Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ


Έχουμε τρελλαθεί εντελώς!
 Ο εικονιζόμενος δικάζεται για υποκίνηση φυλετικού ΜΙΣΟΥΣ γιατί σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του είπε ότι θέλει λιγότερους Μαροκινούς στην Ολλανδία.
 Είπε ότι μισεί τους Μαροκινούς; ΟΧΙ! 
Είπε να τους μισείτε εσείς που με ακούτε; ΟΧΙ; 
Είπε ότι θέλει η Ολλανδία να έχει περισσότερους Ολλανδούς και λιγότερους Μαροκινούς! Αυτή, άλλωστε είναι και η θέση του κόμματός του και βρισκόταν, είπαμε, σε προεκλογική συγκέντρωση! Δηλαδή ένας μουσουλμάνος μετανάστης μπορεί να διαδηλώνει κατά του Δυτικού πολιτισμού και υπέρ της εφαρμογής του ιερού νόμου, της Σαρίας, για ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της Ολλανδίας, μπορεί να βγάζει φετφά και να καταδικάζει σε θάνατο συγγραφείς, πολιτικούς και σκιτσογράφους, αλλά ο Ολλανδός δεν μπορεί να λέει: θέλω λιγότερους Μαροκινούς, Αφγανούς, Πακιστανούς, whatever, στη χώρα μου! 

Και βέβαια, όλα τα ΜΜΕ αμέσως τού κολλάνε την ταμπέλα "ακροδεξιός"!

 Όποιος λεει το προφανές, ότι το Ισλάμ, ως νομικό σύστημα που θέλει κατ' αρχήν να δρα παράλληλα με τη Δυτική νομοθεσία, και μόλις πάρει τη δύναμη να την καταργήσει, είναι ΑΣΥΜΒΑΤΟ με τον Δυτικό πολιτισμό, βαφτίζεται ακροδεξιός και διώκεται ποινικά!!! Τέτοιος διακαής πόθος για να αυτοκαταστραφεί ένας πολιτισμός δεν έχει καταγραφεί ξανά στην παγκόσμια ιστορία. 

Αυτή η Ευρώπη είναι ηλίθια.

 Είναι ήδη φασιστική. 

Και επιπλέον αυτοκτονική. 

Πρόκειται για την ΑΠΟΛΥΤΗ διαστροφή της ιδέας της ελευθερίας. Και για να μην βρουν ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριό τους τα παπαγαλάκια της σήψης: Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε η καταγωγή σου ούτε το χρώμα σου. Με ενδιαφέρει αν έχεις έρθει στην Ευρώπη γιατί λαχαταράς να ζήσεις σαν Ευρωπαίος, γιατί θες τα κορίτσια σου να μορφωθούν, να μην είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας, γιατί θες κι εσύ κι η γυναίκα σου να ζήσετε ελεύθεροι χωρίς την τρομοκρατία της θρησκευτικής αστυνομίας. Αν αυτό θες, θα βγάλω και την μπουκιά από το στόμα μου για να σου τη δώσω. Αν ήρθες για να μου επιβάλεις τη θρησκευτική σου βαρβαρότητα, για να εγκαθιδρύσεις και στην Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, wherever, τον ισλαμικό σου μεσαίωνα, λυπάμαι, είσαι ανεπιθύμητος. Δεν θέλω λιγότερους τέτοιους - δεν θέλω ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 

Την έζησε η Ευρώπη την Ιερά Εξέταση στο όνομα του Χριστού με την διαστρεβλωμένη πίστη των παπικών!Αυτή ντε την αλλοτριωμένη πίστη που θέλουν να μας καθυποβάλουν οι κάθε λογής Βαρθολομαίοι...
 Δώσαμε, δώσαμε. 
Δεν έχουμε καμμιά όρεξη να την ξαναζήσουμε, τον 21ο αιώνα, στο όνομα του Αλλάχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: