Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Ύβρις και ιεροσυλία – σατανοκίνητοι ουνίτες -παπικοί στην Ουκρανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ‘αρχιεπίσκοπος’ Κιέβου και Γαλικίας Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ, 

Παρακολουθήσετε αυτό το εκπληκτικό βίντεο (δυστυχώς στα αγγλικά) και θα σοκαριστείτε από το χάος που έχουν προκαλέσει οι ουνίτες και οι παπικοί στην Ουκρανία. (διαβάστε εδώ για τον ρολο τους στην Ουκρανικη κρίση)

Πρόσφατα ο Ουνίτης της λεγόμενης «Ουκρανικής Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας»* (Ukrainian Autocephalous Orthodox Church ή UAPC), ‘αρχιεπίσκοπος’ Κιέβου και Γαλικίας Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ, μίλησε για «ενότητα της Εκκλησίας» η οποία μόνο με τον πάπα μπορεί να γίνει! 

Ο Ουνίτης Σβιατοσλάβ Σεβτσούκ δηλώνει (όπως όλοι τους!) ότι ανήκει στην Εκκλησία του Χριστού και αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι αναγνωρίζει επισήμως και το κίνημα των χαρισματικών (το 2012 δήλωσε ότι εκπροσωπούνται στο συνοδικό επίπεδο της «εκκλησίας» τους). Το κίνημα των χαρισματικών το έχουν αγκαλιάσει και οι παπικοί στην Ουκρανία. Χοροί, τραγούδια και πανηγύρια μέσα στους ‘ναούς’ της Ουκρανίας· είναι αξιοσημείωτος ο τρόπος που προσπαθούν να τραβήξουν τους νέους κάνοντάς τους και μαθήματα ντίσκο!! 

Οι πολιτικές σκοπιμότητες όλης αυτής της κατάστασης είναι προφανείς. Βαρύτατες οι ευθύνες του πατρ. Βαρθολομαίου που ενέκρινε το αίτημα αυτοκεφαλίας των σχισματικών.


Σημείωση :(…) Λέγοντας «Ουνία», εννοούμε ένα θρησκευτικοπολιτικό σχήμα που επινοήθηκε από τον Παπισμό για τον εκδυτικισμό της 
μη λατινικής Ανατολής, την πνευματικοπολιτική δηλαδή υποταγή της στην εξουσία του Πάπα. Συνδέεται, δηλαδή, με την επεκτατική πολιτική του Παπισμού, της συνεπέστερης έκφρασης του ευρωπαϊκού φεουδαρχισμού, ο οποίος με το Κράτος του Βατικανού συνεχίζεται ως τις ημέρες μας. Μιμούνται κατά πάντα τους ορθόδοξους ιερείς , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΙΚΟΙ και έχουν δημιουργήσει μπέρδεμα και αναστάτωση στις ανατολικές κυρίως χώρες, παραμένει και η καταστροφή στην Ορθοδοξία της Αν. Ευρώπης .
 Αντί οι «δικοί μας» με τους διαλόγους 
να είχαν ως προϋπόθεση των διαλόγων 
την κατάργηση της ουνίας ,αποδέχονται σιωπηλά την παρουσία τους ,όπου στην πράξη έχει γίνει θεσμός!  Κάθε, λοιπόν, υποχώρηση των Ορθοδόξων θα ισοδυναμεί με έγκλημα.Οι ενέργειές μας δεν καταγράφονται μόνο στις δέλτους της Ιστορίας, αλλά και θα κριθούν στο τέλος της Ιστορίας από τον Κύριο της Ιστορίας, που είναι συγχρόνως Σωτήρας και Κριτής της.(…)

Διαβάστε μια πολυ καλη μελετη για την σατανοκίνιτη  Ουνια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: