Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Άπαπα...το τσιμπηματάκι είναι καλό, αποτελεσματικό, το είπε και η κ. Παγώνη πάλι σήμερα (τυχερούλα, επέστρεψαν τα φιλαράκια σου οι δημοσιογράφοι από τις διακοπές) μιλώντας για 95% σχετική αποτελεσματικότητα.

Γράφει ο Δημήτρης Ποντίκας
Γκουχ γκουχ, συγνώμη που θα σε ξυπνήσω από τον ύπνο τον Δίκαιο που ρεμβάζεις, φίλτατη Ματίνα, 16% έφτασε η σχετική αποτελεσματικότητα. Όταν σε ρωτάνε κάτι, άλλαξε τις fast food απαντήσεις σου, εκτίθεσαι χρυσό μου (όπως θα έλεγε και ο Λαζόπουλος από τους 10 μικρούς Μήτσους). 
 
Για να δούμε λίγο την εικόνα που έχουμε βάλει εδώ...χμμμ...ενδιαφέρουσα πληροφορία, η μετάλλαξη Δέλτα κυριαρχεί στα πιο τσιμπημένα κράτη. Και όχι στα υπόλοιπα. Μπα σε καλό μου, αποκλείεται να συμβαίνει αυτό!
 
Γιατί άραγε; 
Και μη μου πείτε, ως άλλοι "φελλοί", λόγω μη διενέργειας τεστ στα άλλα κράτη διότι η Κροατία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Λετονία είναι πιο σοβαρά από το δικό μας 🤣🤣🤣.
 
Καλό βράδυ στην Επιτροπή 'Σοφών'.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δες το euromomo, οι θάνατοι σε Ελλάδα, Ισπανία και Βέλγιο από τον Ιούνιο ως σήμερα έχουν απογειωθεί.
Δηλαδή οι χώρες υποδοχής μεταναστών έχουν υπερβολική αύξηση θανάτων, οι οποία δεν είναι από τον ιό και τις μεταλλάξεις.
Με βάση τα στοιχεία στην αρχή πέθαναν οι γέροι, μετά άρχισαν και οι υπόλοιπες ηλικίες.
Κατά ένα περίεργο λόγο οι θάνατοι μειώνονται την 32 εβδομάδα, που τυχαίνει να είναι η 15 Αυγούστου, η γιορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Οπότε πάλι η Παναγιά έκανε το θαύμα της, αλλά από την άλλη τώρα θα μας πουλάνε την προστασία της Παγίας ως "ασφαλή" και "ηθικά" εμβόλια.