Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Η κυβέρνηση επαναφέρει τον Σ.Τσιόδρα - Θέλει να τρομοκρατήσει τους πολίτες για να υπακούσουν σε νέες απαγορεύσεις

Η κυβέρνηση επαναφέρει τον Σ.Τσιόδρα - Θέλει να τρομοκρατήσει τους πολίτες για να υπακούσουν σε νέες απαγορεύσειςΜαζί με τις νέες απαγορεύσεις αλλά και την τρομοκρατία από τα «επιδοτημένα» φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η κυβέρνηση επαναφέρει τον ... Σωτήρη Τσιόδρα στους τηλεοπτικούς δέκτες των Ελλήνων πολιτών, με την ελπίδα οι Έλληνες να «ξανα-φοβηθούν» και να υπακούσουν στις νέες απαγορεύσεις που έρχονται.Το «κενό» του Τσιόδρα έχουν προσπαθήσει να καλύψουν άλλοι λοιμωξιολόγοι της επιτροπής με συνεχείς παρουσίες στα ΜΜΕ, αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οι απειλές και οι προειδοποιήσεις τους πέφτουν στο κενό, αφού οι Έλληνες πολίτες είναι φανερό πως δεν αντέχουν πλέον άλλες απαγορεύσεις, ούτε τρομοκρατούνται από τον ιό όπως τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Χαρακτηριστικό είναι πως τις ανακοινώσεις του Χαρδαλιά πλέον δεν τις βλέπει κανείς.
Ο Τσιόδρας αποτελούσε βασικό όργανο των απαγορεύσεων της κυβέρνησης, καθώς οι καθημερινές του δηλώσεις για «αόρατους εχθρούς» γινόντουσαν τους προηγούμενους μήνες πρώτο θέμα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
Αυτό ελπίζει με την επαναφορά του η κυβέρνηση, πως δηλαδή θα τον «ακούσουν οι Έλληνες», αφού δεν έχει ακόμα αντιληφθεί πως δεν πρόκειται για θέμα προσώπων, αλλά πως οι πολίτες έχουν καταλάβει πως ο ιός δεν δικαιολογεί νέες εκτεταμένες απαγορεύσεις.
Επιπλέον ο Τσιόδρας έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων, χαρακτηριστική μάλιστα είναι η στάση του για τις μάσκες. Αρχικά ήταν επικίνδυνες καθώς «δεν προστάτευαν», μετά έγιναν απαραίτητες και μετά προαιρετικές.
Άραγε ποια θα είναι η στάση του Τσιόδρα για τις "μάσκες" σήμερα; 
πηγή 

 Σήμερα εμφανίστηκε άλλο μπουμπούκι ονόματι Δερμιτζάκης καθηγητής Γενετικής Πανεπιστημίου Γενεύης και τι ειπε; Να αναβληθούν θρησκευτικές εκδηλώσεις – Πρόβλημα η Θεία Κοινωνία!
Δείτε αναλυτικά εδώ


σχόλιο :Από εκκλησιαστικής πλευράς το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη λοιμωξιολόγων ή του κάθε πικραμένου που λέει την ανοησία του με καλυμα ψευδό επιστημονικό (δείτε εδώ )αλλά η ανυπαρξία ιερωμένων που θα ενθαρρύνουν τον λαό να μην υπακούσει στις εντολές 
που φέρνουν τον αυτοαφανισμό του!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/902802_i-kyvernisi-stelnei-ston-eisaggelea-opoion-diafonei-me-tis
Απροκάλυπτος φασισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Φιμώνουν τους αντιφρονούντες.

Ανώνυμος είπε...

https://www.tanea.gr/2012/01/24/greece/xrysoxoidis-den-diabasa-to-mnimonio-eixa-alles-ypoxrewseis/
Να ποιος κίνησε τη φασιστική διαδικασία.
Ο άνθρωπος που ψήφισε στη Βουλή το μνημόνιο χωρίς να το έχει πρώτα διαβάσει!

Γεωργός... είπε...

Βαλθηκαν να κανουν πραξη με σατανικο οποιοδηποτε φασιστικο τροπο...τι αλλο να πληζουν το μυστήριο της θείας κοινωνιας και τα σχολια αυτου του τυπου θα απαγορεύονται με εισαγγελεα....δεν θα τους περασει..εχωμε δημοκτατια ...; ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του λογου; επσληθευεται ο λογος του ΚΗΙΧ και εσται μισουμενοι παρα παντων των εθνων...

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος Αίσχος Αίσχος Αίσχος!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/38700-arxiepiskopos-i-ekklisia-ofeilei-na-arthei-sto-upsos-ton-peristaseon
Ο αρχιεπίσκοπος της ήττας και του συμβιβασμού μας προετοιμάζει για τα όσα θα ακολουθήσουν μέχρι το Δεκαπενταύγουστο.