Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ημερίδα με θέμα: «Διαπολιτισμικές και Διαθρησκειακές Προκλήσεις στην Ελλάδα του 21ου αιώνα: Τρόποι και τόποι συνάντησης της θρησκευτικής εταιρότητας» στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ

Πρόσκληση Ημερίδας
Με ειδική Ημερίδα θα ξεκινήσει το έργο με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ στον 1ο όροφο.
Το θέμα της Ημερίδας είναι «Διαπολιτισμικές και Διαθρησκειακές Προκλήσεις στην Ελλάδα του 21ου αιώνα: Τρόποι και τόποι συνάντησης της θρησκευτικής εταιρότητας». Επιστημονικώς υπεύθυνη του έργου είναι η επίκ. καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ Αγγελική Ζιάκα. Η Ημερίδα έχει χαρακτήρα εσωτερικό-ακαδημαϊκό και αφορά στην πληροφόρηση των συναδέλφων που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο, τους τρόπους συνεργασίας, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τους διδακτικούς φακέλους και άλλα συναφή. 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:  moschos
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πιστά μέλη της Εκκλησίας, μεταξύ των οποίων και ιερωμένοι, που αποτρέπουν γνωστά τους παιδιά, υποψήφιους φοιτητές, να επιλέξουν τις σύγχρονες, κατ ευφημισμόν, αποκαλούμενες θεολογικές σχολές. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Αντί να διδαχθούν τη γνήσια και ανόθευτη θεολογία διδάσκονται οικουμενισμό, συγκρητισμό, πολυπολιτισμό, αγαπολογία, νεοορθόδοξη ερωτολογία και πολυθρησκειασμό. Αν μπει κανείς στο αγωνιστικό ιστολόγιο ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ του Παναγιώτη Νούνη θα φρίξει με την κατάντια της θεολογικής του ΑΠΘ που διαφεντεύεται απ τους ΚΑΙΡΙΤΕΣ!