Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Η πολιτεία της Αριζόνα εκτέλεσε τον Φρανκ Άτγουντ (Αντώνιος ) και πλέον Μοναχός Εφραίμ, με θανατηφόρα ένεση την Τετάρτη στις κρατικές φυλακές της Φλωρεντίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι

 Ο Atwood, καταδικάστηκε το 1987 για την απαγωγή και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού στην κομητεία Pima, Vicki Lynne Hoskinson ....Όμως δήλωνε Αθώος !!
Ο Αντώνιος ναρκώθηκε στις 10:10 π.μ. και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 10:16 π.μ., είπαν μάρτυρες των μέσων ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τον Frank Strada, διευθυντή του Τμήματος Διορθώσεων της Αριζόνα, αυτή είναι η τελική δήλωση του Frank Atwood:
"Ευχαριστώ, πολύτιμε πατέρα, που ήρθες σήμερα και με ποίμησες στην πίστη. Θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη σύζυγό μου που με αγάπησε με ό,τι έχει. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τη νομική μου ομάδα, και πάνω από όλα, τον Ιησού Χριστό μέσω Αυτή η άδικη δικαστική διαδικασία που οδήγησε στη σωτηρία μου. Προσεύχομαι ο Κύριος να μας ελεήσει όλους και ο Κύριος να με ελεήσει».
Περίπου 40 άτομα ήταν παρόντα κατά την εκτέλεση του Άτγουντ — ανάμεσά τους ο Κάρλσον και η Ρέιτσελ Άτγουντ, η σύζυγος του Φρανκ Άτγουντ.
Σύμφωνα με τον μάρτυρα των μέσων ενημέρωσης Μπαντ Φόστερ, ο ιερέας του Άτγουντ βρισκόταν στην αίθουσα εκτελέσεων μαζί του - Πρόσθεσε ότι αυτή η εκτέλεση ήταν «πιθανώς η πιο ειρηνική» που έχει δει.
 
 Καλό παράδεισο αδερφέ Εφραίμ,ο Θεός να σε κατατάξει εν σκηναίς δικαίων αμήν.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού μιλά για τον θανατοποινίτη Αντώνιο λίγο πριν την εκτέλεσή του

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού π. Αθνάσιος μίλησε χθες στο Ράδιο Πρώτο για τον Φρανκ Άτγουντ, καθώς αποτελεί τον άνθρωπο που οδήγησε τον Αντώνιο στην Ορθοδοξία. Ο Πανιερώτατος μίλησε για την γνωριμία τους και για τις επισκέψεις που έκανε στις φυλακές της Αριζόνας για να τον δει.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στο 11:07” και μετά: 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Moũ φαίνεται μιά πολύ άσχημη έμπειρία ότι θά μέ δέση ή κυβέρνηση καί θά μού βάλη θανατηφόρα φάρμακα. Είναι, όμως, τό όχημα πού θά μέ πάρη στό ταξίδι πρός τόν Παράδεισο! Ή διαμάχη! Το νά φυλάξω τήν συμβουλή τού Μητροπολίτη Άθανασίου μού φαίνεται σάν πνευματικό σωσίβιο σέ αύτή τήν θάλασσα τής άκρας κοσμικής τρέλλας."

1 σχόλιο:

GeorGRE είπε...


Μεγαλόσχημος, καθαρός,
αθώος και... ελεύθερος πια
ήρθε η ώρα να ζήσει τα
ανεκλάλητα...

Με τις ευχές και το
πετραχήλι του πνευματικού
του, πάνω στο κεφάλι του
δέχθηκε την... ένεση.

Ποιός από εμάς δεν θα
ήθελε να κοινωνήσει και
την επομένη να πεθάνει
με τον πνευματικό του
δίπλα;;;;

Καλόν Παράδεισο