Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Πρώην μάγος αποκαλύπτει: Τα Θεοφάνεια λύνονται όλα τα μάγια!

Πρώην μετανοημένος μάγος αποκαλύπτει: "Την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστου και του αγιασμού των υδάτων, όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκέφαλους και μια κατάσταση τρέλας! Αυτό κρατούσε για 40 ημέρες μετά τα Θεοφάνεια! Λύνονται δηλαδή όλα τα μάγεια από την ημέρα των Θεοφανείων, σαν ένδειξη δώρου του Θεού για τον Υιό Του που Βαπτίζεται προς τους Ορθοδόξους. Και τότε όλοι οι μάγοι ομολογούσαμε ότι πράγματι μόνο ο Χριστός και η Εκκλησία έχουν την δύναμη!

 

 

Άμεση επιβεβαίωση της ενόχλησης των δαιμονίων: Όπως  διαβάζουμε  σε δαιμονιόπληκτο Κυπριακό Μ.Μ.Ε:Ενδεχόμενο λήψης μέτρων τα Θεοφάνια και στην Ορθόδοξη Κύπρο ,σε ξεχωριστό… «κάδρο» τα Φώτα!

Η επερχόμενη αργία και γιορτή της ημέρας των Θεοφανείων βρίσκεται επίσης στο μικροσκόπιο των ειδικών επιστημόνων. Παραδοσιακά τέτοια μέρα κάθε χρόνο παρατηρείται μαζικός εκκλησιασμός των πιστών ενώ πέραν αυτού οι εκδηλώσεις που αφορούν το ρίξιμο του σταυρού στη θάλασσα ευνοούν τις μεγάλες συγκεντρώσεις ατόμων στον ίδιο χώρο. Σε ότι αφορά λοιπόν τις περιπτώσεις Αγιασμού των Υδάτων η κυρίαρχη άποψη είναι η απαγόρευση της πραγματοποίησης τους παρουσία κοινού ενώ σχετικά με τον εκκλησιασμό δεν αποκλείεται να προταθεί όπως πραγματοποιηθεί με μειωμένο αριθμό πιστών.

καθημερινή κυπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: