Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Οποιοσδήποτε πρωθυπουργός, έχων σώας τας φρένας και σκεπτόμενος το καλό της χώρας του, θα χρησιμοποιούσε το συλλαλητήριο για να πιέσει περισσότερο την άλλη πλευρά. Όταν προσπαθείς να το μειώσεις και να το απαξιώσεις, στην ουσία υπονομεύεις τη θέση σου, πας με λιγότερα όπλα στις διαπραγματεύσεις κάνοντας κακό στη χώρα σου. Ακατανόητο αλλά αναμενόμενο από απάτριδες, ηλίθιους αριστερούς.

1 σχόλιο:

Μαρία Π. είπε...

"Οποιοσδήποτε πρωθυπουργός, έχων σώας τας φρένας και σκεπτόμενος το καλό της χώρας του, θα χρησιμοποιούσε το συλλαλητήριο για να πιέσει περισσότερο την άλλη πλευρά. Όταν προσπαθείς να το μειώσεις και να το απαξιώσεις, στην ουσία υπονομεύεις τη θέση σου, πας με λιγότερα όπλα στις διαπραγματεύσεις κάνοντας κακό στη χώρα σου.."

Ακούστε τι λέει ο κ. Μάζης (από την αρχή):

https://www.youtube.com/watch?v=jIuWKfnTf0A

"Το συλλαλητήριο είναι μία μέγιστη βοήθεια προς την κυβέρνηση [...], για να μπορεί να επικαλεστεί το κοινό αίσθημα [...].Ένας ευφυής διαπραγματευτής μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, που εξέφρασε την βούληση του ελληνικού λαού, ώστε να βελτιώσει τους όρους της διαπραγμάτευσης. Αυτό είναι βέβαιο.
Εκτός αν κάποιος δεν θέλει να το δει έτσι, γιατί έχει άλλα στο μυαλό του, δεν ξέρω τι, έχει δώσει υποσχέσεις (;).. πιθανόν.. δεν ξέρω.. [...] ούτως ώστε δεν το βλέπει υποβοηθητικά το συλλαλητήριο.

Δημοσιογράφος Γ. Σαχίνης:
"Aπό την μέχρι τώρα ανάγνωση απ΄όλο το πολιτικό σύστημα, έχετε καταλάβει ότι έχουν ενοχληθεί όλοι οι πολιτικοί και κομματικοί σχηματισμοί απ΄το συλλαλητήριο;"

κ. Μάζης:
"Έχω την αίσθηση ότι το μεγαλύτερο μέρος των κομματικών σχηματισμών έχει ενοχληθεί.
Και έχει ενοχληθεί, γιατί υπήρχε ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΗΣΥΧΙΑ, η οποία τους επέτρεψε προφανώς να λάβουν κάποιες θέσεις [...], ΑΡΕΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
Τώρα αναγκάζονται όλοι να κάνουν κινήσεις, ώστε να συντονιστούν με το λαϊκό αίσθημα."