Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Αντί να αφήσει ελεύθερους τους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν αν θα κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19 ,ο Μητσοτάκης προχωρεί σε ένα ιδιότυπο Απαρχάιντ που διχάζει τον Ελληνικό λαό Και δημιουργεί δύο κατηγορίες πολιτών.

Live on air ο Γιώργος Τράγκας στη Ζούγκλα 

Γράφει ο Γιώργος Τράγκας

Αντί να αφήσει ελεύθερους τους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν αν θα κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19, όπως κάνουν οι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και η μεγάλη δημοκρατική και ελεύθερη χώρα οι ΗΠΑ, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρεί σε ένα ιδιότυπο Απαρχάιντ που διχάζει τον Ελληνικό λαό Και δημιουργεί δύο κατηγορίες πολιτών. Αντί με δημοκρατική γλώσσα και συνεχή ήπια επιχειρήματα να εξηγεί στους πολίτες τα θετικά του εμβολιασμού, τους χωρίζει σε πειθαρχημένους και αρνητές.
 
Και απειλεί εκατομμύρια ανθρώπους που φοβούνται ή έχουν κάποια ασθένεια, που επιτείνει τη φοβία και την ανησυχία τους ότι δεν θα μπορούν να μπούνε σε ταβέρνα ή σε κινηματογράφο ή το χειρότερο δεν θα μπορούν να εργαστούν. Θα φτάσουμε στο σημείο, όπως το περιγράφουν να έχουμε τουαλέτες για εμβολιασμένους και τουαλέτες για μη εμβολιασμένους, όπως στη Νότιο Αφρική πριν από τον Μαντέλα.
 
Εφαρμόζει χυδαία προπαγάνδα και ρατσιστικές μεθόδους, προκειμένου να ενισχύσει το μοναδικό προεκλογικό του σύνθημα. Προκειμένου να πει «εγώ σας εμβολίασα». Δεν λαμβάνει υπ όψιν του ούτε την έμφυτη φοβία των ανθρώπων ούτε τα βασικά ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματά τους. Άλλο πράγμα να συστήνεις έναν εμβολιασμό, δηλαδή μία ιατρική πράξη και άλλο να την επιβάλλεις. Εάν φτάσουμε στο σημείο να μην μπορεί να εργαστεί κάποιος επειδή ήταν ασθενής και φοβόταν τις παρενέργειες από τον εμβολιασμό, τότε θα υπάρξει διχασμός και απροσδιόριστες συνέπειες για την κοινωνία μας. Παντού τα εμβόλια όπως στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, γίνονται εθελοντικά και δωρεάν. Το ίδιο και τα PCR και οι εξετάσεις.
 
Με αυτά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης ανακύπτουν τεράστια θέματα ιατρικής δεοντολογίας και βιοηθικής. Ήδη η γαλλική επιτροπή δεοντολογίας εγείρει ερωτήματα για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε εφήβους, Η γαλλική ραδιοφωνία., για την ακρίβεια το διεθνές γαλλικό ραδιόφωνο εξέφρασε τις ανησυχίες του για φαινόμενα ρατσισμού, ενώ η επιτροπή δεοντολογίας αναρωτήθηκε εάν είναι ηθικό να εμβολιάζονται έφηβοι και ανήλικοι, επειδή ένας σημαντικός αριθμός ενηλίκων δεν θα εμβολιαστεί.
 
Παντού στις δημοκρατικές και ελεύθερες χώρες οι σοβαροί κυβερνήτες αναρωτιούνται αν είναι σωστό να απειλούνται ή να μην επιτρέπεται να επιστρέψουν σε φυσιολογική ζωή, άνθρωποι οι οποίοι δεν συναινούν να κάνουν το εμβόλιο, δηλαδή μία ιατρική πράξη.
 
Ο κ. Μητσοτάκης, για δικούς του και μόνο λόγους και θέλοντας να αξιοποιήσει την καταστροφική πανδημία για να ισχυριστεί ότι είναι ένας πολιτικός που έσωσε την κοινωνία, επιμένει να περάσει στην κοινωνία μας ένα ιδιότυπο Απαρχάιντ και τη διχάσει. Έτσι πιστεύει, ως άνους ότι θα τον ψηφίσουν τουλάχιστο ν οι εμβολιασμένοι. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται και αυτός και οι σύμβουλοί του ότι έχει εγκαταστήσει εδώ στην πατρίδα μας, την πρώτη αιτία θανάτου: Τη φτώχεια. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει αντιληφθεί και προάγει τα οικονομικά συμφέροντα των φίλων του, διευρύνει τη φτώχεια και επιτείνει τον οικονομικό μαρασμό.
 
Η Νέα Δημοκρατία καταρρέει μέρα με την ημέρα διότι δεν εκπροσωπεί ουδεμία αρχή του ιδρυτή της και εφαρμόζει ένα πλήθος αντιλαϊκών πολιτικών. Το Μαξίμου δεν έχει καταλάβει ότι εμφανίζεται ανήθικο στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και παραβιάζει βασικές διεθνείς συνθήκες. Ήδη συγγενείς ανθρώπων που έκαναν το εμβόλιο και πέθαναν εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε το παιδί τους ή γυναίκα τους να κάνουν το εμβόλιο. Το Μαξίμου και οι λοιμωξιολόγοι που χρησιμοποιεί περισσότερο για πολιτική και λιγότερο για ιατρική και επιδημιολογία παρακάμπτουν την δικαιολογημένη φοβία εκατοντάδων χιλιάδων διαβητικών, οι οποίοι φοβούνται τις πιθανές παρενέργειες, τις πιθανές λοιμώξεις από τον εμβολιασμό., Χθες με έπαιρναν φίλοι μου διαβητικοί οι οποίοι μου εξέφραζαν το φόβο τους για τις παρενέργειες ενός εμβολιασμού. Επίσης υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι με θρομβοφιλία οι οποίοι κάνουν θεραπεία ή δεν το γνωρίζουν , όπως και χιλιάδες αλλεργικοί.
Ο κ. Μητσοτάκης, γεγονός απαράδεκτο, παραβιάζει όπως λένε οι επιστήμονες βασικές βιοηθικές σχέσεις. Μιλάει για προνόμια εμβολιασμένων και λειτουργεί με αυτό τον τρόπο δύο κατηγορίες πολιτών: Άσπρους και μαύρους. Φανταστείτε μία κοινωνία στην οποία ο μισός πληθυσμός δεν θα δικαιούται να πάει σε εστιατόριο ή σε δημόσιους χώρους. Φανταστείτε τη μετατροπή της κοινωνίας σε περιοχή με ναζιστική ατμόσφαιρα στην οποίαν όπως την εποχή του Χίτλερ, υπήρχε υπεροχή της Αρείας φυλής και ο Εβραίος που κυκλοφορούσε με το άστρο στο πέτο.
 
Ο κ. Μητσοτάκης φέρνει στην καθημερινότητα μας έναν υγειονομικό ρατσισμό, έναν υγειονομικό αντισημιτισμό. Ήδη προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες λέγοντας από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ και γενικά από τα πανελλαδικά δίκτυα ότι όσοι δεν εμβολιαστούν είναι αγράμματοι διότι δεν αποδέχονται, λόγω κατώτερου επίπεδου μόρφωσης τον εμβολιασμό. Όπως λέει ο κ. Κωνσταντινός Φαρσαλινός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη σχολή Δημόσιας Υγείας, η όλη επιχειρηματολογία της κυβέρνησης, παραβιάζει τις βιοηθικές αρχές και παραπέμπει σε νοητικό λήθαργο. Η κυβέρνηση αισθάνεται, πιστεύει ότι έτσι μπορεί να κερδίσει πρόωρες ξαφνικές εκλογές.
 
Η κυβέρνηση παρακάμπτει ψυχρά και αποκρουστικά όλες τις φοβίες που εγείρονται παγκοσμίως και στην Ελλάδα, μετά το θάνατο χιλιάδων ατόμων από εμβολιασμούς ή τις παρενέργειες που έχουν επιφέρει σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους., Όσα λέει περί προνομίων όλοι οι εκβιασμοί περί μη πρόσβασης τους τόπους εργασίας ή ψυχαγωγίας παραβιάζουν κάθε έννοια δικαιοσύνης και όλες τις διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ουδείς κυβερνητικός ή λοιμωξιολόγος αναλαμβάνει τις ποινικές ή αστικές ευθύνες για τυχόν επιπλοκές, πράγμα που είναι ηθικά και νομικά απαράδεκτο. Είναι προφανές ότι ένας εμβολιασμένος δεν κινδυνεύει από ανεμβολίαστο. Ίσως μάλιστα να συμβαίνει το αντίθετο. Χθες αναφέρθηκε περιστατικό μητέρας παιδιού που πήγε στο «Ερρίκος Ντυνάν» να δει το παιδί της που εισήχθη με αμυγδαλίτιδα, Της είπαν ότι πρέπει να κάνει PCR ενώ δήλωσε εμβολιασμένη. Εάν έκανε όμως PCR θα έβγαινε θετική και επομένως οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν την είσοδό της στο δωμάτιο του παιδιού της. Η κυρία αυτή ήταν σύζυγος Έλληνα δημοσιογράφου.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, θεωρεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταστρέψει την οικονομία της χώρας και φέρνει έναν εργασιακό μεσαίωνα. Χθες είχαμε μαζικές συγκεντρώσεις χιλιάδων εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Παρά τη δυνατή βροχή, οι συγκεντρώσεις έγιναν και χιλιάδες φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

 

4 σχόλια:

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Αν γνωρίζατε τι φόβο έχουν πάθει τα παιδιά!
Συγγενής μου μου είπε έχοντας 4 μικρά κλαίνε ,κ ρωτάνε τους γονείς πότε θα τελειώσει ο κορωνοιος κ δεν θα κατσουν στην καρέκλα να εμβολιαστούν γιατί φοβούνται το εμβόλιο.
Πως να καθησυχάσουν αυτά τα παιδιά?

Να κάνουμε υπακοή!
Η υπακοή σε γέροντα Εμπειρίκο φέρνει την απαθεια!

Αυτή την υπακοή δεν μπορείς να κάνεις αδιάκριτα καθώς ο οργανισμός είναι διαφορετικός για κάθε άνθρωπο εκτός του ότι δεν γνωρίζουμε τι είναι το εμβόλιο αυτό.
Είδαμε στο κρουαζεροπλοιο που όλοι ήσαν εμβολιασμενοι κ αρνητικοί κ ξαφνικά βρέθηκαν θετικοί...

Ένας γνωστός που έχει αλλεργίες,τρεις φορές τον πήγαν στο νοσοκομείο του έβαλαν κορτιζόνη επειδή πηρε αντιβίωση διαφορετικη κ μου έλεγε πως θα πάει να βάλει εμβόλιο,έχει περάσει τρία ,σοκ,δεν αντέχει άλλο!
Δυστυχώς πρέπει να το κάνει διότι έχει κρεοπωλείο κ τον καιρό του Πάσχα μέτρησε τη ]Μ.Εβδομαδα 1000 άτομα πέρασαν.

Ο Θεός να βοηθήσει να φύγουμε από αυτό τον εφιάλτη!
Άρχοντες αυτής της γης αγαπάτε το λαό σας!
Προστατέψτε αυτόν,έχοντας πίστη στον Θεό κ κάνοντας το παν για όλους!
Δημοκρατικά!

δον κιx ο τις είπε...

Οι άρχοντες αδερφή μου, δυστυχώς,

δέσμιοι τών παθών τους κι αυτοί


αντί να τσακίσουν το σαρκίο τους
...
και οι πιό άφρονες...και...
την οικογενειά τους...
απαιτώντας από τα παιδιά τους
συνήθως...
να σταδιοδρομησουν σ'ότι πιό...
φ α ν τ α χ τ ε ρ ό...
ανεξάρτητα από την ενδεχόμενη
απώλεια, τής ηθικής τους ακεραιότητας...

τσακίζουν, ολόκληρους λαούς,

οδηγώντας τους, είτε με βάση
τα...π α ρ α ν ο ϊ κ ά όνειρά τους
είτε με βάση πλέον τίς...

α ν ό σ ι ε ς και σ ι χ α μ ε ρ έ ς

ε ν τ ο λ έ ς

πού τούς δίνουν οι χειριστές τους!

...

Γι'αυτό ο Θεός,
είχε συμβουλεύσει, τον απειθή
Λαό Του
να μην ζητά βασιλιά

αφού, αυτός ο ίδιος, θα φρόντιζε
να α ν α δ ε ι κ ν ύ ε ι
άρχοντες...
τους γνωστούς μας ως Κ ρ ι τ έ ς,
όποτε η περίσταση το απαιτούσε...

Αλλά μήπως και σε μάς δεν ανεδειξε
κυβερνήτη τον Καποδίστρια

όταν η διαλυμενη από τα αντιποινα
των τούρκων, στον μεγαλο μας
ξεσηκωμο, πατρίδα
αλλά και λόγω τού εμφυλίου πού
προκάλεσαν
άφρονες δοτοί κσι προδότες τάχα
δικοί μας...

χρειαζόταν ν ο ι κ ο κ ύ ρ ε μ α
και σ υ μ μ ά ζ ε μ α
το οποίο με πολλή
π α τ ρ ι κ ή...φ ρ ο ν τ ί δ α...
έίχε ξεκινήσει ό ευλογημένος μας
κ υ β ε ρ ν ή τ η ς...;

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Δον κιχ έχεις δίκιο!
Αυτό το σελφ τεστ γιατί δεν το βελτιώνουν να φαίνεται εάν είναι ο ιός κοβιτ η άλλου τύπου ιός?
Στο πλοίο που είπαμε ,που ξέρουμε αν δεν ήταν μετάλλαξη??
Δεν γίνονται καθαρές δουλειές γι'αυτό κ διχάζεται ο κόσμος κ ούτε σωστά δεδομένα βγαίνουν!

Καλή κ αγία Κυριακή σε όλους!

δον κιx ο τις είπε...

Σ'ευχαριστώ αδερφή μου...

είναι νομίζω τόσο προφανής
η απίστευτη...σ ύ γ χ υ σ η
σε ο,τι σχετίζεται με τον...
κοροναβήρη...

που φαίνεται ποιανού ειναι
η...σύλληψη...
-άσχετα με το ποιός
τον...μαστόρεψε...τελικά-

και η βαβέλ πού γέννησε...
ή... που επι-σφράγισε(!)
απειλεί να μας καταβροχθήσει...

αλλά ξέρει ο Χριστός μας,
πως να διαφυλάξει τους δικούς του
ακόμη...
κι εν μέσω σκιάς θανάτου...

είθε λοιπόν διά τών Μυστηρίων Του
να γίνουμε εστω μια στάλα...
και σίγουρα...αναξίως...
Λαός Του...

Καλή κι Ευλογημένη Κυριακή!