Δημήτρη Ρουσουνέλου
Με την Ελένη Ψυχούλη, που ήταν εξαιρετική σαν οικοδέσποινα, μαγειρέψαμε απόψε με τον τρόπο της Μυκόνου.
Μια επιλογή ειδικά για την εκπομπή “Chef στον αέρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Πειράξαμε λίγο όχι τον κορμό αλλά τα παρακλάδια των παραδοσιακών συνταγών. Κάναμε τις απαραίτητες συνθέσεις σε μια προσπάθεια να στείλουμε ένα μήνυμα προς τα μέσα και προς τα έξω, το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι πέρασε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.
Ειδικά η σύνθεση του πιάτου με τα μαυρομάτικα και το χταπόδι νομίζω ότι εκτός από κορυφαία γευστική απόλαυση μπορεί να μας χαρίσει ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο μυκονιάτικο πιάτο που πατά και με τα δυο του πόδια σταθερά στην παράδοση του νησιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου