Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ένας ακόμα στρατευμένος ρεζίλης της κρατικής χούντας και καταστολής...

argolidos agelada 

Άλλος ένας ρασοφόρος συστημικός καραγκιόζης που υπεισέρχεται σε ζητήματα που άπτονται της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου.

Ο κάθε ξεφτίλας που θεωρείται κοινωνικός ταγός,έχει επιστρατευτεί στον αγώνα κατά της ψυχρής επιστημονικής λογικής.

Αυτός εδώ ο ρεζίλης μας παραλληλίζει και τελικά μας κατηγοριοποιεί ως σέκτα.Και εμείς του απαντάμε στο δικό του ύφος.Τα μούσια δεν σε κάνουν ούτε σοφό ούτε σεβάσμιο.Μαλλιά και μούσια είχαν και οι χίπις που ήταν καμμένοι από το LSD.

Αν σεβόσουνα την ανθρώπινη ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,θα κρατούσες ίσες αποστάσεις από τους μεν και τους δε,εκφέροντας απλά την ταπεινή σου άποψη.

Δεν το κάνεις όμως;

Παίρνεις απροκάλυπτη θέση,επικροτώντας ουσιαστικά και συνεισφέροντας την κρατική βαρβαρότητα επιβολής απολυταρχικών και αντισυνταγματικών νόμων κατά του οποιουδήποτε ελεύθερου Έλληνα πολίτη αυτής της χώρας.

Όσοι πιστεύετε ότι μπορείτε να διαβάσετε χωρίς να σπάσετε τον υπολογιστή με τον δαιμονισμό του   ,εδω

 Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης του τα λέει πιο ποιητικά,απολαύστε :  

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ που ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ..ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Λ Π Ι Σ...

salos είπε...

φοβερό,
πολλές φορές το διαπιστώνω στα λόγια τους,
σε πολλές προτάσεις η αλήθεια λέγεται, πχ:

Εκεί όμως που είμαι απαισιόδοξος είναι στο κομμάτι εκείνο του πληθυσμού που...
...βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μία ιδεολογία, όπου ,απαγορεύεται η κριτική σκέψη, η ελευθερία επιλογής και η προσωπική ευθύνη πάει στο περιθώριο.


ΑΛΛΑ το τελικό συμπεράσμα ..αντιστρέφεται!

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και ο συνήθως άλαλος:
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ''Εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος''
Μία ξεκάθαρη δήλωση υπέρ του εμβολιασμού έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την τιμητική εκδήλωση προς το πρόσωπό του από το Δήμο Λεβαδέων.
Ο Αρχιεπίσκοπος μιλώντας σε δημοσιογράφους για το θέμα του εμβολιασμού δήλωσε: "Εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος. Διάλεξε και πάρε..."

Τέτοια ακούει το Μπακογιαννόπουλο και κρέμεται από τα χείλη σου. Για το πόσο σοφός είσαι! Πόσο μεστός είναι ο λόγος σου!
Και άλλες τέτοιες παπαριές που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι άνθρωποι του συναφιού σας.

Αχ κακόμοιρε! Άλλον λόγο περιμέναμε από εσάς!
Αλλά το λέει ο Παύλος και το επιβεβαιώνετε με όλο το είναι σας: "Ει δε Χριστός ουκ εγήγερται ματαία η πίστις υμών".
Αμ παππού, το κάνεις δεν το κάνεις το εμβόλιο (που εσύ δεν το έκανες!), το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περιμένει ο τάφος. Και σένα και μένα και όλους μας. Αλλού είναι το ζουμί παππού: Αναστήθηκε ο Χριστός και κατέλυσε τον Άδη και τον θάνατο.
Αλλά εσεις απ' οτι φαίνεται δεν πιστεύετε ότι Χριστός εγήγερται.

Αποδεικνύετε ακόμα και το πόσο καλά περνάτε σε τούτη την ρημάδα ζωή. Μόνο έτσι εξηγείται η άπελπις προσπάθειά σας να ζήσετε όσο μπορείτε παραπάνω.
Καλήν απολογία παππού! (μην φτύνεις τον κόρφο σου. Η ευχή θα χρειαστεί σε όλους μας)

Unknown είπε...

Κρίμα έχει γράψει τόσα ψυχοφελη βιβλία εμπειριες από το Άγιο όρος τον Άγιο Εφραίμ τον Άγιο Παΐσιος. βοήθησε ώστε να γίνει γνωστός στην Ελλάδα ο Άγιος Λουκάς της Κριμαίας και τώρα ....

Ανώνυμος είπε...

Όπως έχω ξαναπεί, χρησιμοποίησε τη λαϊκή ευσέβεια για να τον μάθει κι η μάνα του, κι όταν τον έμαθε η μάνα του κατάλαβε ότι τώρα πλέον δεν του χρειάζεται η λαϊκή ευσέβεια αλλά η εύνοια του κόσμου και του άρχοντος αυτού.

Απλά μακριά από μένα, ο ίδιος, τα γραπτά του, οι ομιλίες του και ό,τι έχει σχέση μ' αυτόν. Κι αν τυχόν αλλάξει η κατάσταση και παρακαλάει και ψοφοδεεί (γιατί αυτό θα κάνει ο γλίτσας), να μην είμαστε αφελείς και τα ξεχάσουμε τούτα δω. Άλλο ξεχνάω άλλο συγχωρώ. Το δεύτερο ναι και είναι αγώνας ζωής να το πετύχουμε, το πρώτο όχι επ' ουδενί.

Ανώνυμος είπε...

π.Πορφύριος ότι αυτό το κεφάλαιο του Ησαΐα αναφερόταν σε μία περίοδο ηθικής κατάπτωσης του Ισραήλ, έλεγε όμως ότι αυτά ισχύουν και για σήμερα.

«· ἱμάτιον ἔχεις, ἀρχηγὸς ἡμῶν γενοῦ».

«Ιδού λοιπόν, ο δεσπότης, ο Κύριος των δυνάμεων θα επιτρέψει να λείψει από την χώραν της Ιουδαίας και από την πόλιν της Ιερουσαλήμ κάθε δύναμις ανδρός και γυναικός, δύναμις και στήριγμα άρτου και ύδατος και όλων των απαραιτήτων βιοτικών αγαθών. Θα αφαιρέση κάθε γίγαντα και γενικώς κάθε ισχυρόν άνδρα, άνδρα εμπειροπόλεμον και δικαστήν και προφήτην και συνετόν και έμπειρον πρεσβύτην. Θα αφαιρέση κάθε στρατιωτικόν αρχηγόν μέχρι και πεντηκόνταρχον, κάθε αξιόλογον σύμβουλον και σοφόν αρχιτέκτονα και άνθρωπον, ο οποίος μετά συνέσεως θα ακούει την αλήθειαν. Αντι δε αυτών θα επιτρέψη να καταλάβουν την αρχήν και να τεθούν επικεφαλής σας νεαροί άνδρες χωρίς πείραν, απατεώνες δε θα αναδειχθούν κύριοι και δυνάσται του λαού. Τότε θα λείψει ο αμοιβαίος σεβασμός, ο λαός θα περιέλθει σε κατάστασιν συγχύσεως και αναρχίας. Ο ένας άνθρωπος θα επιπέση εναντίων του άλλου και κάθε άνθρωπος εναντίον του πλησίον του. Με αυθάδειαν θα συγκρουσθή το παιδίον προν τον γέροντα, και ο ανέντιμος προς τον έντιμο και ευϋπόληπτον. Εξ’ αιτίας της αναρχίας αυτής και δια την έλλειψην συνετών αρχηγών και βιοτικών αγαθών, θα κρατή από το ένδυμα κάθε άνθρωπος τον πρώτο τυχόντα ομοεθνή του ή τον συγγενή του πατρός του, και θα λέγη «συ έχεις ένδυμα, δεν είσαι γυμνός όπως ημείς. Γίνε λοιπόν αρχηγός μας και η διατροφή μας ας είναι στα χέρια σου». Εκείνος κατά την φοβεράν αυτήν ημέραν θα απαντήση και θα ειπή: «δεν θα γίνω αρχηγός σας, διότι ούτε εις την ιδικήν μου οικίαν δεν υπάρχει άρτος ούτε άλλο ιμάτιον. Δεν θέλω και δεν ημπορώ να γίνω αρχηγός του λαού αυτού». Αυτά ασφαλώς θα γίνουν, διότι η Ιερουσαλήμ θα έχει εγκαταλειφθή από τον Κύριον και θα έχει περιπέσει εις καταστροφήν, διότι αι γλώσσαι των κατοίκων της χώρας αυτής ελάλουν παράνομα και οι άνθρωποι εδεικνύοντο απειθείς προς τον Θεόν. Και τώρα ήλθεν ο καιρός να ταπεινωθεί το ψευδές μεγαλείον αυτών. Η αναισχυντία του προσώπου των εγείρεται μάρτυς κατηγορίας εναντίον αυτών. Διεκήρυξαν και παρουσίασαν αναισχύντως την αμαρτίαν αυτών, όπως άλλοτε οι κάτοικοι των Σοδόμων. Αλλοίμονον εις αυτούς, διότι έχουν σκεφθή και λάβει αποφάσεις πονηράς και κακάς, αι οποίαι εις τελευταίαν ανάλυσην θα εκσπάσουν εναντίον των. Αυτοί είπαν:» Ας δέσωμεν και ας απομονώσωμεν έγκλειστον τον ενάρετον, διότι μας είναι δυσμεταχείριστος και εμπόδιον εις τον δρόμον μας». Δι’ αυτάς τας παρανομίας των θα γευθούν τα επίχειρα των κακών έργων των»


Σταύρος Πετράκης είπε...

Είναι ποιμενάρχης αυτός?! Να ειρωνεύεται, και να λέει τα παιδιά του δαιμονισμένα, και ότι θέλουν εξορκισμό, επειδή αρνούνται να κάνουν το μπόλι?! Βρε δεν πάει καθόλου καλά ο άνθρωπος! Έβαλε μίτρα και του σάλεψε?! Η μήπως νομίζει ότι έπιασε τον πάπα από τα φρύδια?!

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Το" κέρδος " να ζούμε σε μια,
Αρρωστημένη ησυχία......

Ωραίος τίτλος για το επόμενο έργο σας!
****

Τραβάνε το σχοινί που η ζωή μου έδειξε πως θα σπάσει...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, απορώ δηλαδή: πριν γίνει δεσπότης δεν είχε δώσει ΚΑΝΕΝΑ δείγμα; Με το που έβαλε τη μίτρα δαιμονιστηκε; Και δεν ειναι δα και από τα φαβορί για τον ανώτερο θρόνο, γιατί τόσο μένος; Έχει ψυχιατρικό θέμα ή τον ελέγχει τόσο η συνείδησή του;

Ανώνυμος είπε...

Επίσκοπος στην υπηρεσία του διχασμού. Επιτρέπεται να καταφεύγει στους εξορκισμούς του μεγάλου Βασιλείου; Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα:

1) Οι περισσότεροι επίσκοποι στην Ελλάδα, ενημερώνονται αποκλειστικά από τα "επίσημα" μέσα ενημέρωσης (ακόμα και από τα "επίσημα" λεγόμενα "επιστημονικά" μέσα ενημέρωσης).
2) Οι πολλοί επίσκοποι στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται να πάρουν την επόμενη δόση των εκατομμυρίων Ευρώ (ΕΚΤΟΣ από τους μισθούς των κληρικών) που τους δίνει το άθεο και Θεομάχο κράτος, με επαναλαμβανόμενο χρονικό ρυθμό.
3) Οι μεγάλες οικονομικές ανάγκες βρίσκονται στις ενορίες της Εκκλησίας. Γιατί το άθεο κράτος, δίνει τα προαναφερόμενα εκατομμύρια Ευρώ, κατευθείαν στους επισκόπους;

Ανώνυμος είπε...

"Όπως έχω ξαναπεί, χρησιμοποίησε τη λαϊκή ευσέβεια για να τον μάθει κι η μάνα του, κι όταν τον έμαθε η μάνα του κατάλαβε ότι τώρα πλέον δεν του χρειάζεται η λαϊκή ευσέβεια αλλά η εύνοια του κόσμου και του άρχοντος αυτού"

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ!!!

Χρήστος είπε...

Τα «ουαί» του Προφήτη σήμερα - Γραμματείς και Φαρισαίοι του καιρού μας:
«Ουαί οι λέγοντες το πονηρόν καλόν και το καλόν πονηρόν, οι τιθέντες το σκότος φως και το φως σκότος, οι τιθέντες το πικρόν γλυκύ και το γλυκύ πικρόν» (Ησαΐα ε' 20)

Διότι ασφαλώς καταγγέλλει αυτούς πού ανατρέπουν την αλήθεια των πραγμάτων και λένε το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο, κατά την έκφραση του λαού μας. Προσπαθούν να πείσουν ότι κάνουν το καλό και το συμφέρον, ενώ κάνουν το ακριβώς αντίθετο.

Γι' αυτό και ο Χριστός πολεμούσε τόσον πολύ και έλεγε τα φοβερά «ουαί» στους Φαρισαίους και τους Γραμματείς, πού αφθονούν και στις ήμερες μας.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

Υ.Γ. όσο για τον υπολογιστή ευτυχώς που δεν έχω δικό μου.

ROMIOS XO είπε...

Τι να πω ρε παιδιά, είναι ΦΟΒΕΡΟ .

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ,
ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ για ανθρώπους που φοβούνται να πάρουν ένα πειραματικό σκεύασμα ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (τι πιο φυσιολογικό).

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΥΠΕΡΉΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ .

ΚΑΤΆΝΤΙΑ.

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Μια ζωή γλυφτης καί πρωσοποληπτης ήταν... Και πήγε στην Αργολίδα, παρόλο που η επιθυμία τού μακαριστού αγίου προκατόχου του ήταν για άλλον....

Στέφος Κυκλάδης είπε...

Ο Αρχιεπίσκοπος χωρίς να το θέλει μίλησε σωστά: " Από εδώ είναι η θεοποιημένη επιστήμη και από εκεί ο Κενός Τάφος,διαλέξτε. "
Εγώ επιλέγω τον Κενό Τάφο...

Ανώνυμος είπε...

Γλειφτες και προσωποληπτες απέναντι στους άρχοντες είναι μάλλον η πλειοψηφία εκεί μέσα, αλλά δε βλέπουν όλοι τους απλούς πιστούς σαν κατσαρίδες, αυτός έχει πολλάκις δείχνει ότι μας σιχαίνεται...!

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη περιγραφή της σέκτας στην οποία ο ίδιος συμμετέχει!

ΠΥΡ είπε...

...ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΑ ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ....ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ¨"ΓΥΜΝΙΑ" ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΔΩΣΑΜΕ , ΔΩΣΑΜΕ , ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ , ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ ΓΕΝΕΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ;;;;

ΠΥΡ είπε...

...ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ..... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΘΕΙΣ!