Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Τα αποτελέσματα της υγειονομικής χούντας !

 

Αναγνώστης :Ότι θα τρώγαμε ξύλο επειδή καθόμαστε στα παγκάκια Κυριακή και πίνουμε καφέ στο χέρι και με μάσκα δεν το φανταζόταν ούτε ο Αδόλφος.

 

6 σχόλια:

Γεωργός... είπε...

Το αλητοφασιστακι της Δίας...εμπνεομενο από την νεοταξικοχουντικη κυβερνητική...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Άδικο ξυλοφόρτωμα πολιτών
για ψύλλου πήδημα...

και στο φόντο...

το μέγα άγος,
μιάς... υγειονομικής αλητείας
τών... ρετιρέ τής κοινωνίας...
πού έχουνε... ξεφύγει εντελώς

και στήνουν λές...μία
...υγειονομική...
..."επιστημονική"...
...αλλα και τόσο...
...μαφιόζικη...

μία νεωτερική λές ...
"πηγάδα... του μελιγαλά"...

Λέτε κάποιοι να επιθυμούν
έναν κάποιον έστω μικρό
εμφύλιο
που θα περιπλέξει κι άλλο
το κουβάρι

διχάζοντας τον κόσμο
που ετελώς φυσικά ενώνεται

απέναντι στούς βασανιστές του;

Ίδωμεν...!

Ανώνυμος είπε...

Τα χρόνια που πέρασαν άκουγα τα παράπονα κάποιων αστυνομικών πως η κοινωνία δεν τους σέβεται και πως τους συνδέει άδικα με τη χούντα των συνταγματαρχών του 1967. Άκουγα επίσης τα παράπονα των παιδιών τους τα οποία έφεραν τη στάμπα του "μπάτσου" πατέρα τους. Νομίζω πως είχαν δίκιο. Δεν τους άξιζε αυτή η συμπεριφορά της κοινωνίας για τα παλιά τους αμαρτήματα.
Επειδή όμως η ιστορία έχει γυρίσματα τα γεγονότα των ημερών θα τους τεκμηριώσουν πως δεν είχε και τόσο άδικο ο κόσμος για τις προκαταλήψεις εναντίων των φρουρών των πολιτών, που οφείλουν να είναι οι αστυνομικοί.
Δυστυχώς, βλέπουμε σήμερα πως βάζουν σίγουρα υποθήκη για τον διωγμό τους όταν θα έρθει η ώρα της απαλλαγής από την υγειονομική χούντα του Μητσοτάκη στην Ελλάδα και την Νέας Τάξης σε όλο τον κόσμο. Μπορούν λοιπόν οι αστυνομικοί που έχουν ακόμα δημοκρατικές ευαισθησίες να ανακόψουν το δρόμο των συναδέλφων τους που έχουν ξεφύγει και δείχνουν το χειρότερο εαυτό τους.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο αστυνομικός δεν είναι πια αστυνομικός και γίνεται μπάτσος! Η δικαιολογία τους πάντα είναι ότι ακολουθούν διαταγές. Και οι Ναζί, το ίδιο επικαλούνταν στα εγκλήματά τους και όλοι όσοι προβαίνουν σε εγκλήματα και σε απροκάλυπτη βία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ακολουθήσεις διαταγές και να σεβαστείς τον όρκο σου προς την πατρίδα, η οποία πατρίδα δεν είναι οι αντίχριστοι κυβερνώντες, αλλά όλοι μας....

Ανώνυμος είπε...

Ολο για ναζι και φασιστες μιλατε αλλα τους κομμουνιστες στην απεξω ετσι; Που τα κομμουνιστικα καθεστωτα ηταν μακραν τα πιο αστυνομοκρατικα και ρουφιανοκρατικα της ιστοριας (βλ ρουμανια-αλβανια-ουγγαρια-αν. γερμανια- εσσδ- β. κορεα- κινα)

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτήν την χώρα η αστυνομία φταίει πάντα. Ήμουνα νιός και γέρασα.. Μιλάμε για την χώρα της βλακείας.