Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Για πέσμας ποιητά τι βλέπεις για το μέλλον ;

 Μια φανταστική παρουσίαση σκέψεων ...

Και τώρα συνελληνα, (τρυπημένε και μη) τι μέλλει γενέσθαι..;  

Θα σου δώσω εδώ, μια γεύση των όσων θα έρθουν, για να μην λες, πως δεν σε προειδοποίησα ,καποιες ζοφερές φωτοστιγμές από το μέλλον σου : 
 
 1. Θα επεκταθεί το πρόστιμο, στους διπλοεμβολιασμενους που αρνούνται την 3η δοση. 
 
 2. Θα απαγορεύσουν πλήρως, τα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικοτητας του εμβολίου.
 
 3. Σταδιακά, θα επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα και στις υπόλοιπες ηλικίες, συσχετίζοντας τις αποδοχές του εκάστοτε εργαζομενου/συνταξιουχου, με το αν αυτός εμβολιάστηκε (κατασχεσεις μισθων/συνταξεων) 
 
4. Θα χωρίσουν τις πόλεις, σε ζώνες κυκλοφορίας (γκετο) για ανεμβολιαστους/ μερικως εμβολιασμενους/ πλήρως εμβολιασμένους, προκειμένου να ελέγξουν το γενικό πληθυσμό. 
 
5. Θα ελαχιστοποιήσουν τις πολύ  ενοχλητικές διαφωτιστικές αναρτήσεις των 'αρνητών", στα σοσιαλ. Σε αρκετές περιπτώσεις, θα φυλακίσουν influencers εάν τους βρουν βέβαια πρώτα...
 
6. Θα απαγορεύσουν σταδιακά, τη πρόσβαση των ανεμβολίαστων στις δομές υγειας και στα φαρμακεία. Θα αναστείλουν τον ΑΜΚΑ, ως τιμωρία. Στη συνέχεια, θα τους κόβουν το ρεύμα, αναγκάζοντας τους να λυγίσουν. 
 
 7. Θα φρουρούν επι μονίμου βάσεως, τις κύριες εξόδους των πόλεων, εγκλωβίζοντας τους "αρνητές", στον αστικό ιστό και εκτελώντας καταδρομικές επιχειρήσεις, για τον εντοπισμό τους.
 
 8. Θα επιβάλλουν κοινωνική βαθμολόγηση αλα ΚΙΝΑ, στους εμβολιασμένους. Οι συνεπείς χρήστες, θα κερδίζουν χρηματικό μπόνους από την εφορία τους, οι ξεχασιάρηδες δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν κοκ (η μασκουλα βεβαια παντα μασκουλα!) 
 
 9. Θα απομακρύνουν τα παιδιά των "αρνητών" από τις οικογένειες τους, προκείμενου να τα "αναμορφώσουν" και να τα στρέψουν εναντίον των γονιών τους. 
 
 10. Οι δικαστές, όπως τα έκαναν πλακάκια με τους τραπεζίτες και σου πήραν το σπιτι, το ίδιο, θα τα εχουν κανει πλακάκια με τη κυβέρνηση, προκειμένου να βγάζουν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος σου, κάθε φορά που θα ζητάς το δίκιο σου, επειδή ζημιώθηκες από τα φασιστικά μετρα της κυβέρνησης εναντίον σου. 
 
11. Θα έχουν τη συνδρομή του Στρατού, προκειμένου να επιβάλλουν ΟΛΑ τα παραπάνω.
 
 12.Οι δεσποτάδες έχουν οι περισσότεροι συμβιβαστεί ελάχιστοι βέβαια ειναι οι βέβηλοι και βλάσφημοι που σε κατηγορούν δημοσια οι άλλοι τα ίδια σκέφτονται απλα ντρέπονται να τα πουν .. υπάρχουν και ο ομολογητές  μετρημένοι στα δάκτυλα.Ο απλός παπάς όμως πάντα θα παραμένει στο μετερίζι της λεβεντιάς και της ορθοπραξίας και ειναι πολλοί,με αυτούς τους παπάδες θα συμπορευτείς ψάξε να τους βρεις ...από τώρα.
 
 13.Να το πω κι ας φαίνεται ακραίο.  ΔΕΝ θα έχουν δικαίωμα ψήφου χωρίς το μπόλι...
 
14.Μέχρι το 2025, θα εισαι εντελώς ξένος στη χώρα σου. Σήμερα εισαι απλα φιλοξενούμενος, μην τα μπερδεύεις. Αν δεν γίνεις φυγάς, άστεγος, η' καταζητούμενος, τότε θα εισαι ο απόλυτος ορισμός του δούλου, χωρίς να σου ανήκει τίποτα, ούτε το ίδιο σου το σόμα, αφου θα ανήκεις πλέον, στη φαρμακευτική που σε τρύπησε.  
 
Αναρωτήσου είμαι εγώ ο τρελλος, η ΕΣΥ εισαι ο πραγματικός ΑΡΝΗΤΗΣ της πραγματικότητας. 
Τώρα ξέρεις τι έρχεται, εγώ σε προειδοποίησα. 
Και ότι σου είπα μέχρι σήμερα, βγήκε αληθές δυστυχώς...μέχρι κεραίας. Ακόμη αμφιβάλλεις ;
 
Ο ποιητής 


 


6 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ένα μόνο...

Το δικαίωμα τής ψήφου
έχει από καιρό
καταστεί

εντελώς άσφαιρο...

...ένα βαρέλι δίχως πάτο...

γιά όλα τ'άλλα καλούπια...
καλές υπομονές...

και καλή φώτιση,
περί τού
τί ποιείν και λέγειν

μέχρι που οι τύραννοι να πάρουν τον δρόμο,
που ταιριάζει στούς
βασανιστές...και τούς
προδότες...

Unknown είπε...

Κάποιος άλλος κυβερνάει τον κόσμο τούτο ποιητή μου..

Ν/Α είπε...

👍

Ν/Α είπε...

Εγώ βλέπω πολλά στεφάνια να τριγυρίζουν κυκλικά στον ουράνιο θόλο, να βρίσκουν παλικάρια κορμιά να τα στεφανώνουν.

ELIZA είπε...

ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ!!!
ΥΠΟΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

Ψυχανέμισμα είπε...

Έχουν αυτοί τα σχέδιά τους,όμως έχει και ο Θεός τα δικα του.🇬🇷