Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ξαφνικίτιδες..., «ναός του Θεού» και μετάνοια!


Μ. Παγώνη (10/8/2022): «Σας καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος. Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»! 


Κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί, ότι δεν ακούμε την επιστήμη, τους ιατρούς, διότι επιστήμονα παρουσιάζουμε. Ιατρός και μάλιστα διδάκτωρ καρδιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών προειδοποιεί.

 

Ύστατη δραματική προειδοποίηση προς την Ελλ. Πολιτεία από τον ιατρό Δρ. καρδιολογίας Κων. Αρβανίτη!

 




    
«Εἴ τις τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ φθείρει, φθερεῖ τοῦτον ὁ Θεός»!

 9

Μεγαλώνει ο αριθμός των ατόμων -κυρίως νέων- που πεθαίνουν ξαφνικά. Το περίεργο είναι ότι οι ιατροδικαστές δεν βρίσκουν αιτία θανάτου και δηλώνουν ότι ο θάνατός τους είναι "αδιευκρίνιστος"! Και ακόμα, οι εύκολοι σε στατιστικές υπεύθυνοι, δεν μας λένε, πόσοι από τους αιφνιδίως θανόντας είναι εμβολιασμένοι! Ένα 60, 70, 80,90 ή 100%;

Το θέμα αυτών των αδιευκρίνιστων θανάτων το οποίο, αυτοί που έπεισαν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, δεν το εγγίζουν, ιατροί και ειδικοί επιστήμονες, το θεωρούν ως μία των παρενεργειών των εμβολίων. Ένας από αυτούς είναι και ο ιατρός και διδάκτωρ καρδιολογίας κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης!

Παραθέτω απόσπασμα συνεντεύξεώς του και εν συνεχεία θα δούμε, γιατί το θέμα των εμβολίων είναι και πνευματικό.

 


Ερωτάται ο  κ. Αρβανίτης και απαντά:

Πού οφείλεται το ότι ο Έλληνας, ενώ βλέπει δίπλα του, στην οικογένειά του ξαφνικούς θανάτους δεν αντιδρά;

 «Είναι δύο οι λόγοι. Το ένα είναι ο φόβος... Το άλλο είναι μια άμυνα του οργανισμού κάθε εγκέφαλου. Δεν θέλει να παραδεχθεί ότι μόνος έσπρωξε το παιδί του στον όλεθρο. Δεν θέλει να πιστέψει ότι ενδέχεται κάτι τέτοιο, και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες και άρα δεν ομολογεί. Γιατί, αν το παραδεχθεί θα τρελαθεί. Επομένως δεν θέλει.

Είναι μια ψυχολογική άμυνα να αρνείσαι ότι συνέπραξες. Δεν θέλει ο άλλος να πει ότι πήγα το παιδί μου, δεκαπέντε χρονών και το εμβολιάσαμε με κάτι αμφίβολης ποιότητος σκευάσματα..., του έβαλα κάτι αδοκίμαστο ουσιαστικά, και μετά από λίγες μέρες, βδομάδες ξαφνικά το έχασα το παιδί μου και κανείς δεν μπορεί να μου πει από τι το έχασα. Και του κάνουν νεκροτομή και δεν βρίσκουν τίποτα να μου πούνε. Δεν θέλει να παραδεχθεί αυτό.

Αν αρχίσουν οι παραδοχές και φύγουν στην άκρη οι ενοχές, ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και κυρίως η εξουσία. Αν κάποιος καταλάβει επιτέλους κάποτε ότι εξαπατήθηκε, θα οργισθεί πολύ περισσότερο από αυτούς που κυνηγιούνται. Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που είναι υπό διωγμόν, γιατί δεν κάθισαν να βάλουν μέσα τους αυτά τα σκευάσματα κάτι ανεπαρκώς δοκιμασμένο. Υπάρχουν όμως και πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι πίστεψαν το αφήγημα το κυβερνητικό και πήγαν και τόκαναν. Όταν όμως συνειδητοποιήσουν ότι η γυναίκα τους, το παιδί τους οι ίδιοι, έχουν κάποια σημαντική βλάβη υγείας, ή αναπηρία, ή θάνατο, θα συνειδητοποιήσουν ότι εξαπατήθηκαν. Αυτοί θα οργιστούν πολύ περισσότερο από εκείνους που διώκονται γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο.

Όμως ξέρετε, είναι εύκολο να εξαπατήσεις έναν άνθρωπο. Όμως πολύ δύσκολο να παραδεχθεί ότι εξαπατήθηκε. Μπαίνει και ο εγωϊσμός μέσα. Δεν παραδεχόμεθα εύκολα ότι εξαπατηθήκαμε».

(Δείτε εδώ). 

Να, λοιπόν, γιατί έχει και πνευματικές διαστάσεις το θέμα. «Πολύ δύσκολο να παραδεχθεί ο άνθρωπος ότι εξαπατήθηκε. Μπαίνει και ο εγωϊσμός μέσα. Δεν παραδεχόμεθα εύκολα ότι εξαπατηθήκαμε». Η πολιτεία και οι «ειδικοί» επιστήμονες διαψεύστηκαν εντελώς. Έλεγαν ότι με το εμβόλιο θα κτίσουμε τοίχο ανοσίας, ότι όποιος εμβολιαστεί δεν κινδυνεύει, δεν μπαίνει στην εντατική, δεν μεταδίδει και δεν πεθαίνει. Έλεγαν επίσης ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες περισσότερες από ό,τι τα άλλα φάρμακα. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει και τα έλεγαν ενώ ήξεραν ότι ψεύδονται. Να, μια σημερινη παραδοχή: Μ. Παγώνη (10/8/2022): «Σας καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος. Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»! (Δείτε εδώ).

h

Αυτά τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι η εξουσία χρησιμοποίησε απάτη και ενέσπειρε τον φόβο στο λαό. Υπήρχαν φωνές που προειδοποιούσαν για την απάτη. Λοιδορήθηκαν. Και τώρα που όλο και περισσότερο βγαίνει στο φως η αλήθεια, όπως διαπιστώνουν πολλοί και ο κ. Αρβανίτης: «Όμως πολύ δύσκολο να παραδεχθεί ο άνθρωπος ότι εξαπατήθηκε. Μπαίνει και ο εγωϊσμός μέσα. Δεν παραδεχόμεθα εύκολα ότι εξαπατηθήκαμε». Είναι δηλαδή θέμα ταπεινώσεως και μετανοίας.

Μετάνοια για μια ιατρική πράξη;

Ναι, γιατί οι χριστιανοί έχουν άλλο ένα λόγο να αρνούνται το εμβόλιο, αφού είναι Εντολή Ευαγγελική να προσέχουμε το σώμα μας, ως ναό του Αγίου Πνεύματος, διαφορετικά αμαρτάνουμε στο Θεό και θα έχουμε και σωματικές επιπτώσεις: «εἴ τις τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ φθείρει, φθερεῖ τοῦτον ὁ Θεός» (Α΄ Κορ. Γ΄ 17).

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Προσέχει το σώμα του-ναό του Θεού, εκείνος που εμβολιάζεται, αφού δέχεται εμβόλια που βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι επικίνδυνα, οι ίδιες δε οι φαρμακοβιομηχανίες δεν παίρνουν την ευθύνη για τις όποιες βλάβες προκαλέσει; Πώς ο πιστός θα κάνει το σώμα του (το ναό του Θεού) πειραματόζωο και μάλιστα δια της έμμεσης και άμεσης βίας για να βοηθήσει τις φαρμακοβιομηχανίες να αυξήσουν τα κέρδη τους και τους Νεοταξίτες να επιτύχουν τον σκοπό του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού; Χιλιάδες θανάτους έχουν προκαλέσει και εκατοντάδες χιλιάδες επικίνδυνες παρενέργειες τα εμβόλια, όπως επίσημες πηγές μας πληροφορούν.

Και κάτι άλλο.

Είναι παραπλανητικό το επιχείρημα της κυβερνητικής προπαγάνδας ότι: όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες! Αφ’ ενός μεν γιατί μέχρι τώρα τα φάρμακα ελέγχονται χρόνια και δεν είναι στο στάδιο των πειραματισμών (και παρόλα αυτά κάθε τόσο –παρά τον μακροχρόνιο έλεγχο– κάποια …αποσύρονται ως επιβλαβή), αφ’ ετέρου δε γιατί το κάθε φάρμακο δεν το παίρνουν ΟΛΟΙ οι πολίτες (δισεκατομμύρια άνθρωποι) και δια της «βίας», αλλά όσοι νοσούν για να θεραπευτούν.

Και –επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός– χρειάζεται την, κατόπιν εξετάσεως, συναίνεση του γιατρού κι όχι της εξουσίας. Στο «αφοπλιστικό» τάχα επιχείρημα των «ειδικών» ότι «δισεκατομμύρια άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο», η απάντηση ότι γι' αυτό οι εντατικές είναι γεμάτες από τριτοεμβολιασμένους, γι' αυτό υπάρχουν εκατομμύρια παρενέργειες, γι' αυτό και οι ανεξιχνίαστες ξαφνικίτιδες.

Είναι καιρός, επειδή «οι βάρβαροι ξανάρχονται», να αλλάξουμε μυαλό.

Παναγιώτης Σημάτης

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση...Γιατί λέει οι "χριστιανοί έχουν" και όχι "οι χριστιανοί έχουμε "? Καλοπροαίρετα δηλαδή...