Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Τα εκτρώματα των δήθεν αριστερών
Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι να το παίζεις «αριστερός» και να πουλάς «αριστερό ριζοσπαστισμό».

Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που κατακλυστήκαμε και αιχμαλωτιστήκαμε από τους δήθεν αριστερούς: Από όλα αυτά τα μικροσκοπικά μορμολύκεια που πωλούν τοις μετρητοίς «αριστερισμό» και «επαναστατικότητα»!!!

Ιδιαίτερα τα ΜΜΕ καταδυναστεύονται από όλους αυτούς τους «αριστερούς» επιπλέοντας φελλούς…

Όλοι οι «εγκάθετοι» των οικονομικών και πολιτικών «νταβάδων», ακατάρτιστοι και καταθλιπτικά κενοί από κάθε αριστερή ιδέα και προπάντων τραγικά άκαπνοι πολιτικά, φοράνε «κόκκινα γιλέκα»!!!

Ζούμε την πλέον αλλόκοτη και παρανοϊκή ιστορική διαστροφή: Οι πιο μοχθηρές και άπληστες γκριμάτσες της κερδοσκοπικής, καπιταλιστικής αδηφαγίας να εμφανίζονται με «αριστερά» και «αριστερίστικα» προσωπεία!!!

Ένα από τα εκτρωματικά αυτά υποπροϊόντα των δήθεν αριστερών είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης: Ένα ΤΙΠΟΤΑ και από το ΠΟΥΘΕΝΑ…

Προσυπογράφουμε την «οργή» του Σωτήρη Στανωτά.


www.newstrap.gr

Όταν οι φλώροι δήθεν αριστεροί «Δημοσιογράφοι» ιδιοκτήτες κοσμικών εστιατορίων δεν διστάζουν


Του Σωτήρη Στανωτά

Στην Ελλάδα οι ανήθικοι μιλούν για ηθική και οι αστράτευτοι για στρατό.

Ο γνωστός κοσμικός φλώρος,
που χρίσθηκε δημοσιογράφος μέσα σε κομματικά εργαστήρια, πρόσφατα, βγήκε στο κουρμπέτι του διαδικτύου με μια ιστοσελίδα υποτίθεται ενημερωτική και σίγουρα αντιαισθητική….

΄Επρεπε, λοιπόν, να βρει τρόπο να συζητηθεί….Και βρήκε.

Προκάλεσε ασύστολα, ενσυνείδητα, με την ελπίδα πώς θα κινητοποιήσει τα ανακλαστικά, όσων δεν θέλουν να υβρίζονται χυδαία, μ΄ ένα ηλίθιο, δήθεν, χιούμορ, κάποια πράγματα για τα οποία, κάποιοι άλλοι, δεν δίστασαν να δώσουν και την ζωή τους…

Έτσι, ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο δύο παρλιακά, εξηγούσαν γιατί μπορούμε να καίμε την σημαία(!!) και εξηγούσαν, ταυτόχρονα, πώς πρόκειται για ένα πανί……

Μ΄ αυτό τον τρόπο, ο φλώρος, δήθεν, δημοσιογράφος και κοσμικός κατάφερε να γίνει θέμα, έστω και για λίγες ημέρες. Εκμεταλλευόμενος το σύστημα τον οποίο τον δημιούργησε και τον ανέθρεψε, έκλεψε δημοσιότητα, πουλώντας, αυτή τη φορά, προοδευτισμό.

΄Αλλωστε, γενικώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλάει οτιδήποτε…Και, ταυτόχρονα, συνέχισε να εφαρμόζει αυτό το φασιστικό παιχνίδι της ταμπέλας που καθιέρωσαν οι δήθεν αριστεροί….Το κωλόπαιδο
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: