Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

O Πάγκαλος εγγυάται την ασφάλεια της Κύπρου! Μόνο μην πάρει ο αέρας το νησί ...


"Σκληρές" δηλώσεις κατά της Τουρκίας έκανε σήμερα ο β΄ Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας σε ερώτηση του Γ. Καρατζαφέρη στην Βουλή. Ο γνωστός για την φράση (μαζί τα φάγαμε) πολιτικός έβγαλε έναν ... δυναμικό χαρακτήρα, εγγυούμενος την ασφάλεια της Κύπρου και λέγοντας ότι κάθε επίθεση στην Μεγαλόνησο από τους Τούρκους θα θεωρηθεί επίθεση στην Ελλάδα. Ενώ μάλιστα προχώρησε ακόμη παραπέρα και χαρακτήρισε μεγάλο σφάλμα το ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομητηνή, συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας.

Και όλα αυτά από τον ίδιο άνθρωπο που ευχόταν να "πάρει ο αέρας την ελληνική σημαία από τα Ίμια". Λίγες εξηγήσεις υπάρχει για το τι συμβαίνει. Είτε ο κ. Πάγκαλος έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τις ΗΠΑ ότι δεν θα συμβεί τίποτε και έχει βρει την ευκαιρία να λεονταρίσει, είτε έχει ξυπνήσει μέσα του ο πολεμιστής και ετοιμάζεται να πολεμήσει για τα εθνικά δίκαια της Ελλάδος, είτε είναι αποφασισμένος να χυθεί όσο ελληνικό αίμα χρειαστεί, προκειμένου να προστατευτούν τα συμφέροντα του Ισραήλ (και παρεπιμπτόντως της Κύπρου) στην Μεσόγειο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα πολεμήσει ο Πάγκαλος...,έλα Χριστέ και Παναγιά!Εδώ για την Ελλάδα(κομμάτι της)όπως αναφέρεις εύστοχα είπε το κωμικό μαζέψτε τη σημαία και πείτε πως τάχατες τη πήρε ο αέρας!Λοιπόν ξέρετε γιατί το κάνουν αυτό?Επειδή θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό για τη λαίλαπα των μέτρων άνευ προηγουμένου,για να σωθεί το διεφθαρμένο σύστημα και η κλίκα που κυβερνάει μέσα από μια ελεγχόμενη εθνική κρίση!