Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ντροπή! «Sydney το Athens via Istanbul»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz3aoKQZ7A8ToUpJNmaJtJSJCTZbnpfmtXp7MkYilrKXZ_BEdVtiVsTRlAvyt_pAhuhG0nr7jWC4S4LS5ngbJ93Ln540w6EjYeWIi4aQT214TwNB9JVfhWjbw0_bi_fqQnCQAbpTz0KAo/s1600/temp%CE%91%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1.jpg

Γράμμα ομογενή από την Αυστραλία στον κ.Παπανδρέου.


Αγαπητέ κ. Γιώργο, σήμερα είμαι έξω φρενών...

Ανοίγοντας την εφημερίδα «Νέος Κόσμος» βλέπω μια τεράστια διαφήμιση από την Turkish Airlines για ταξίδι από το «Sydney το Athens via Istanbul» πραγματικά αυτό δεν το περίμενα ποτέ, ότι θα έλθει μια μέρα να το δω και αυτό κ. Γιώργο.

Η εδώ Ομογένεια αριθμεί πάνω από 700 χιλιάδες, να μην έχουμε τον Εθνικό αερομεταφορέα. και να σκεφτεί κανείς ότι υπήρξε, εδώ, η Ολυμπιακή και αφού την λήστεψαν και την απαξίωσαν την απέσυραν γιατί δεν ήταν κερδοφόρα.

Αλλά πως να είναι κερδοφόρα, αφού όταν γεμάτη ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ. Ερχόταν με Τζαμπατζήδες και γεμάτη με Τζαμπατζήδες αναχωρούσε.

Αυτό μου το είπε ο πράκτορας μου, όταν του ζήτησα επείγοντος εισιτήριο για Ελλάδα.

κ.Γιώργο κάθε μέρα βλέπω εξεταστικές για ψήλου πήδημα αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε για αυτό το μεγάλο σκάνδαλο, εύχομαι να μην έλθει η μέρα να δω και την διαφήμιση να ταξιδέψω για την Ελλάδα με την "North Macedonian Airlines" μέσω Σκοπίων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: