Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ!


Τι παραλογισμός! Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την καταγγελία της Ιεράς Συνόδου για την προσηλυτιστική επιχείρηση «ΙΗΣΟΥΣ του ΝΑΥΗ» της Ελληνικής Ιεραποστολικής ΈνωσηςΕλληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης !!! Στο περιοδικό της Βιβλικής Εταιρείας όπου οι αιρετικοί σκοπεύουν να «ευαγγελίσουν» τους Ορθόδοξους ''ειδωλολάτρες'' μοιράζοντάς τους Καινές Διαθήκες. Σήμερα μάθαμε ότι η «Ορθόδοξη» Ελληνική Βιβλική Εταιρία προμήθευσε με 58.000 Κ.Δ τα παλικάρια της Φως στα πέρατα της γης (Τεύχος ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ) διαβάζουμε:

«Η Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση εξάλλου προμηθεύτηκε 58000 Καινές Διαθήκες στη Νέα Μετάφραση συνεχίζοντας ένα πολύχρονο πρόγραμμα διανομής Καινών Διαθηκών στην Πελοπόννησο».

Είναι οι ίδιες Καινές Διαθήκες που οι αιρετικοί προσηλυτιστές του Ιωνάθαν Μακρή προέδρου της Ε.Ι.Ε, απέστειλαν στους ιερείς της περιφέρειας της Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως για να λάβουν την απάντηση από τον Μητροπολίτη κ.Ιερεμία: «Η Καινή Διαθήκη την οποία προσφέρετε καλή βεβαίως είναι, γιατί είναι ο λόγος του Θεού, – αν και η μετάφρασή της, σαν ανθρώπινο δημιούργημα, έχει λάθη – , αλλά δεν θέλουμε την προσφορά του θείου λόγου από σας».

Τι παραλογισμός αλήθεια! Μια Εκκλησία με δυό γνώμες σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Μια Εκκλησία η οποία το ένα χέρι κουνά απειλητικά προς τους λύκους που απειλούν το ποίμνιό της, αλλά που με το άλλο χέρι τους ταΐζει με τις σάρκες των παιδιών της. Ο Θεός να φωτίσει τους Ιεράρχες μας!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: