Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Διότι δεν συνεμορφώθης προς τας υποδείξεις....

Γιατί αν πεις αυτή τη λέξη....την μόνη λέξη, θα σε βάλουν φυλακή! Όχι δεν είναι κακιά η λέξη αλλά κακός είσαι εσύ αν την πεις, οπότε δεν σε φυλακώνουν επειδή η λέξη είναι άπρεπη αλλά επειδή εσύ δεν έπρεπε να την πεις.


 

Και δεν έπρεπε διότι παραπήρες θάρρος και νομίζεις ότι είσαι εν δημοκρατία και κάποιος πρέπει να σου μαζέψει τα λουριά και να καταλάβεις πως δημοκρατία -τελικά- είναι αυτό που ορίζουν οι νομοκράτορες και αυτοκράτορες και όχι αυτό που νόμιζες εσύ ο ανόητος πολίτης βου κατηγορίας. 

Αυτοί δε που σου μαζεύουν τα λουριά, είναι δυνατόν να ανήκουν σε πολλές επαγγελματικές τάξεις. Δηλαδή μπορεί να είναι "δημοσιογράφοι", "ιατροί', "ιερείς", και βεβαίως "υπουργοί". Κάποιοι λοιπόν από αυτά αλλά και άλλα επαγγέλματα, εθελοντές "αγάπης" για τον συνάνθρωπο φροντίζουν για σένα, πριν από σένα! Για το καλό σου φυσικά....

Τα ξερονήσια δεν άνοιξαν ακόμη αλλά μπορείς άνετα, εύκολα και γρήγορα να βρεθείς με τα γνωστά "βραχιολάκια".....

Διότι δεν συνεμορφώθης προς τας υποδείξεις....Αλικαρνασσός, Παρθένι, Ωρωπός, Κορυδαλλός...τώρα και στην γειτονιά σας!

2 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Από την στιγμή που
ανακαλύφθηκαν
οι μ α ζ ι κ ο ί φ ο ρ ε ί ς
που μεταφέρουν τα "μηνύματα"
τής εξουσίας π α ν τ ο ύ...
σ υ ν ε χ ώ ς...α σ τ α μ ά τ η τ α
...

ά μ ε σ α αλλά και α δ ι ό ρ α τ α

υ π ό γ ε ι α...

κ ρ υ φ ά...

αμπαλαρισμένα... ακόμη και σε συμπεριφορές δημοφιλών "ηθοποιών" με ύπουλο τρόπο (κινηματογράφος)

αλλά ακόμη, πλέον, και στίς δαφημίσεις ή στα reality show
(ΜΜΕ)



η λεγόμενη ακόμη τάχα δημοκρατία, είναι πιά κενός λόγος

εφόσον η σκέψη μας...
π ρ ο κ α τ α σ κ ε υ α σ μ έ ν η
αλλά και ασταμάτητα ξαναρυθμιζόμενη
μέσα από την ύπουλη,
την έ μ μ ε σ η προπαγάνδα
που διαποτίζει τα πάντα...

μας κατευθύνει...

χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους πολλούς...

που... πλειοψηφούμε... ασταμάτητα
ενάντια στον αληθινό μας εαυτό...!


Λωρίτου Ελένη είπε...

Έχω την ταπεινή γνώμη , τα επίκαιρα θέματα της πανδημίας , των εμβολίων , της μάσκας , του κυβερνητικού αυταρχισμού οτι δεν πρέπει νά αυτονομούνται απο το γενικότερο πλαίσιο της αλλοιώσεως της πίστεως δια της αιρέσεως του οικουμενισμού και της αλώσεως της πατρίδος δια της αποσταθεροποιήσεως κοινωνικής , οικονομικής , πολιτικής ,υγειονομικής , δημογραφικής δια της γενοκτονίας και της λαθροεισβολής . Άλλωστε ο ίδιος ο οικουμενισμός επιθυμεί και βυσσοδομεί την διάλυση της ορθοδόξου Ελλάδος και στέκεται αρωγός των στυγερών πολιτικών σε αυτή την προσπάθεια . Ο οικουμενισμός υφίσταται εδώ και δεκαετίες . Όμως ο καθείς για τους προσωπικούς του λόγους ιδιοτελείς , αδιαφορίας , εφησυχασμού δεν θέλησε νά επαγρυπνήσει στό μείζον θέμα της πίστεως . Ο αγώνας εναντίον του οικουμενισμού δεν απέσπασε τόσους πολλούς εραστάς , αντίθετα εποίησε πολεμίους , συκοφάντας , ρουφιάνους και όλα τα σχετικά κατηγορήματα . Έτσι η αίρεση προέκοψε , κέρδισε έδαφος , το σκάφος έμπασε απο παντού νερά και ανθρωπίνως η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται απο 2-3 παλαίμαχους αντιοικουμενιστάς . Αυτή είναι η τύχη των δογμάτων ! Βρήκαμε χίλιες δυό δικαιολογίες για νά τα θάψουμε . Τα δόγματα έχουν μικρότερη αξία απο τα βρακόπανα και απο την υγιεινομική κρίση ! Αυτό συνιστά μία κακοδοξία , δηλαδή το νά αποσπάται το ένα θέμα απο το άλλο , το νά συνεχίζουμε νά λιβανίζουμε αυτούς που απεργάζονται την συνδρομή όλων αυτών των κακών στην καμπούρα της εκκλησίας και Ελλάδος . Δηλαδή άν μέ το καλό τελειώσει η πανδημία θα επιστρέψουμε στην μακαριότητά μας ? Και θα συνεχίσουμε νά πολεμούμε αυτούς που μαλλιοτραβιούνται μέ τους παπάδες ? Θά κοιτάξουμε τα φιλαράκια
μας ? Ποιό άραγε το όφελος για την εκκλησία και την πατρίδα ? Άν η φιλτάτη ορθοδοξία και η φίλη πατρίδα έχουν τέτοιους φίλους τί νά τους κάνουν τους εχθρούς ! Μεγαλύτερο κακό κάνουν αυτοί οι φίλοι παρά οι εχθροί . Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου . Το μεγαλύτερο κακό στην υπόθεση του οικουμενισμού στον Βόλο δεν το έκανε ο Ιγνάτιος- το παλληκάρι την δουλειά του κάνει - αλλά οι παπάδες και το ποίμνιο που κοιμάται και δεν θέλει νά διαρρήξει τις φιλίες του και τους συνασπισμούς συμφερόντων . Λυπάμαι !

Τουλάχιστον ας αξιοποιήσουμε την υγιεινομική κρίση για νά συνειδητοποιήσουμε τον στραβό δρομο που πήραμε στο μείζον θέμα της πίστεως , έστω κι άν είναι αργά για δάκρυα !

Μέ δυό λόγια βρέ ΕΛΕΝΑ δεν σταματάς νά λιβανίζεις τον Ιγνάτιο , απο το νά λογοτεχνείς ?