Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΙ…«ΠΡΑΓΜΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;;

Το μόνο που σας απομένει δεσποτάδες των χρυσοποίκιλτων αμφίων, είναι να προχωρήσετε σε ομαδική παραίτηση, αφού πλέον δεν χρησιμεύεται ουσιαστικά σε τίποτα, καθώς δεν έχουν καμία αξία οι αποφάσεις σας και πολύ περισσότερο να αναρωτηθείτε αν έχετε πια κάποια σχέση με το Άγιο Πνεύμα, που μέχρι σήμερα επικαλείστε για της συνόδους σας.
Ίσως έτσι να διασώσετε ακόμα ότι έχει απομένει και να προλάβετε την Θεία Οργή, που θα είναι χωρίς κανένα Έλεος.
Έλεος!

Μας λένε ότι την Τετάρτη θα συγκληθεί η Ιερά Σύνοδος της εκκλησίας της Ελλάδος, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα εκατομμύρια των πιστών, για να αποφασίσει τι θα πράξει εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας.
Αλλά πoια απόφαση να πάρει, αφού με την ήδη στάση της έχει προκαλέσει ουσιαστικά την αυτοκατάργηση της από το κράτος, που βρήκε την ευκαιρία να εφαρμόσει μια πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά απαγόρευση στα ιερά και όσια των Ελλήνων, το Άγιο Πάσχα, που φέτος θα είναι μια…«φυλακή της πίστεως».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

5 σχόλια:

Πανταζής Ιωάννης είπε...

Δια τηλεδιασκέψεως ...δια τον φόβον του... κορωνοιου....

Ανώνυμος είπε...

Πιο ξεφτίλα ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΑ όλα αυτά αλλά..ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ..Μπάτσοι και στα 1924 με ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ και άλλη ωμή ΒΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΥΣ Παραδοσιακούς Ορθοδοξους να λειτουργηθούν...και ΣΚΟΤΩΣΑν ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ με ξιφολόγχη την Νεομάρτυρα Αικατερίνα.Μπάτσοι και τώρα ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ τους Θρησκευομενους γενικά, να πάνε στους Ναούς τους. ΘΕΊΑ ΔΙΚΗ φιλε μου. Για να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ τα γομάρια οι επιφανειακοι θρησκευάμενοι των τύπων μόνον και όχι της ουσίας, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ να είσαι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ από το ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..να σε ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ αυτό το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ στο Όνομα του Θεού, να σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΌ ΣΟΥ, στον Ένα και Μοναδικό Ναό, που μπορεις να έχεις εσύ ως Ισραηλίτης, Δηλαδή στο Ναό του Σολομώντα που πάνω του ΑΙΩΝΕς τώρα έχουνε κατσικώσει το Τέμενός τους , οι Ισλαμιστές. Εκατομμύρια Χριστιανικους ναους και Ισλαμικά Τεμένη ανά τον κόσμο...Μόνο ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ και ΑΥΤΟΣ ΕΡΗΜΩΜΕΝΟΣ και ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ,το επαιρόμενο Τζαμί των Αράβων.Εσύ φίλε μου, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΛΑΒΗΣ, αληθεια ΤΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ; ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ πες μου. Μακάρι να κανω λάθος αλλά...επειδή ΟΛΕΣ οι ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΊΣΩΣ ήρθε ο καιρός να γίνει ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, να αποκτήσουν ξανά οι Ισραηλίτες, τον ΈΝΑ ΝΑΟ ΤΟΥς...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αλήθεια οι Ισραηλλιτες δεν μπόρεσαν νά αποκτήσουν ένα ναό ???? Ποιός τους εμπόδισε ??? Ποιά κατάρα κουβαλάνε ????

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα όλα στο προηγούμενο αρθρο σου τρελλογιαννη.
Επίσησ εκεί ειπώθηκε και μιά μεγάλλη αλήθεια.
Αυτή γιά τον μακαριστό ΣΡΕΑΦΕΙΜ ΤΙΚΚΑ.
Αξιόλογος ιεράρχης ευθής και ειλικρινής έχω αρκετά να θυμάμαι απο την στάση του ειδικά στό θεμα του ΠΑΠΠΙΣΜΟΥ.
Ούτε κατα διάνοια επί της εποχής του αυτό το ΠΡΑΓΜΑ πού σήμερα ονομάζουν Δ.Ι.Σ....
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Όπα ! Μας την έπεσε ο Ραββίνος !