Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η ζωή εν μπάφω. (Θεϊκό!)

Πώς ο Καρανίκας διέσωσε την τελευταία στιγμή, το κύρος της κυβέρνησης


Είναι γεγονός πως το τελευταίο Δελτίο Τύπου της κυβέρνησης για τις ενστάσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το γνωστό "πέτσινο" γκολ, ήταν μια έκπληξη ακόμα και για όσους γνωρίζουν το επίπεδο των Συριζανέλ και περιμένουν από αυτούς τα χειρότερα.

Το Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφερόμαστε, είναι το ακόλουθο. Και είναι γνήσιο. Το διευκρινίζουμε για όσους αδυνατούν να το πιστέψουν:

Καλά πληροφορημένες πηγές του eyedoll όμως, μας είπαν ότι το παραπάνω Δελτίο Τύπου είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να στοιχειοθετήσει η κυβέρνηση, δεδομένου πως το πρώτο Δελτίο που εξέδωσε ήταν το παρακάτω, και κόπηκε από τον Καρανίκα, ο οποίος συνέταξε αυτό που τελικά διαβάσαμε όλοι.


Δείτε το αρχικό Δελτίου Τύπου, αυτό που λογόκρινε και έκοψε ο Καρανίκας, συντάσσοντας το...σωστό, το κιμπάρικο, το βγαλμένο από τα σπλάχνα της ασβεστωμένης αυλής με τα γεράνια και τον μέθυσο μπάρμπα-Μήτσο να ξερνάει μισολιπόθυμος στον ντενεκέ με το γιασεμί.



Στα σοβαρά, παρότι κάνουμε χιούμορ, αν νομίζετε πως το παραπάνω Δελτίο Τύπου δεν θα εκδοθεί ποτέ από την κυβέρνηση αυτή, μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κόψε φάτσα..