Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τρομολαγνεία των ηλιθίων «ειδικών» για δεύτερο κύμα κορωνοδο-ϊού: Απαράδεκτες δηλώσεις για να σπείρουν τον φόβο!


Μόνο απαράδεκτες μπορούν να θεωρηθούν οι δηλώσεις για δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην χώρα κατά τους χειμερινούς μήνες με τις οποίες επιχειρούν να σπείρουν τον φόβο στους πολίτες.
Κορωνοϊός: «Ελπίζουμε ότι δεν θα φτάσουμε στο να επιλέγουμε ποιοι ...
Κλίμα τρομολαγνείας δημιουργεί η καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας Αναστασία Κοτανίδου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης, όπου έκανε την εκτίμηση ότι το δεύτερο κύμα κορωνοϊού θα έρθει στην Ελλάδα Νοέμβριο προς Δεκέμβριο «γιατί τότε θα κλειστούμε μέσα σε κλειστούς χώρους».
«Έχουμε την τύχη στην Ελλάδα να έχουμε καλό κλίμα που μας βοηθάει να είμαστε για μεγαλύτερο διάστημα έξω ώστε να μην συνωστιζόμαστε και να έχουμε αποστάσεις» είπε, η Κοτανίδου

Σε ποιο μοντέλο στηρίζει τις εκτιμήσεις της; 

Και εν τέλει ποιο μοντέλο είναι τόσο αξιόπιστο; 

Απαράδεκτες δηλώσεις ανθρώπων που αναζητούν ρόλο σε μια χώρα που ο κορωνοϊός ούτε καν την άγγιξε για λόγους που έχουμε ήδη αναλύσει πάρα πολλές φορές.
Και εμείς θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα γίνει Γ' ΠΠ. Βάσει ποιου μοντέλου γίνονται οι δηλώσεις αυτές και πως επιτρέπει η Δικαιοσύνη τέτοιες δηλώσεις χωρίς να επιλαμβάνεται.
Αν κάποιοι στην κυβέρνηση θεωρούν ότι θα κερδίσουν πολιτικά σπέρνοντας το φόβο στους πολίτες κάνουν λάθος γιατί οι πολίτες δεν θα ανεχθούν δεύτερο «lockdown» ακριβώς όπως γίνεται στην Σερβία.

Η καθηγήτρια συνέχισε τις τρομακτικές δηλώσεις ζητώντας από τους πολίτες να απέχουν ούτε λίγο ούτε πολύ και από την διασκέδαση αλλά και από τους δικούς τους ανθρώπους.
Για τα πανηγύρια και τον «συνωστισμό» που δημιουργείται κάλεσε τους πολίτες να τηρούν αποστάσεις από τους «φίλους ή την παρέα σας». «Κρατείστε αποστάσεις, αργότερα τα φιλιά και οι αγκαλιές. Όταν έρθει το εμβόλιο» είπε.
Για το εμβόλιο  εκτίμησε ότι θα το έχουμε «το αργότερο στις αρχές του 2021», δίνοντας μεγάλη πιθανότητα «να το έχει νωρίτερα η Οξφόρδη και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο».
Σημείωσε, επίσης, ότι υπάρχουν μεταλλάξεις του κορωνοϊού «όμως δεν είναι τέτοιες που να έχουν επηρεάσει την μολυσματικότητα του ιού».
Χαρακτήρισε «ελεγχόμενη» την κατάσταση στην Ελλάδα ενώ, αντίθετα, «είναι πολύ άσχημα τα πράγματα παγκοσμίως».
​«Αυτό οφείλεται στο ότι όλος ο κόσμος έχει σταματήσει να κρατάει αποστάσεις και έχει γενικώς χαλαρώσει γι' αυτό προσπαθούμε να κρατήσουμε πιο αυστηρούς τους κανόνες στην Ελλάδα» εξήγησε.
Η Ελλάδα, σύμφωνα με την  Κοτανίδου, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά το ποσοστό όσων έχουν πάρει εξιτήριο μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ λέγοντας ότι «έχουμε συνολική θνητότητα που δεν ξεπερνάει πολύ το 35% που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό. Αυτοί που καταλήγουν είναι συνήθως ασθενείς με μεγάλες ηλικίες και σημαντικά προβλήματα υγείας. Θα παρακολουθούμε για ένα χρόνο όσους παίρνουν εξιτήριο».Ως προς το άνοιγμα του τουρισμού είπε ότι «η αντίδραση μας είναι γρήγορη γιατί είδατε ότι μπορούμε μέσα σε 24 ώρες να κλείσουμε τα σύνορα με μια χώρα».
πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Steve Barwick έγραψε ένα υπέροχο άρθρο για το πώς ολόκληρη η κατασκευασμένη κρίση κοραναϊού είναι ένα τεράστιο τελετουργικό από την αρχή έως το τέλος, χωρισμένο σε τέσσερα μίνι τελετουργικά, το καθένα με τον ξεχωριστό αποκρυφιστικό σκοπό της μύησης και του μετασχηματισμού του κόσμου και των ανθρώπων του στη νέα παγκόσμια τάξη.

Σε αυτό το άρθρο, ο Barwick εξετάζει τις τέσσερις ξεχωριστές, αλλά αλληλένδετες, απόκρυφες τελετές που συνθέτουν αυτήν την τεράστια παγκόσμια τελετή μύησης απόκρυφη τελετή:

Τελετουργική μάσκα
Τελετουργικό πλύσιμο χεριών
Τελετουργικό "Κοινωνική Απόσταση"
Τελετουργικό κλείδωμα

Ας δούμε την απόκρυψη, η οποία παραδοσιακά διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στις αποκρυφιστικές τελετές.

"Αυτή τη στιγμή, 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζουν τους πολίτες τους να φορούν μάσκες προσώπου πάνω από το στόμα τους σε υποχρεωτική βάση, φαινομενικά για να βοηθήσουν να σταματήσουν οι μολύνσεις από κοροναϊούς.

Αυτό, παρόλο που πολλοί ειδικοί ιατροί, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Χειρουργού των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι η χρήση μάσκας δεν έχει καμία ευεργετική επίδραση ενάντια στον κοροναϊό.

Επιπλέον, πολλοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι μάσκες προσώπου μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνες για την υγεία κάποιου, καθώς περιορίζουν τη σαφή σκέψη (και ακόμη και τη συνείδηση) παγιδεύοντας διοξείδιο του άνθρακα στο θάλαμο της μάσκας, αναγκάζοντάς σας να το αναπνέετε ξανά και ξανά, εξαντλώντας έτσι το αίμα σας καθαρού αέρα και το ζωτικό συστατικό οξυγόνου που περιέχει.

Γιατί λοιπόν οι δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγκάζουν τους πολίτες τους να φορούν αυτές τις μάσκες προσώπου, εάν οι μάσκες απλώς δεν λειτουργούν κατά του κοροναϊού και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία σας; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει.

Μεταξύ άλλων, η φθορά της μάσκας πάνω από το στόμα είναι ένδειξη υποταγής… μια χειρονομία της προθυμίας σας να υποτάσσεστε σε άλλους που δεν είναι ο συνηθισμένος Κυρίαρχος σας.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Σύμφωνα με την Encyclopedia Britannica, η μάσκα είναι:

«Μια μορφή μεταμφίεσης ή απόκρυψης που συνήθως φοριέται πάνω ή μπροστά από το πρόσωπο για να κρύψει την ταυτότητα ενός ατόμου και από τα δικά του χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει ένα άλλο ον».

Με άλλα λόγια, η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει έναν απόκρυφο μετασχηματισμό - μια ανθρώπινη αλχημεία, αν θέλετε - από τον ένα ρόλο στον άλλο. Από τον έναν τρόπο ύπαρξης, στον άλλο. Πράγματι, σε αυτήν την περίπτωση, από μεμονωμένο κυρίαρχο υπό τον Θεό έως συλλογικό υποκείμενο κάτω από τα παιδιά του διαβόλου.

Και όταν ο Σατανάς φτάσει εδώ στο ρόλο του αντιχρίστου, και αρχίσει να κάνει θαύματα, και να θεραπεύει ανθρώπους, και να δουλεύει όλα τα είδη υπερφυσικών θαυμάτων, εκατομμύρια θα συρρέουν σε αυτόν, νομίζοντας ότι είναι ο "Ιησούς" και θα υποκύψουν σε αυτόν και στο σύστημά του. "

https://www.youtube.com/watch?v=Dl6Ijou87M0

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ξεκίνησαν σιγά-σιγά
να μας προετοιμάζουν
-τεστάροντας κι αντιδράσεις, ενδεχομένως-

...έρχεται και 15Αύγουστος.... να μην
παίξουν λίγο με τους
χριστιανούληδες... αφού
φανήκαμε,μα... τόσο λίγοι και τόσο χλιαροί,

σκιές των αλλοτινών...

...πού είν'ο Διγενής, που όταν ψυχομαχά η γής τονε τρομάζει... φοβούμενη να καταπιεί τέτοιον ατρόμητο
τέτοιον γενναίο...
-πώς τα ξεχάσαμε ολα αυτά
...-
και τωρα, εμείς... μονογενείς και
αγενείς, μα πάντα βέρυ πράϊντ...
(μονογονεϊκοί, ατομιστές
μιά μονοκαλλιέργεια
...ένα πράμα...
καί πάντα βέρυ πράϊντ
τρομάρα μας),

τί έχουμε αλήθεια
ως γενιά να δείξουμε (εκτος από το
γκατζετάκι του φίλου...τάκη;)

Φυσικά, οι άξιοι παπάδες
που μυστικά, με τον κίνδυνο τού ρουφιάνου
της διπλανής πόρτας
να καραδοκεί με το
...σμαρτόφωνο...ανά χείρας,

έδωσαν το παράδειγμα...

όπως και κάποιοι
ευλογημένοι επίσκοποι,

πού βγήκαν έξω από
την παράνομη μάνδρα
τού αθεόφοβου φόβου...

καί ακολούθησαν,
θρόνων διάδοχοι,
μα καί τρόπων μέτοχοι...
την ευλογημένη
παράδοση τού Γένους!

...και έπεται συνέχεια...


Ο Θεός να μάς φυλάει πάντα ...
κι ας είμαστε πάντα λίγοι
...

Ούτοι εν άρμασιν και ούτοι εν ίπποις
ημείς δέ εν Ονόματι
Κυρίου επικαλεσόμεθα...

και τότε,

τίνος άλλου
εστί χρεία;

Ανώνυμος είπε...

The Global Reset – Unplugged. “

https://www.globalresearch.ca/global-reset-unplugged/5716178

The “Second Wave

https://www.globalresearch.ca/politics-influences-covid-19/5718129

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 12.55, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, εγώ τουλάχιστον θα ακολουθήσω το νήμα. Τώρα, έχω να προσθέσω το εξής - μπροστά στά μάτια μας, γίνονται συνεχώς, δεν χάνουν ευκαιρία, να αναπαράγουν τα αποτρόπαια τελετουργικά τους, είτε πρόκειται για τελετές εγκαινίων, έναρξης Ολυμπιακών αγώνων, και δεν συμμαζεύεται. Πρέπει να σαι τυφλός για να μην το βλέπεις, πια. Και μάλιστα, έχω την εντύπωση πως αντλούν ιδιαίτερη ευχαρίστηση από την έκθεση ανυποψίαστων θεατών - που δεν επιτρέπεται πλέον να ανήκει κανείς σε αυτή την ομάδα - στην αναπαράσταση της βρωμιάς τους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Παναγια Μαρμαρα

Αναγράφω ένα υπέροχο ''μικρό'' απόστασμα από την Αγία Γραφή:

Μαρκ. 8,18 ὀφθαλμοὺς ἔχοντες οὐ βλέπετε, καὶ ὦτα ἔχοντες οὐκ ἀκούετε; καὶ οὐ μνημονεύετε;

Μαρκ. 8,18 Ενώ έχετε μάτια δεν βλέπετε και ενώ έχετε αυτιά δεν ακούετε; Και όσα ακούετε και βλέπετε δεν τα ενθυμείσθε;

A Future Vaccine to Prevent Knowledge of Soul andSpiritFrom The Fall of the Spirits of Darkness(Bristol: Rudolf Steiner Press, 1993; GA 177), p. 85

Θα έρθει η ώρα –και μπορεί να μην είναι πολύ μακριά– όταν θα εμφανιστούν πολύ διαφορετικές τάσεις σε ένα συνέδριο όπως το 1912 και οι άνθρωποι θα πουν: Είναι παθολογικό για τους ανθρώπους να σκέφτονται ακόμη και από άποψη πνεύματος και ψυχής. Οι «υγιείς» άνθρωποι δεν θα μιλούν για τίποτα εκτός από το σώμα. Θα θεωρηθεί σημάδι ασθένειας για οποιονδήποτε να καταλάβει την ιδέα οποιουδήποτε πράγματος όπως του πνεύματος ή ψυχής. Άτομα που σκέφτονται έτσι θα θεωρούνται άρρωστα και - μπορείτε να είστε σίγουροι γι 'αυτό - θα βρεθεί το φάρμακο για αυτό. . .Η ψυχή θα γίνει ανύπαρκτη με τη βοήθεια ενός ναρκωτικού. Λαμβάνοντας μια «ορθή άποψη», οι άνθρωποι θα εφεύρουν ένα εμβόλιο για να επηρεάσουν τον οργανισμό το συντομότερο δυνατό, κατά προτίμηση μόλις γεννηθεί, έτσι ώστε αυτό το ανθρώπινο σώμα να μην έχει καν την ιδέα ότι υπάρχει ψυχή και πνεύμα. . . . οι κληρονόμοι του σύγχρονου υλισμού θα αναζητήσουν το εμβόλιο για να κάνουν το σώμα «υγιές», δηλαδή να κάνει το σύνταγμά του έτσι ώστε αυτό το σώμα να μην μιλά πλέον για σκουπίδια όπως η ψυχή και το πνεύμα, αλλά να παίρνει μια «υγιή» άποψη των δυνάμεων που ζουν στους κινητήρες και στη χημεία και να αφήνει τους πλανήτες και τους ήλιους να προέρχονται από νεφελώματα στον Κόσμο. Οι υλιστικοί γιατροί θα κληθούν να διώξουν τις ψυχές από την ανθρωπότητα.

Σας έχω πει ότι τα πνεύματα του σκοταδιού θα εμπνεύσουν τους ανθρώπινους οικοδεσπότες τους, στους οποίους θα κατοικούν, να βρουν ένα εμβόλιο που θα ωθήσει όλη την κλίση προς την πνευματικότητα από τις ψυχές των ανθρώπων όταν είναι ακόμα πολύ νέοι, και αυτό θα συμβεί με κυκλικό τρόπο μέσα στο ζωντανό σώμα. Σήμερα, τα σώματα εμβολιάζονται εναντίον του ενός και του άλλου. στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία την οποία σίγουρα θα είναι δυνατή η παραγωγή τους, και αυτό θα τα καταστήσει άνοσα, έτσι ώστε να μην αναπτύξουν ανόητες κλίσεις που συνδέονται με την πνευματική ζωή - «ανόητοι» εδώ, ή φυσικά, στα μάτια υλιστών ... ". . . επιτέλους θα βρεθεί ένας τρόπος εμβολιασμού σωμάτων, έτσι ώστε αυτά τα σώματα να μην επιτρέψουν την ανάπτυξη της τάσης προς πνευματικές ιδέες και όλη η ζωή τους οι άνθρωποι θα πιστεύουν μόνο στον φυσικό κόσμο που αντιλαμβάνονται με τις αισθήσεις.

https://paam.wildapricot.org/resources/Pictures/07%20RS-Traditional%20Childhood%20Illnesses%20and%20Vaccines.pdf


Ανώνυμος είπε...

Επίσης ας δούμε τη αναφέρει ο Mahatma Gandhi για τα εμβόλια:

O εμβολιασμός είναι μια βάρβαρη πρακτική και είναι μια από τις πιο θανατηφόρες από όλες τις αυταπάτες που υπάρχουν σήμερα.

https://vaxopedia.org/2016/09/18/mahatma-gandhi-on-vaccines/

Title: A Guide to Health Author: Mahatma Gandhi
http://www.gutenberg.org/files/40373/40373.txt