Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ!


ΑΧΤΙΔΑ  ΦΩΤΟΣ  ΣΤΗΝ  ΣΚΟΤΕΙΝΗ  ΣΠΗΛΙΑ  ΟΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΟΜΗΡΟΙ  ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Η σημερινή ημέρα είναι ιστορικής σημασίας και η χαρά απερίγραπτη:

Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι η πρώτη φορά που στον φτωχικό μέχρι σήμερα αγώνα υπέρ της Ελευθερίας, της Ανθρώπινης Αξίας και της Δημοκρατίας και, συνεπώς, εναντίον του τυραννικού καθεστώτος που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα επί σχεδόν 11μηνο, τοποθετείται δημοσίως δικαστικός λειτουργός.

Η Ειρηνοδίκης Β΄ κ. Αργυρώ Τέγουτζικ σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα συγκλονιστικά:

«Η οποιαδήποτε παράκαμψη του κοινοβουλίου αποτελεί κακοποίηση του πολιτεύματος με σύγχρονη επιβολή συνεχών μέτρων απαγόρευσης, με ταχύτατους ρυθμούς και πολύτροπα. Στην κυριολεξία δεν προλαβαίνει ο πολίτης να πάρει ανάσα και να ανασυγκροτηθεί.

Ασκείται μία βίαιη εξουσία επί του σώματος (περιορισμός μετακινήσεων, χρήση μάσκας παντού, μη επιτρεπτές αθλητικές δραστηριότητες, απαγόρευση σωματικών επαφών κ.ά.), επί  του πνεύματος (τέλεια κατάλυση κι απαγόρευση κάθε πνευματικής εκδήλωσης), επί της διανόησης και κριτικής σκέψης και συλλογιστικής (εκμηδενισμός κάθε αντίθετης απόπειρας σκέψης και αντίδρασης), επί της υπάρξεως συνολικά, η οποία έχει ιατρικοποιηθεί.

Επί πλέον, η ύπαρξη του κάθε πολίτη έχει υποστεί ασφυκτική πίεση καθημερινή και 24ωρη, με την τεχνολογία και τα ΜΜΕ να συμβάλουν αποφασιστικά σε όλα αυτά, όπου η μεν πρώτη αδρανοποιεί και δημιουργεί εξαρτώμενους άνοους εγκεφάλους, η δε δεύτερη, παίζει αποφασιστικό ρόλο στην καθυποταγή και στον εκφοβισμό του ατόμου».

Και συνεχίζει με παρρησία και διάθεση αυτοκριτικής:

«Σε όλο αυτό το καθεστώς ά γ ν ο ι α ς και τ ρ ό μ ο υ που τεχνηέντως μας καθοδήγησε η κυρίαρχη εκτελεστική εξουσία, η τάξη των ειδημόνων και των λειτουργών της δικαιοσύνης τηρούμε «σιγή ιχθύος» λες και ηδονιζόμαστε με το να βλέπουμε τα αδαή άτομα να τρέμουν εγκλωβισμένα ψυχή τε και σώματι σ΄ ένα πλέγμα μύθων και παραμυθιών με δράκους από τη μία και προστάτες από την άλλη.

Βλέπουμε και υφιστάμεθα καθημερινά επί 11 τραγικούς μήνες, την εκμηδένιση του ατόμου, την παραβίαση των ανθρωπίνων αξιών και δικαιωμάτων  (που τόσο όμορφα και τεχνοκρατικά προστατεύονται κατά τ΄ άλλα από το σύνταγμα, τους εθνικούς νόμους και πλήθος ευρωπαϊκών συνθηκών, οικουμενικές διακηρύξεις και Διεθνή σύμφωνα, ψηφίσματα, οδηγίες και συμβούλια), κι όμως σιωπούμε, εθελοτυφλούμε και κωφεύουμε «τυφλοί τα τ΄ ώτα τον τε νουν, τα τ΄ όμματα» γινόμαστε και παραπαίουμε ανάμεσα στο "αίσθημα ευθύνης και παραδειγματισμού" και στην ξιπασιά του λειτουργού της τρίτης εξουσίας, κρατώντας φιμωμένα τα στόματα και τις σκέψεις μας».

Μια βαθιά υπόκλιση στην θαρραλέα δικαστική λειτουργό! Εύγε Σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

ΜΟΛΙΣ ΤΡΥΠΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΗ, ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Ο Μ Η Ρ Ο Ι ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης  Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και δικηγόρος Αθηνών.

 

5 σχόλια:

Βασιλική είπε...

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Ἀπὸ ἀντιχρίστων κυβερνητῶν, ῥῦσαι οἰκουμένην, ὁ τὰ σύμπαντα κυβερνῶν, καὶ μηχανημάτων, δεινοῦ ἀνθρωποκτόνου, τὸν κόσμον Παντοκράτορ, θᾶττον ἀπάλλαξον.

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Μπράβο,μεγάλη ενίσχυση μας δώσατε!
Ο Κύριος να σας δίνει δύναμη!

Μόνο οι αλυσίδες μας λείπουν και η Σπιναλόγκα!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Μην τούς βάζουμε
ιδέες...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έμεινε για πολύ... Ήδη το κατέβασαν!!! Σαπιλα μέχρι μυελού οστών!