Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Οι αρνητες της Γενοκτονιας των Ελληνων του Ποντου και ολης της Μικρας Ασιας ειναι καθαρματα, ολοιδιοι με τους νεοναζι αρνητες της Γενοκτονιας των Εβραιων. Οποιοι προσπαθουν να διασκεδασουν τις μισανθρωπες και ρατσιστικες κατα των Ελληνων δηλωσεις και πραξεις διαφορων αλητων, υπερηλικων, νεων,"προοδευτικων" και νεοφιλελεδων,ειναι ιδια καθαρματα με αυτους!_Φαήλος Κρανιδιώτης

Υπάρχει μιά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α διαφορά : Οι Έλληνες εκδιώχτηκαν για την ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. 
Η μόνη κοινότητα παγκοσμίως που διώχθηκε απηνώς είναι αυτή των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ δηλαδή των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ . 

Οι εβραίοι εκδιώχθηκαν ανα τους αιώνες και σε διάφορα κράτη και σε διάφορους καιρούς λόγω της ικανοτητά τους να παίρνουν τα οικονομικά ηνία . 

Η ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΙΑ είναι η κυρίαρχη ιδεολογία αμέσως μετά την έλευση την Σταύρωση την Ανάσταση και την Ανάληψη του Κυρίου και αυτή είναι πίσω απο τις γενοκτονίες των Τούρκων . 

Οι Έλληνες των παραλίων , οι Έλληνες Πόντιοι και οι Αρμένιοι πλήρωσαν την πρωσήλωση στον Χριστό. 

Οι Αρμένιοι ειναι μεν αιρετικοί κόπτες αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Η Χριστομαχία είναι ΤΩΡΑ παρούσα στην εθοκτονία της Ευρώπης μέσω της ισλαμοποίησης και αυτό το έχουν καταλάβει οι λαοί την Ουγγαρία , Τσεχίας , Πολωνίας που αντιστέκονται στην βίαιη αυτη κατάσταση ομολογώντας ανοιχτά Χριστό. 

Οι ελίτ που μέσω των κατάπτυστων εκλογικών αλχημειών έχουν εγκατασταθεί στα κοινοβούλια των ευρωπαικών χωρών προωθούν συνηδειτά και συστηματικά την αποΧριστιανοποίηση . Έτσι δεν ενοχλούν κανέναν υψηλά ιστάμενο δηλώσεις σαν και αυτές του μπουτάρη αφού αναφέρονται σε <<καταραμένους >> Χριστιανούς. 

Ο λαός όμως είναι άγρυπνος και όπως απέδειξαν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Μακεδονία , παραδόξως για τις ελίτ παραμένει πατριώτης που σημαίνει πως παραμένει Χριστιανός . Είτε το θέλουμε είτε όχι , είτε το πιστέυουμε είτε όχι στην χώρα μας όποιος χάνει Πίστη χάνει και την Πατρίδα.Δηλαδή όποιος δηλώνει παρών στο πατριωτικό κάλεσμα ταυτόχρονα δηλώνει παρών και στον Αφέντη τον Χριστό

Δεν υπάρχουν σχόλια: