Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ!

Η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης στον (αστερό)κοσμό της, προβάλλει νεοεποχίτικη εκδήλωση

Η κακόγουστη και αιρετική απεικόνιση της Γεννήσεως του Χριστού!

Ενός κακού μύρια έπονται. Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης από το επίσημο site της, αλλά και μέσω εγκυκλίου που διαβάστηκε σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως, ανακοίνωσε με χαρά οτι η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με τον Αστερόκοσμο, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα βαλκάνια που προσφέρει αναψυχή και μεταφέρει τον παλμό των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, μέσα στη δύσκολη περίοδο που διερχόμεθα.
Μερίμνησε για την κατασκευή της φάτνης, μια ευθεία παραπομπή στην αιρετική διδασκαλία της Αγίας οικογένειας, όπως με κατηγορηματικό
τρόπο απέδειξε στο θαυμάσιο βιβλίο του ο μοναχός Σεραφείμ. Απέδειξε πως είναι δυτικής, παπικής προελεύσεως. Ο Ιωσήφ ήταν ηλικιωμένος και προστάτης της Θεοτόκου, “...ζάλην ένδοθεν έχων...”. Ποτέ στην ορθόδοξη παράδοση, δεν απεικονίζεται ο Ιωσήφ σαν τον Τζον Τζον γνωστής νεοεποχίτικης κουκλοοικογένειας, συνομήλικος σύζυγος της Αειπαρθένου Μαρίας.

Ποιος εντεταλμένος φαεινός νους της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, κατά τον στολισμό της "φάτνης", δεν παρέλειψε να τοποθετήσει πάνω στην ράβδο του Ιωσήφ, τα κρίνα; Τέτοιος θρησκευτικός ερασιτεχνισμός; Αποδέχεται η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης πλήρως την αιρετική και παγανιστική διδαχή περί των Χριστουγέννων, που πηγάζει από τα αιρετικά απόκρυφα ευαγγέλια της αιρέσεως των γνωστικών; Μόνον ο δαιμονικός παπισμός συντηρεί τέτοιες απαράδεκτες εικόνες, αλλά αυτός ήδη προ καιρού έχει απωλέσει την Ορθόδοξη διδασκαλία και ζωή. Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να είναι προσεκτική, να μην ολισθαίνει σε αιρετικές κακοτοπιές.

 

η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: