Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ...


ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 8 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Έχουν ξοφλήσει. Και το βλέπουν. Κάνουν ότι μπορούν για να ξαναμαζέψουν μια πελατεία που τους έχει ήδη εγκαταλείψει αγανακτισμένη κι οχι απλώς αδιάφορη. Οι ειδήσεις των οκτώ, με παρουσιαστές και μηχανισμούς που εξυπηρετούν προσωπικά και εργοδοτικά, επαγγελματικά αλλά και ατομικά συμφέροντα, παραδομένους σε κουβεντούλες και deal διαπλοκής και εργοληψίας δημοσίων έργων αλλά και ιδιωτικών τρεχουσών συναλλαγών, αποτελούν πια γραφική απεικόνιση ενός θεάτρου σκιών με πρωταγωνιστές κακοπαιγμένους καραγκιόζηδες και κινούμενα σχέδια της οκάς...


Που δεν θα τα έδινε ως προσφορά ούτε το “Διάβασέ με” της εποχής του ‘8Ο.
Ο κόσμος έχει πάρει πια χαμπάρι ότι κανάλια που κάποτε άφηναν πίσω τους την σφραγίδα της εγκυρότητας, κατάντησαν πιόνια νταβατζήδων που καλοπληρώνουν υπηρέτες τους για να πιέζουν πολιτικούς, να αποσπούν μεγαλοδουλειές και να κάνουν τα μερεμέτια τους στην ήδη αδιέξοδη και φθίνουσα τηλεοπτική αγορά. Με τον πιο περίτρανο τρόπο αποδείχτηκε η κατάντια και θεματολογικής τους ανυποληψία, χτες το βραδυ. Φιλοξενώντας το ίδιο αδιάφορους και ανυπόληπτους πολιτικούς για να μας μιλήσουν για την κατρακύλα της ελληνικής οικονομίας και τις βλακώδεις κυβερνητικές επιλογές τους, έθαψαν το θέμα με την σύληση του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου. Μόνον το Mega έπαιξε το θέμα στις 20.45 και μετά βίας.

Από ένα τόσο απλό παράδειγμα μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει ότι η κοινή γνώμη παρακολουθεί τα τρία δελτία των 8, γιατί δεν έχει να δει κάτι καλύτερο ή γιατί απλά έχει σιχαθεί ακόμα και να σηκώνεται από την πολυθρόνα της για να κάνει zapping στα μούτρα των τελειωμένων της ελληνικής πληροφόρησης.

Μούγκα στη στρούγκα για τα νεοταξικά δουλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: