξεφτίλα της ελληνικής "δικαιοσύνης"!!Αποφάσισαν την προφυλάκιση του Ηγουμένου π. Εφραίμ




To Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε πριν λίγο να προφυλακιστεί ο ηγούμενος της Ι. Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης π.Εφραίμ, για την υπόθεση του "σκανδάλου" της Μονής Βατοπαιδίου.

Οι "κατηγορίες" που τον βαρύνουν είναι αυτό της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, της ψευδούς βεβαίωσης και η συμμετοχή σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, σύμφωνα με το Συμβούλιο Εφετών.

Αυτή την ώρα γράφεται το ένταλμα σύλληψης, το οποίο θα αναφέρεται στην προφυλάκιση του Ηγουμένου.

Πληροφορίες πάντως της Romfea.gr, αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Ηγούμενος θα παραμείνει φρουρούμενος στη Μονή Βατοπαιδίου, η θα οδηγηθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.

Από τον Ηγούμενο Εφραίμ, ως φαίνεται, ξεκίνησε η "κάθαρση" στην Ελλάδα. Κι ας μένουν ένα σωρό (επιβεβαιωμένα) σκάνδαλα ατιμώρητα και πολιτικοί να απολαμβάνουν τα πλούσια οφέλη της "πολιτικής" διαδρομής τους και επιχειρηματίες που χρωστούν εκατομμύρια να απολαμβάνουν τα Χριστούγεννά τους σε κάποιο χειμερινό θέρετρο εντός ή εκτός Ελλάδος... Να τους χαιρόμαστε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το ότι κρίθηκε προφυλακιστέος, μέχρι να πάρει το δρόμο για τη φυλακή ο Εφραίμ,μεσολαβεί το απαραίτητο βήμα του να τον εντοπίσουν και να το συλλάβουν. Γι αυτό ας περιμένουμε. Κατά τα άλλα,για τον Ιερό Ηγούμενο Εφραίμ,καμία διαφορά δεν...
υπάρχει μεταξύ Μοναστηριού και φυλακής. Κελί έχει και στο Μοναστήρι,κελί και στη φυλακή. Μάλιστα στο κελί της φυλακής θα μπορεί πιο εύκολα και ανεμπόδιστα να συναντά και να δοξάζει τον Κύριο του,απαλλαγμένος από τις υποχρεώσεις και το άγχος που προσδίδουν στον άνθρωπο οι μπίζνες και ειδικά το real estate σε συνδυασμό με money laundry. Και μία χριστουγεννιάτικη απορία,κάποιοι δεν πρέπει να ακολουθήσουν τον Ηγούμενο στο νέου του σπίτι;Και ειδικά Κάποιος που σήμερα ταξιδεύει για χώρα της κεντρικής Ευρώπης;
Καλά Χριστούγεννα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Ελλάδα της Νέας τάξης πραγμάτων: όποιος συνεργάζεται και συναντιέται με τον Πούτιν πολλές φορές και κοιτάει το καλό της πατρίδας του (Ελλάδα-Κύπρος), είτε τον ρίχνουν από την κυβέρνηση (Καραμανλής), είτε τον βάζουν φυλακή (Ευφραίμ). Αυτή είναι η Ελλάδα, έτσι την έκαναν και τα αποτελέσματα, τα βιώνουν οι Έλληνες στο πετσί τους.