Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Παράκληση για προσευχή

αρχιμ. Αντώνιος Ι. Στυλιανάκης | Πεμπτουσία 

Μήνυμα στο mail:Θερμή προσευχή για τον πατέρα  Αντώνιο Στυλιανάκη ο οποίος διώκεται συστηματικά εδώ και καιρό κι από σήμερα δεν θα λειτουργεί στον Αγιο Αθανάσιο και δεν θα ανήκει σε άλλη ενορία. 

Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα καθορίζει κάθε εβδομάδα...ΑΝ και ΠΟΥ θα λειτουργήσει...

σχόλιο:Εμ πως να μην διώκεται από το εκκλησιαστικό Δεσποτικό κατεστημένο και  τους γύρω γύρω από αυτό ;Η τελευταία ρωμαίικη παρουσία του π.Στυλιανού που δεν μασάει τα λόγια του!

7 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Όπως έλεγε και ο αείμνηστος πατήρ Νικόλαος Μανώλης, αυτή είναι :

Η Μοχθηρά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Σταθερός στην πίστη...

αξιοποίησε την επιστημονική του
ιδιότητα
υπηρετώντας την αλήθεια,

ενάντια στούς...απατεώνες
που πουλάνε...
τα ψέμματα τών ανθυπάτων
ώς επιστημονικά τάχα... ευρήματα...

Ανώνυμος είπε...

Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έχει διολισθήσει πριν από πολλά χρόνια (δεν ξέρω τι κάνει σήμερα), στην σατανόπληκτη Οικουμενιστική πλάνη.

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Εδώ ακριβώς έχουμε τον ορισμό της θρασυδειλίας από την δεσποτοκρατία! Αφού έχουν μαζί τους την κοσμική εξουσία και το πλήρωμα της Εκκλησίας ακατήχητο μεν από αυτούς, καθηλωμένο δε από τον εκφοβισμό της προπαγάνδας από το σύστημα, για την ασθενεία, πουλάνε αφεντίλικι. Υπομονή! Όταν μια μέρα θα γυρίσει ο τροχός, θα σε γλείφουν, πάτερ, μετά πάσης βεβαιότητος. Και, τότε, θα φανείς μεγαλόψυχος και συγχωρητικός. "Ου γαρ οίδασι..."! Σύγχυση! Την ευχή σου!



Ανώνυμος είπε...

Καλά!!!!
Την απόφαση την πήρε ο Άνθιμος;;;;
Αυτός δεν μπορεί να πάει στο μέρος για την ανάγκη του.
Φαντάσου τι συμβαίνει μέσα στα μέγαρα....πόσοι παίδαροι κάνουν κουμάντο....
Μόνο οι δεσποτάδες δεν κάνουν κουμάντο μια και τους κρατούν από όλες τις μεριές....
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Βασιλική είπε...

Έχω μία απορία...οι"ιεράρχες" που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους ούτε καν να αυτοεξυπηρετηθούν, πώς αποφασίζουν για καταξιωμένους Ιερείς (βλ. π.Αντώνιο Στυλιανάκη) και για ένα ολόκληρο ποίμνιο; Ή δεν αποφασίζουν οι ίδιοι... Ο νοών νοείτω...

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Η νοοτροπία του δεσποτισμού είναι αυτή που κάνει τη ζημιά,Πολύτεκνε. Είναι μεταδοτικός και έχει μολύνει άρδην τα περιβάλλοντα αυτά. Ακριβή αντίγραφα στο πολιτεύεσθαι, ο ένας με τον άλλον.