Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πατριωτικός παλμός με συνθήματα και κρεμάλες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία μας

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής .
Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών, πολίτες όλων των ηλικιών φώναξαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. και πραγματοποίησαν πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των πέντε διοργανωτών της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, ο Δημήτρης Ζιαμπάζης επισήμανε ότι "με τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ασκήσαμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα και εκφράσαμε ανοιχτά την αντίθεσή μας στην συμφωνία των Πρεσπών. Στόχος μας ήταν να ακουστεί δυνατά ότι η Θεσσαλονίκη δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη συμφωνία. Είμαστε πατριώτες και δημοκράτες και εάν σημειώνονταν επεισόδια, που δεν σημειώθηκαν, θα τα καταδικάζαμε ομόφωνα". Παράλληλα, ο ίδιος επισήμανε ότι η διαδικτυακή ομάδα των "Ενωμένων Μακεδόνων", στηρίζει τα συλλαλητήρια που ακολουθούν εντός των ημερών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
IMG_0345IMG_0347IMG_0343

Σχολιο :Δεν το βάζουμε κάτω αδέρφια, σε Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα, δεν θα αφήσουμε με τίποτα τα ορφανά του Στάλιν και τους ακροαριστερούς να παραδόσουν ένα κομμάτι Ελληνισμού σε απογόνους Κομιτατζήδων! 

Η Μακεδονία είναι του Ελληνισμού, και όσοι είναι ραγιάδες, εθνομηδενιστές και ρουφιάνοι θα μας βρουν μπροστά τους! Όχι μόνο τους χιλιάδες ζωντανούς, αλλά και τους χιλιάδες νεκρούς μας που αντιστέκονται πάντοτε μαζί μας, όποτε ο λαός μας παλεύει για το δίκαιο! Δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε! Ζήτω η Μακεδονία, ζήτω ο αγώνας, ζήτω η αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: