Υλικά :
2 φλ. λάδι
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. χυμό πορτοκαλιού
1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
1 κ. περίπου αλεύρι μαλακό
1 ½ κ.γ. σόδα
ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού
Σιρόπι:
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. μέλι
1 φλ. νερό
Εκτέλεση:
Δουλεύουμε το λάδι αρκετή ώρα με το μίξερ και μετά ρίχνουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα, το χυμό, το σιμιγδάλι και τέλος λίγο λίγο το αλεύρι με τη σόδα.
Τα πλάθουμε μικρά γιατί μεγαλώνουν πολύ και τα βάζουμε στο φούρνο αφού έχει φτάσει τους 200 C γιατί αλλιώς απλώνουν.
Όταν κρυώσουν τελείως τα αραδιάζουμε σε ταψί και τα περιχύνουμε με το σιρόπι ζεστό. Πασπαλίζουμε με καρυδόψιχα.
1 σχόλιο:
Ωραίο. Εάν δεν μας Αρέσει όμως το Τριμμένο Καρύδι Μπορούμε να τα Πασπαλίσουμε με Τριμμένο Φυστίκι ή Τριμμένο Αμύγδαλο ότι μας Αρέσει και Διαθέτουμε.
Δημοσίευση σχολίου