Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

το μυστικό οπλο στό μουντιάλ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhgRdZV0EXJvJaiSPU-TTeL466kbXDVwNxCAHWu5oD9naW_UDsxnKx-sqjFP-takl0_OV-KGXZIu-NkjCjAS-kTT7FdLve_IhYta-TrdF6xDh7abeuGG0GOS_CJPFX1fb6A1KPIRD-gAI/s1600/newego_LARGE_t_761_11050347.jpg

Ολοι οι κινέζοι φίλοι μου εδώ, πολύ ευγενικά, μου είπαν να δώ το μουντιάλ , την ημέρα που επαιζε η εθνική Ελλάδος, δειχνοντας την αγάπη τους σε μένα , αν και τους εχω πει πολλές φορες οτι ειμαι μόνο ορθόδοξος ιερέας, ανήκω στην εκκλησία και μόνο (πραγμα που εκτιμούν αρκετά για λόγους που ισως σε αλλο αρθρο να εξηγήσω) και οτι τελος πάντων εχω κλάψει για την βραζιλία που εχασε απο την ιταλια, πολλα χρόνια πριν.
Βεβαια η εμφάνηση της ελλάδος ηταν απογοητευτική, και της N κορέας το αντίθετο.
πολυ δυνατά και με απαράμιλο θαρρος επαιξε η Β.κορεα εναντίον της Βραζιλίας, αλλα οι κινεζοι, η πελαγια, ο γουο ρει γκουαν (που ξέρουν την αγάπη μου για την βραζιλία) και αλλοι μου ειπαν σήμερα, το μυστικό που οι βορειο-κορεάτες επαιξαν τοσο ψυχωμένα.
ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΕΙΑ!!!!! Δεν το πίστευα.!!!! Μου το ειπαν οτι το λεει η τηλεόραση και οι εφημερίδες.
Επειδη ακόμα δεν το πιστευα, η πελαγια μου βρηκε ενα σωρο links στο google που το γράφουν.
Για να βεβαιωθειτε , βαλτε στο google τις λεξεις 北韓 足球 礦工
Που σημαινουν Β.κορέα ποδόσφαιρο ανθρακωρύχος και θα δειτε ενα σωρο
Μεταφραστε με το google translator.
Βρηκα ακομα μερικά στα αγγλικά
http://www.fanhouse.com/news/main/at-world-cup-north-korean-team-goes/1109030/

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5h_ZD7STnGlc56plIdw7OIe2EvS-wD9G8ERJ00

http://www.cbsnews.com/stories/2010/06/09/ap/sportsline/main6566270.shtml

http://nbcsports.msnbc.com/id/37609538/ns/sports-world_cup/page/2/
συνεπώς μην αδικειτε την βραζιλία – που φυσικα δεν ηξεραν την ψυχολογική κατάσταση των αντιπάλων- οτι δεν επαιξε καλά κτλ, εβαλε μόνο 2 , κτλ. καταλαβαινετε ΠΩΣ επαιζαν οι αλλοι!!!!!!
μου εκανε τεράστια εντύπωση, δεν γνωρίζω αν το εχουν αναφέρει στην ελλάδα, και επειδη το βρήσκω ενδιαφέρον ειπα να το μοιραστώ μαζύ σας, (βεβαια ο ρεχαγκελ μαλλον δεν μπορει να εφαρμοση αυτο το ειδος εμψύχωσης των ποδοσφαιριστων μας), μια και τοσο καιρό δεν εγραψα λογω υπερβολικής δουλειας και οχι καλής υγειας.

π.Ιωνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: