Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Νέα ἀπανωτά χτυπήματα ἀπό τόν τραγικό Σεραφείμ Πειραιῶς


 Εἶναι γιὰ γέλια καὶ γιὰ κλάματα ὁ ἄνθρωπος.

 Ἡ διοικοῦσα Ἐκκλησία ἔχει περάσει στὰ Δίπτυχά της τὸν σχισματικὸ Ἐπιφάνιο μνημονεύοντάς τον κανονικὰ καὶ ἔχει τὸ θράσος νὰ ἀποκαλέσει τοὺς ἱερεῖς ποὺ ἀντιστέκονται «σχισματικούς»…ποιός… αὐτὸς ποὺ μνημονεύει τὴν Ἱερὰ Σύνοδο (ἄν μποροῦμε πιὰ νὰ τὴν ἀποκαλοῦμε ἔτσι…)
_______________________

Γράφει ὁ Νεκτάριος Δαπέργολας

Νέα ἀπανωτά χτυπήματα ἀπό τόν Σεραφείμ Πειραιῶς.  Βγῆκε σήμερα σέ πρωτοκλασάτο σαβουροκάναλο – παρέα μέ Παγώνη, Τζανάκη καί Καπραβέλο παρακαλῶ (δεῖτε στό πρῶτο σχόλιο ὁλόκληρο τό βίντεο) – καί ἐν μέσῳ ἐκτεταμένου ἀφρώδους παραληρήματος:  

1) Εὐχαρίστησε θερμά τούς παρισταμένους γιά τόν σκληρό (λέει) ἀγώνα τους ὑπέρ τῆς ὑγείας μας, ἀναφερόμενος μάλιστα καί στόν οὐράνιο μισθό πού θά ἔχουν καί τή μετά θάνατον ἀνταμοιβή τους ἀπό τόν Θεό!  2) Ἀποκάλεσε ψέματα ὅσα λέγονται γιά τούς ξαφνικούς θανάτους καί τίς λοιπές παρενέργειες τῶν ἐμβολίων,  3) Ζήτησε νά λειτουργήσουν οἱ θεσμοί (Ἀστυνομία καί Δικαιοσύνη) γιά ὅσους τά διαδίδουν,  

4) Ἀποκάλεσε «ὕβρη ἐνάντια στόν Θεό» τήν ἀμφισβήτηση τῆς ἐπιστήμης (ἀπίστευτα πράγματα) καί  5) Ἰσχυρίστηκε πώς οἱ ἱερεῖς πού ἀποτρέπουν τούς πιστούς ἀπό τό νά ἐμβολιαστοῦν εἶναι σχισματικοί!  Τό πῦρ εἶναι πραγματικά ὁμαδόν πλέον, ἐκ μέρους τῶν ψευτοδεσποτάδων τῆς πλάνης καί τῆς ἀποστασίας. Κυριολεκτικά, δέν τούς προλαβαίνουμε πιά! 

Δεῖτε τὸ βίντεο ἀφοῦ πάρετε λίγη ὥρα πρὶν ἕνα ἠρεμιστικό.

σ.σ. Να προσθέσω και το τελευταίο που λέει στο τέλος, ενώ έχει κατηγορήσει όλους όσους διαφωνούν ότι συμπεριφέρονται σα να είναι ειδήμονες, καταλήγει ότι τα σκευάσματα ΔΕΝ είναι πειραματικά όπως λέγεται, *διότι «το έχουν κάνει τώρα δισεκατομμύρια πάνω στη γη»! *διότι «η βιοτεχνολογία σήμερα έχει ξεπεράσει τα παλιά δεδομένα!. Επομένως, δεν είναι πειραματικής υφής. Είναι πλέον απόλυτα ελεγμένο.. [Και έχει πάρει και άδεια, λέει ο Αυτιάς. σ.σ. Πότε έγινε αυτό;].. Άλλωστε, συνεχίζει ο Πειραιώς, εκείνοι οι θεσμοί, οι θεσμοί που έχουμε εμείς συστήσει ως λαοί, ώς έθνος, ως οικουμένη, έχουνε επιβεβαιώσει την αξία του εμβολίου. Συνεπώς όλα αυτά τα παραμύθια και τα φληναφήματα περί πειραματικότητος και όλα, δεν έχουνε καμμία βάση.…»!
 

Απεφάνθη ο πλέον ειδήμων!… ο δεσπότης Πειραιώς.
 

Βάλε φρένο Πειραιώς. Το παρα ξεφτίλισες.

 

πηγή και συνέχεια το βίντεο της ντροπής  εδώ

 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούμε να θέσετε ερώτημα προς τον έγκριτο καθηγητή της Δογματικής Τσελεγγίδη και άλλους έγκριτους δογματολόγους να γνωμοδοτήσουν γραπτώς σχετικά με τα λεγόμενα του Πειραιώς περι σχίσματος

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σώσε μας από τους λύκους ντυμένους πρόβατα.

Ασημίνα είπε...

Πολλές οι παρενέργειες του εμβολίου ... Ακόμα και στον τρόπο σκέψης... παράδειγμα ο εν λόγω ....

Ανώνυμος είπε...

Είπε η Παναγία σε μια Γερόντισσα (την κυρία Κυριακή, που υπήρξε μαθήτρια της Αγίας Σοφίας της ασκήτριας της Κλεισούρας): «Ούτε οι μάσκες ούτε τα εμβόλια θα σώσουν τον κόσμο. Μόνο η Μετάνοια θα τον σώσει».

https://choratouaxoritou.gr/?p=115539

* * *

ΣΧόλιο: εγώ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ όσα είπε η Γερόντισσα Κυριακή, μεταφέροντας τα λόγια της Παναγίας (τα οποία λόγια επιβεβαιώνονται στην καθημερινή ζωή). Οι επίσκοποι της Εκκλησίας, οι άλλοι κληρικοί και οι "ειδικοί επιστήμονες", ας κάνουν και ας λένε όπως κρίνουν οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός. Τρένα σταματάει ο Κουταλιανός...κι αν μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι τρεμει σαν το ψάρι στην.. κυρά του μπρος... Αχ πως την φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός...

Ανώνυμος είπε...

51χρονος πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμά του στο αεροπλάνο.

http://aegeanews.gr/news/taxidia-tourismos/415104/51chronos-pliros-emvoliasmenos-vrethike-nekros-sto-kathisma-tou

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα δείτε κι εδώ.

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/46551-peiraios-se-papa-ntropi-sou-foto

Ντροπή σου πάπα! Ο πόντιξ εβρυχήθη και επί τω βρυχηθμώ αυτού ο ποντίφηξ εκατουρήθη!

Εδώ είμαστε και να μου το θυμηθείτε. Όταν έρθει ο καιρός που θα γίνει η ψευδο-ένωση - και γαρ εγγύς εστί - ο πρώτος που θα προσκυνήσει θά 'ναι ο Μεντζελόπουλος. Ο πρώτος! Και θα σπρώχνει κιόλας στην πόρτα μην τον προλάβει κάνας άλλος να γλύψει παντόφλα πριν απ' αυτόν. Εδώ είμαστε φίλοι να τα δούμε, αν είναι η εντύπωσή μου σωστή ή λάθος.

Για το εμβολιαστικό παραλήρημα, τι να πεις. Αν το εμβόλιο είναι μόνο ιατρικό θέμα, όπως λένε. Και δεδομένου ότι για όλα τα ιατρικά θέματα υπάρχουν πολλές γνώμες (όπως και γι' αυτό). "Όσοι γιατροί τόσες γνώμες, κάθε καρέκλα και χάχας" που έλεγε κι ο Μηλιώκας. Πότε έγινε σχίσμα για ιατρικό θέμα; Πότε ρε Μεντζελόπουλε;

Αλλά τι κάθομαι τώρα κι εγώ και σχολιάζω στα σοβαρά, πρόκειται για κωμική προσωπικότητα και για τραγωδία για την Εκκλησία του Χριστού να είναι τώρα αυτός δεσπότης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ (06-11-2021), μιλά για τα δυο νέα φάρμακα για τον κορωναϊό και για τα εμβόλια.

https://www.mixcloud.com/Focusfm/δημητρης-κουβελας-061121

Ανώνυμος είπε...

Ε μα, μας λένε:

Είναι ιατρικό θέμα και μόνο! Ακούτε τους ιατρούς!

Απαντάμε:

Είναι πολλοί ιατροί που δεν προτείνουν το εμβόλιο και δεν το κάνουν οι ίδιοι.

Όχι! Όχι αυτούς! Όχι τους ιατρούς του youtube. Τους κανονικούς να ακούτε.

Μα και οι κανονικοί τουλάχιστον μοιρασμένοι είναι. Πολλοί δικοί μας βγήκαν αναστολή, άλλοι έκλεισαν τα ιατρεία τους, άλλοι έχουν αρθρογραφήσει κιόλας, δεν είναι ένας και δύο.

Όχι! Αυτοί είναι πσέκεζ! Τους ειδικούς, της επιτροπής να ακούτε. Το Βασιλακόπουλο, την Παγώνη, αυτούς.

Δηλαδή να μην ακούω το γιατρό μου που μου γράφει φάρμακα, που τον καλώ αν έχω τίποτα κλπ, αλλά να ακούω το γιατρό της τηλεόρασης; Και αυτό μου το λες εσύ, που με μάλωνες να μην ακούω τους γιατρούς του youtube;

...υπακοή στη Σύνοδο!

Μα αφού είναι μόνο ιατρικό θέμα, δεν είναι πνευματικό, μας λέτε, η Σύνοδος γιατί ασχολείται; Πότε αποφάσισε η Σύνοδος αν θα κάνω εγχείρηση, αν θα πάρω χάπια, ή κι αν θα κάνω κάποιο άλλο απ' τα εμβόλια που έκανα;

Κι άμα σου αρέσει. Άμα δε σ' αρέσει, μην ξανάρθεις στην ενορία. Φτιάξε δικιά σου εκκλησία, σχισματικέ (ναζιστή, παρανοϊκέ κλπ χίλια δύο που μας έχουν πει τελευταία).

Άντε βγάλε άκρη. Ένα ξέρω, το σχίσμα έρχεται και δε φταίω εγώ.

Φυγας είπε...

Ο ΔΡΑΚΟΣ που εγινε δρακακι

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνουν οι επίσκοποι ο ένας μετά τον άλλον και συναγωνίζονται ποιος θα πει την μεγαλύτερη ΠΑΠΑΡΙΆ.
Μάλλον θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για αρχιεπίσκοποι...οι καραγκιόζηδες.

Γρηγορης Αυξεντιου είπε...

Σχισματικοί ο Μορφου, ο παπα-Ευθύμης,ο Γαβριήλ, ο π.Καρπαθιου και τόσοι άλλοι;Με τους σχισματικους τότε και όχι με εσάς προσκυνημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός... και το σφράγισμα νά φέρουν, θα λέει...εμ..πώς, είναι καλό για την υγεία μας,να ξέρει ο κάθε γιατρός, όταν παραλαμβάνει έναν ασθενή σε κώμα, πιό είναι το ιστορικό του, για να μπορεί να τον κάνει καλά.
Τι λέτε τώρα! ο άνθρωπος είναι πολύ 《μπροστά》του έχουν τάξει μια θέση αρχιερέα στην πανθρησκεία. Μαζί με τον ελπιδοφόρο στο σημείο μηδέν, εκεί που ο δεύτερος όροφος του αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη θα είναι μη ομολογιακός - πολυθρησκευτικός.

Γεωργός... είπε...

Να παρατήσει το δεσποτισμό και να εισχωρισει στο εμβολιασμο...
Του παει καλυτερα η ασπρη μπλουζα ...απο το ράσο..

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω τι έπαθε αυτός ξαφνικά. Διότι ο λόγος του ήταν διαφορετικός παλαιότερα. Ειλικρινά δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως έγινε βασιλικότερος του βασιλέως και μάλιστα με τέτοιον οίστρο. Τον έχω ξαναπιάσει να λέει περίεργα πράγματα. Αν δηλαδή τον έχεις παρακολουθήσει κάποιο καιρό πριν δεν μπορείς να μην εκπλαγείς. Υποθέτω δε θα είμαι μόνο εγώ.
Θλιβερό δυστυχώς. Αλλά δεν είναι ο μόνος ιερέας που "κατεβάζει" μαργαριτάρια απευθυνόμενος στον κόσμο, κι άλλους τους έπιασε ο οίστρος της "επιστήμης". Και τελικά όλοι μαζί κατηγορούν τώρα τους όποιους ανεμβολίαστους, πάλι ο κοσμάκης ευθύνεται για όποια κακά γίνονται. Φοροφυγάδες έλεγε τότε στας ευρώπας ο ένας, διεφθαρμένοι ο άλλος, τώρα είναι ψεκασμένοι, ηλίθιοι(χαμηλού πνευματικού επιπέδου διάβασα κάπου το μεγαλύτερο ποσοστό των μη εμβολιασμένων). Να είναι καλά οι άνθρωποι, ευχαριστούμε για τα παράσημα παιδιά.
Αλλά οκ να τα ακούμε αυτά από διάφορους "παράγοντες" της πολιτικής ή κάποιους λεγόμενους επιστήμονες(που βεβαίως τα παίρνουν από τις φάρμα κανονικότατα τα παιδιά). Από παπά να ακούμε τέτοιες παπαρολογίες είναι βαρύ. Ας κάνει κήρυγμα έστω και ξύλινο καλύτερο θα ήταν. Ήμαρτον!

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

Πολύ κρίμα.... Ξεπεσμός....

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Ο καθένας έχει νου να αποφασίζει η και να φοβάται να αποφασίσει όταν πρόκειται για ιατρικες πράξεις.Εαν πήγαινε κανείς στον πνευματικό και του έλεγε πως ενώ καθάριζε τον μπαξέ του κάποια χόρτα αγκαθοτα του προκάλεσαν αλλεργία στα χέρια κ γέμισε κοκκινίλες κ τι να κάνει,ο ιερέας θα του διάβαζε μια ευχή για ασθένεια κ θα τον έστελνε στον αλλεργιολογο!

Δεν είμαστε γιατροί κ δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί!Επίσης ,όταν πας σε ένα γιατρό κ σου πει να κάνεις ιατρική πράξη και για να σιγουρευτείς πας να πάρεις κ άλλη γνώμη κ βρεις έναν άλλον γιατρό και σου πει πως η γνώμη του είναι να μην κάνεις εγχείρηση,τότε καλείσαι ο ίδιος να πάρεις το ρίσκο.

Κατ' αρχήν δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι αυτός ο ιός κ πως συμπεριφέρεται,αφού κ μεταλλάσσεται κ διασπείρεται κ δημιουργεί τόσα νοσήματα επιπλέον εκτός των θανάτων.
Είναι φυσικό όλοι αναλόγως των προβλημάτων που έχουν στην υγεία τους,να μην θέλουν να προσθέσουν κ άλλα προβλήματα η και να φοβούνται.

Ακόμα και το πολυτιμότερο Δώρο Του Θεού,την Χάρη του την προσφέρει απλόχερα κ που είναι προϋπόθεση της εν Χριστώ σωτηρίας κ όμως δεν τον εξαναγκάζει να την δεχτει,δίνει σε όλους την έφεση της βούλησης προς.το αγαθό όμως!

Νομίζω πως πρέπει να είναι ο καθένας προσεκτικός στο τι λέει,τι πιστεύει,και πως θα μιλήσει για τον άλλον ,γιατί γνωρίζει τον εαυτόν του κ αποφασίζει για τον εαυτόν του κ όχι για άλλον και,είναι μοναδική περίπτωση όσον αφορά τον δικό του εαυτό.
Το λέγαν κ οι γιατροί παλαιότερα όταν δανείζονταν φάρμακα οι ασθενείς από φίλους επειδη ήταν αποτελεσματικά κ όμως οι γιατροί τους φώναζαν γιατί πήραν φάρμακο ανεξέλεγκτα,γιατί ένα φάρμακο που κάνει για τον ένα,δεν κάνει για τον άλλον.
Το κατανοώ πως η Εκκλησία θέλει να φέρει ισορροπίες ανάμεσα στους πάντες,πλην δεν μπορεί να εκβιάσει την συνείδηση του κάθε ανθρώπου που έχει οικογένεια και παλεύει να ζήσει.
Ειδομεν!







Ανώνυμος είπε...

Μέσα στο μυαλό μου είσαι αδελφέ?

Ανώνυμος είπε...

Σαρς, ο Μέγας Ξεμασκαρευτής!!!
Θείο Δώρο.