Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Οι πατέρες της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυίδ επέστρεψαν στο σπίτι τους! Οι Άγιοι φύλαξαν και το μοναστήρι δεν έπαθε το παραμικρό. Δόξα τω θεώ για όλα!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και άτομα που στέκονται

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς έβαλε το χέρι του

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Δόξα σοι Κύριε δόξα σοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τῷ Θεῷ!

Γεωργιος είπε...

Αφιερωμενο σε οσους αντιτιθενται και πολεμαν τις λιτανειες εναντι του κοινου εχθρου. Και απλως περιμενουν τις μασκες. Η ΔΙΣ τα βλεπει ? Τα καταλαβαινει ?

k.Pittas είπε...

Μονο έτσι θα ανακοπει η πανδημία!Με υπέρβαση,ταπείνωση της λογικής και λίγη πίστη στο Θεό!Οι λιτανειες είναι η λύση!Αιωνες τώρα σε αυτόν τον τόπο!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΥΣ έχει κρυφτεί αγαπητέ. Έχει βάλει την ουρά στα σκέλια. Και όχι μόνο η ΔΥΣ. Και οι κατά τόπους μη συνοδικοί μασκαριώτατοι μητρομπολίτες.

Unknown είπε...

Μέγα το όνομα της ΑΓΙΑΣ Τριαδος

Unknown είπε...

Μεγάλη ή χάρη τών Αγίων βάλτε το χέρι σας Άγιοι και για την Ελλάδα

Βασίλης είπε...

Μιλούσε πριν 10 λεπτά ο ηγούμενος της Μονής του Οσίου Δαβίδ μπροστά από τη κάμερα της κρατικής ΕΡΤ 1 . Ο ηγούμενος τόνισε ότι οι Άγιοι με τις πρεσβείες τους έσωσαν τη Μονή όταν φλόγες που έφθαναν τα 60 - 70 μέτρα ύψος περικύκλωσαν το μοναστήρι που αναγκάστηκαν πριν να εγκαταλείψουν. Σήμερα που επέστρεψαν σίγουροι ότι θα βρουν τα πάντα καμένα , βρέθηκαν μπρος στο μεγάλο θαύμα : η μονή τελείως άθικτη .
Τότε επεσήμανε ότι εκ μέρους της Πολιτείας η συνδρομή ήταν ανύπαρκτη και έτσι γιγαντώθηκε η αρχική πυρκαγιά που συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα για τρίτη μέρα στην Εύβοια. Ενώ μιλούσε ο απαράδεκτος παρουσιαστής από το στούντιο της ΕΡΤ 1 άρχισε να μιλάει πάνω στον ηγούμενο για να μην ακούγονται αυτά που έλεγε . Παντελής έλλειψη σεβασμού, ανύπαρκτη δημοσιογραφική δεοντολογία, απροκάλυπτη κυβερνητική προπαγάνδα. Μέρες σοβιετικής ένωσης .
Δυστυχώς φοβούμαστε ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή , ανείπωτη . Και μάλλον δεν θα είναι η μόνη.
Τώρα θυμήθηκαν τους Ρώσους και ζητούν δεύτερο αεροσκάφος πυρόσβεσης . Με το κόστος δύο μηνών καραντίνας θα είχαν αγοράσει 30 τέτοια αεροσκάφη και οποιαδήποτε πυρκαγιά θα έσβηνε εν τη γενέσει της . Από την Γερμανία , κυρίαρχη οικονομικά δύναμη της ΕΕ απολύτως καμία βοήθεια . Αντιθέτως, οι γερμανικές ανεμογεννήτριες που μπαίνουν κατά χιλιάδες στα παρθένα ελληνικά βουνά καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τα οικοσυστήματα επιδοτούνται από την ΕΕ , υπολογίζονται μέσα στην υποτιθέμενη οικονομική βοήθεια για τις συνέπειες της υγειονομικής χούντας και το ελληνικό κράτος θεσπίζει νόμους για να τους διευκολύνει , επιτρέποντας την εγκατάσταση μέσα σε περιοχές natura , προωθώντας υποχρεωτικές απαλλοτριώσεις , αγνοώντας τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. Την κλιματική αλλαγή αυτοί την προκαλούν στο όνομα της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο !

Άνω σχώμεν τας καρδίας είπε...

Δόξα τω Θεώ! Η υπόλοιπη Ελλάδα όμως καίγεται ακόμη. Δια των πρεσβειών των Αγίων, ο Θεός να ελεήσει όλους τους δοκιμαζόμενους αδερφούς μας. Εύχεσθε αδερφοί.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρξε καμία βοήθεια κι έτσι φάνηκε το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ του ΘΕΟΥ και των ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...πρίν λίγο τελείωσε κι ο εσπερινός στην μονή...

στά ψαλσίματα...
ήταν λές αποτυπωμένο
το θαύμα...

που έζησαν...κυριολεκτικά

...την...τ ε λ ε υ τ α ί α...

σ τ ι γ μ ή...!

GeorGRE είπε...


Το "Ελληνικό" κράτος έβγαλε
ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ τις λιτανείες.

Εμείς οι πιστοί, κλήρος και
λαός κοιτάμε σαν χάχες και
δεν επεμβαίνουμε δυναμικά να
ζητήσουμε

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Μέσω viber ή f ή οτιδήποτε άλλο
ζητήστε ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ.
Στείλτε μήνυμα όπου μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

Η φιλοξενία της συγκεκριμένης Μονής ήταν παροιμιώδης απο τα χρόνια του Αγίου Ιακώβου. Σχετικά πρόσφατα, την Άνοιξη, γνωρίζοντας αυτό, προέτρεψα έναν φίλο από το εξωτερικό, ρωμαιοκαθολικό, με έντονες πνευματικές αναζητήσεις, να επισκεφθεί τη Μονή. Μάλιστα, έφτασε εκεί με το ποδήλατό του μετά από πολύ κόπο ψάχνοντας πνευματική βοήθεια και γνώση. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν τον δέχτηκαν στη Μονή αλλά του έκλεισαν την πόρτα χωρίς να τον αφήσουν να τους μιλήσει καθόλου. Με στενοχώρησε όλο αυτό, όχι τόσο για τη μη φιλοξενία που λόγω του ιου, προφανώς, θα απαγορευόταν, όσο για τον απότομο τρόπο της συμπεριφοράς σε έναν πνευματικά διψασμένο άνθρωπο.

Μακάρι η όντως θαυμαστή διάσωση της Μονής να δώσει πολλαπλά μηνύματα σε όλους.