Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Τι δεν καταλαβαίνουμε;;;



τι εννοούμε;; εδώ

2 σχόλια:

Savas Katsikis είπε...

Το άνω χείλος του ιερέως βαίνει προς τον ανήφορο με ελαφρά λοξή κλίση, χαρακτηριστικό των πασχόντων εγκεφαλικών επεισοδίων... Συνυπολογίζοντας και τα λεγόμενά του καθώς και την αυτοσχέδια δέηση σίγουρα τον έχει βαρεμένο... Κρίμας...

Ανώνυμος είπε...

Kρίμα για τα 2 νέα παιδιά που έπεσαν στην απάτη της Χ.Α. και χάθηκαν άδικα.Το ένα είχε και μια ανάπηρη αδελφή που τον υπεραγαπούσε. Δυστυχώς όλες οι ναζιστικές οργανώσεις βγάζουν μια αίσθηση δύναμης, πειθαρχίας, απονομής δικαίου, που παρασύρει (και ίσως "μαγεύει") κυρίως τους νέους. Είδα μια ομιλία του Χίτλερ προς την νεολαία του κόμματος των Ναζί στο απόγειό τους, λίγο πριν ξεκινήσει ο Β'Π.Πόλεμος το 1939.
Μιλάει για αταξική κοινωνία, ισότητα, αλληλεγγύη.. όσο και αν φαίνεται περίεργο.. αν δεν γνωρίζουμε τι επακολούθησε (πάνω από 50 εκατομμύρια νεκροί) δεν θα μπορούσαμε ποτέ να καταλάβουμε κάποια πράγματα ακούγοντας μόνο ένα λόγο.Μιλάει εκστασιασμένος για μια νέα ανθρωπότητα, και χιλιάδες νέοι παραληρούν,και ζητοκραυγάζουν, κάποιοι κλαίνε..
Η Χ.Α. είναι ένα πολύ σκοτεινό κεφάλαιο.Το σύστημα (κυρίως των ΜΜΕ) την πολέμησε (για λόγους δικού του συμφέροντος, έπρεπε να παραμείνουν οι πολιτικοί συσχετισμοί που το στήριζαν τροφοδοτώντας το με χρήμα), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ελληνοχριστιανική πατριωτική ομάδα (με την έννοια που απέδιδε ανέκαθεν ο λαός μας σε αυτές τις λέξεις).