Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Δίκτυο Ελληνισμού_Νομική Ἀντίσταση για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, στα σχολεία και αλλού

Τηλεδιάσκεψη Γονέων από όλη την Ελλάδα. 

Νομική Ἀντίσταση για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, στα σχολεία και αλλού (β’ μέρος) Καλούμε όλους τους ευαίσθητους Έλληνες εκπαιδευτικούς γονείς δημόσιους λειτουργούς κλπ. να αυτοοργανωθούν για να προστατέψουν την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών και, όλων των Ελλήνων. 

Στόχος μας η δημιουργία τοπικών συντονιστικών των γονέων προκειμένου να υπάρξει συστηματική Νομική αντίσταση. 

 Ο αγώνας τώρα αρχίζει. 

Σαφώς το σχέδιο είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων των παιδιών και όλων των ενηλίκων. 

Απαιτείται συστηματική Αυτοοργάνωση όλων των γονέων, όλων των εκπαιδευτικών και,όλων των δημοσίων λειτουργών που αντιλαμβάνονται πως έχουν κατάλυση της δημοκρατίας. 

  Παρακαλούμε σήμερα να εργαστούμε για την Αυτοοργάνωση των γονέων σε όλη την Ελλάδα που αντιλαμβάνονται τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά τους. 

 Διαδώστε αυτό τον σύνδεσμο χέρι χέρι σε όλη την Ελλάδα σε πρόσωπα που γνωρίζετε προσωπικά και έχετε προσωπική επικοινωνία. 

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ σε σχολεία και λοιπούς χώρους εκπαίδευσης και εργασίας εδώ: https://www.diktyoellinismou.gr/ypogr...

Ψηφίστε το Πόρισμα για την αντισυνταγματικότητα των μέτρων της "πανδημίας" εδώ: https://www.ipetitions.com/petition/d... 

 ► Δίκτυο Ελληνισμού https://www.diktyoellinismou.gr/ 

Εγγραφή στο Δίκτυο Ελληνισμού https://www.diktyoellinismou.gr/regis... 

Η σελίδα μας στο Facebook: https://bit.ly/3sDoBgb

Δεν υπάρχουν σχόλια: