Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

HAPPY SHOES

Ειναι μια απο τις ταχυτερα αναπτυσσομενες επιχειρησεις παγκοσμιως.Ο δραστηριος Blake Mycoskie συνελαβε την ιδεα να δημιουργησει μια εταιρεια κατασκευης παπουτσιων και για καθε ενα ζευγαρι που πωλειται την ιδια στιγμη ενα αλλο πηγαινει σε καποιο φτωχο παιδι που το εχει αναγκη σε ενα αλλο σημειο του κοσμου.
Η εταιρεια TOMS SHOES δημιουργηθηκε το 2006 μετα απο ενα ταξιδι που εκανε ο ιδιος στην Αργεντινη.Εκει διαπιστωσε οτι πολλα παιδια δεν ειχαν παπουτσια για να προστατεψουν τα ποδια τους και αντιλαμβανομενος αυτη την αναγκη συνελαβε την ιδεα της δημιουργιας.Απο τοτε εχει μοιρασει στα παιδια του αναπτυσσομενου κοσμου περισσοτερα απο 600.000 παπουτσια.
Τα παπουτσια εχουν γινει πλεον συμβολα μοδας και εχουν και φανατικους θαυμαστες.
Γνωστα ονοματα του καλλιτεχνικου κοσμου ανελαβαν να υποστηριξουν την προσπαθεια και η δημιουργικοτητα του Mycostie εχει πλεον φτασει σε πολυ μεγαλα μεγεθη.




Η φιλοσοφια One fon one απεδωσε καρπους και μας δειχνει τον δρομο για νεες ιδεες με σκοπο την επιχειρηματικοτητα που στηριζεται σε υγιεις βασεις και φιλοσοφει ενω παραλληλα προσφερει.Τα σχεδια απλα,με φαντασια και κεφι,χαρουμενα, ευκολοφορετα με χρωματα που σου φτιαχνουν την διαθεση,ειναι πολυ καλη λυση για το καλοκαιρι στις διακοπες.
Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου για δυο λογους.Υπαρχουν σε πολυ ωραια χρωματα και μπορεις να παρεις και δυο ζευγαρια για αλλαγη και εχουν και το σχετικο τακουνι που ταιριαζει γαντι σε ατομα με το δικο μου υψος!!!!


Ο κουκλος δημιουργος τους βρεθηκε τον περασμενο μηνα στην Αθηνα για την εναρξη της συνεργασιας του με τα εδω καταστηματα και μιλησε στο μουσειο Μπενακη για το εργο, τους συνεργατες του και την αναγκη απο την οποια ξεπηδησε μια τετοια επιχειρηση.
Μια ιδεα που προσφερει με τον πιο ευφανταστο και χαρουμενο τροπο.Οχι( μόνο) ελεημοσυνη, παρα μονο χαμογελο και προσωπα παιδικα ευχαριστημενα με ματακια που λαμπουν.
Αποκτηστε τα αν μπορειτε δινουν χαρα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: