Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΥΡΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ. 
ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΚΟ. 
ΕΜΠΙΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ειδικά σε σχέση με τις οικουμενικές σχέσεις, με απρόβλεπτο και πέρα από κάθε φαντασία τρόπο. FANTASTIC MAN.


Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!
 Ο κ. Βασιλειάδης προορίζεται να αντικαταστήσει τον Απόστολο των Εθνών, στην νέα εκκλησία που ετοιμάζεται! Όπως και στην κινηματογραφική ταινία «το πέταγμα του Φοίνικος», ένα μικρό ευκίνητο εκκλησιαστικό όχημα θα προκύψει απο το ναυαγισμένο όχημα της παραδοσιακής εκκλησίας, για να ανταποκριθεί καλύτερα στην νεωτερική εποχη! «Όπου το ζήτημα της ατομικότητος αναδεικνύεται επιτακτικά και το αίτημα ηθικής και κοινωνικής ευαισθησίας υπερκαλύπτει την υπαρξιακή αναγκαιότητα σωτηρίας». 

Σε σημαντική του συνέντευξη στο αποκρυφιστικό περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ ο κ. Βασιλειάδης καταγγέλλει πως ο Απόστολος Παύλος διέστρεψε το μήνυμα του πρώτου Χριστιανισμού, το οποίο ήταν ηθικό και εσχατολογικό, όπως ακριβώς ξαναγεννιέται στην ευχαριστιακή εσχατολογία του κ. Ζηζιούλα, και επέβαλε την σωτηριολογική ερμηνεία της Οικονομίας. 
Καιρός να επανορθώσουμε το βαρύ λάθος για να συμβαδίσουμε με την εποχή μας! 
κ. Βασιλειάδη καταλαβαίνετε σε τί μπελάδες βάζετε την εκκλησία; Και τί θα κάνουν κ. Βασιλειάδη τόσα νέφη αγίων που σώθηκαν με την λανθασμένη διδασκαλία του Απ. Παύλου; Θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι τους σιγά - σιγά, με μετεμψυχώσεις και μετενσαρκώσεις για να πετύχουν την ηθική πρόοδο με την ευχαριστιακή εσχατολογία; 
Θα αδειάσετε κυριολεκτικά την Βασιλεία των Ουρανών 
κ. Βασιλειάδη! Είμαστε σοβαροί;

συνέχεια στη πλάνη εδώ 

κ. Βασιλειάδη είστε για δέσιμο, παρολο
 που είστε  ενας απ τους κυρίους θεωρητικούς του Πατριάρχη Βαρθολομαίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: