Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Νέο φιάσκο της ΕΛΑΣ στα Ζωνιανά!!!


Το έχουν στα Ζωνιανά οι άνθρωποι να ξευτιλίζουν κάθε λίγο το ανήμπορο κράτος και να αναδεικνύουν τη θρασυδειλία του. Η νέα αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ, που αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματική όταν πρόκειται να δώσει αναφορά στην αμερικανική πρεσβεία (βλ. Wikileaks), να ξυλοκοπήσει γυναικόπαιδα και ειρηνικούς διαδηλωτές (βλ. Σύνταγμα, 28 Ιουνίου), ή να πετάξει χημικά και δακρυγόνα μέσα σε εκκλησίες (βλ. Άγιος Παντελεήμονας), ή να «στήσει» αθώους με ψευδομαρτυρίες, κατέληξε σε φιάσκο. Ένα φιάσκο, που πλέον δεν εκπλήσσει κανέναν. Γιατί ο κόσμος πια τους ξέρει...

50 λοιπόν αστυνομικοί, για μια χασισοφυτεία στα Ζωνιανά, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ νομιμοποιεί την κατοχή και χρήση. Με λίγα λόγια, τραβήξανε προς τα εκεί «να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο», για να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους στην περιοχή, για να πουλήσουν «τσαμπουκά». Είχαν όμως «ενημερωθεί» οι της περιοχής και οι ένστολοι, βρήκαν τη φυτεία κατεστραμμένη.

Τζάμπα κόπος λοιπόν, άνθρακες ο θησαυρός... Και οι ένστολοι, για να πουν ότι έκαναν κάτι, έστησαν μπλόκο. Και άρχισε τα ταβατούρι. Κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, οι υπόλοιποι άνοιξαν πυρ ως συνεπείς βλαχοκαουμπόιδες, αλλά οι δράστες... την κοπάνησαν! Και έγιναν και άλλα! Στο μπλόκο, επικράτησε ένταση μεταξύ των αστυνομικών, με έναν αξιωματικό να χειροδικεί κατά κατωτέρου του! Απίθανα πράγματα, με την πειθαρχία να έχει πάει περίπατο! Η ΕΛΑΣ του συστήματος, παρακμάζει... Πρέπει λοιπόν πάραυτα, να ανασυγκροτηθεί σε νέα βάση.


Για να μην ξευτιλίζονται τα παιδιά της ΕΛΑΣ συνέχεια στην Κρήτη, καθώς οι κατώτεροι ειδικά, δεν χρωστάνε να πληρώνουν την ανοησία των ανωτέρων, θα ήταν σκόπιμο να γίνουν τα κάτωθι:

Να μην ασχολείται η ΕΛΑΣ με το γηγενή πληθυσμό και να ασχοληθεί με αυτό που επιτυχημένα κάνει στην Αθήνα: σε συνεργασία με ΜΚΟ, να προφυλάσσει τους λαθρομετανάστες, ώστε οι τελευταίοι να μην υφίστανται απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές από τους απολίτιστους ιθαγενείς.

Να φυλάει τα πολλά παράνομα τεμένη στην Κρήτη, μην και εμφανιστούν τίποτα μισαλλόδοξοι και σκοταδιστές πατριώτες με κακές προθέσεις. Επίσης, να φυλάει τη συναγωγή στα Χανιά, μην την ξανακάψουν τίποτα ηλίθιοι από την αμερικανική βάση, συγνώμη, τίποτα Έλληνες αντισημίτες, «φασίστες» και λοιπά και για να μην αναγκαστεί να τρέχει πάλι η ηγεσία στη γνωστή πρεσβεία για να απολογείται.

Να έρθει σε συνεννόηση με όσους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων καλύπτουν πολιτικά τις ευαγείς δραστηριότητες των κατοίκων των Ζωνιανών, ώστε να επιτρέπεται στα οχήματα της ΕΛΑΣ να διέρχονται του χωριού (άνευ στάσεως), χωρίς να δέχονται επιθέσεις. Έτσι, θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και ο καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του.

Να συνειδητοποιήσουν επιτέλους οι της ΕΛΑΣ ότι στα Ζωνιανά zonianaυπάρχει "ειδικό" καθεστώς, καθώς εκεί τα έχουν πάρει στο κρανίο (κυρίως με την Εφορία και την έκτακτη εισφορά) και δεν γουστάρουν να βλέπουν τον πειθήνιο βραχίονα του συστήματος, δηλαδή την ΕΛΑΣ, να παρελαύνει κάτω από τη μούρη τους. Με λίγα λόγια, οι της ΕΛΑΣ να διαβάσουν Asterix και τα περί γαλατικού χωριού για να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος.

Να ζητήσουν συγνώμη οι της ΕΛΑΣ από τους κατοίκους των Ζωνιανών, για τα προσκόμματα που δημιουργούν συστηματικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα των τελευταίων, οι οποίοι μάλιστα, ενόψει των εξαγγελιών της κυβέρνησης για τη νομιμοποίηση της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, ετοιμάζονται απλά για την επόμενη ημέρα, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Να πάψει η ΕΛΑΣ γενικότερα με τη συμπεριφορά της, να δημιουργεί προσκόμματα στην ανάπτυξη, «πράσινη» ή μη, της ελληνικής υπαίθρου. Η καθ' όλα συντηρητική στάση της έναντι του νέου, δημιουργεί μέχρι στιγμής σοβαρότατα προβλήματα στην ελληνική οικονομία και αποθαρρύνει κάθε νέο μοντέλο ανάπτυξης. Καιρός να αλλάξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: