Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Τα μάθατε τα νέα; μόλις 1-3 μήνες κρατάνε τα αντισώματα από τα πειραματικά "εμ βόλια"!!!!! εξού και η νέα οδηγία να μην κάνουν τεστ αντισωμάτων οι εμ βολιασμένοι....


Αναρωτιέμαι γιατί οι εμ βολιασμένοι εξαιρούνται των self test και όχι πχ αυτοί που έχουν περάσει ήδη τον κωρονοϊό. Ποιος είναι πιο επικίνδυνος για την δημόσια υγεία; σύμφωνα με το δικό τους αφήγημα πάντα. Γιατί άραγε εμβολιάζουν ΚΑΙ αυτούς που έχουν νοσήσει φυσικά; που έχουν και καλύτερη (μεγαλύτερη σε διάρκεια, για κάποιους επιστήμονες ισόβια) ανοσία;
Μάθατε από πουθενά ότι η spike πρωτεϊνη κάνει βόλτες στο σώμα και φαίνεται να περνάει στην κυκλοφορία μετά τον εμβολιασμό; Δυστυχώς όσοι επιστήμονες τα'λεγαν (παραθέτω σχετικά βίντεο στα σχόλια) ήταν ψεκασμένοι σύμφωνα με το κυρίαρχο αφήγημα. Ακόμα και πασίγνωστοι Έλληνες επιστήμονες που έχουν ήδη εμβολιαστεί (Φαρσαλινός, Κούβελας) το παραδέχονται πια δημοσίως. Ο δεύτερος έχει εκφράσει δημοσίως και τον φόβο του για την προσωπική του υγεία. Αυτός είναι και ένας από τους πλέον σημαντικούς λόγους επικινδυνότητας των παρενεργειών. Ο Έλληνας επιστήμονας Πουλάς μάλιστα σημειώνει ότι σύμφωνα με τις εταιρείες που παράγουν τα εμ βόλια αυτού του τύπου, η Spike θα πρέπει να αγκιστρώνεται στη μεμβράνη των κυττάρων μας και να ΜΗΝ κυκλοφορεί!!!!!!!! Επίσης σύμφωνα με τον δρ. Robert Malone, τον εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA στα εμβόλια, ο FDA είχε προειδοποιηθεί από τον ίδιο και άλλους ειδικούς για την πιθανότητα τοξικότητας τόσο των λιπονανοσωματιδίων, όσο και της spike protein, όμως δεν εισακούστηκε και οι προειδοποιήσεις του απορρίφθηκαν ως εξωπραγματικές. Το τι σημαίνει πρακτικά αυτό και το πόσο επικίνδυνο είναι, παρακολουθήστε τα βίντεο στα σχόλια....
Στα άλλα νέα της ημέρας, ο τρισμέγιστος άριστος με την υπέρλαμπρη σύζυγο, μας απειλεί ότι όχι μόνο θα πεθάνουμε όλοι μας όσοι δεν έχουμε εμβολιαστεί από τις μεταλλάξεις
του ιού, αλλά ότι από την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται κυρώσεις σε ανεμβολίαστους....
ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις

 

4 σχόλια:

GeorGRE είπε...


Κυρώσεις
στους μη εμβολιασμένους;;;;;

Τελείωσαν τα επιχειρήματά σας
κακομοίρηδες;;;;
Δεν έχετε άλλα;;;

Σε εμάς τους "μη"
κάθε λίγο θα προβάλουν
καινούρια επιχειρήματα,
θα σας ταράξουμε
στις ερωτήσεις
δεν θα ξέρετε τι να πείτε.
...κακομοίρηδες.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση κάνει εκστρατεία FUD, Fear φόβος, Uncertainty αβεβαιότητα, Deception εξαπάτηση. Το FUD έγινε γνωστό από την Microsoft(του Γκέιτς) εναντίον των ανταγωνιστών της.
Στο θέμα του εμβολιασμού η κυβέρνηση κέρδισε αφού εμβολιάστηκαν 8 εκ. από τα 10,8 εκατομμύρια των κατοίκων της Ελλάδας, 1,7 εκατομμύρια είναι τα παιδιά, οπότε μένουν 1 εκ. ανεμβολίαστων.
Το θέμα είναι γιατί συμπεριφέρονται σαν να έχασαν!!!
Τα στατιστικά έχουν δείξει ότι τα παραμύθια(γρίπη των πτηνών, h1n1, lockdown) τα δέχεται ο κόσμος για 14 μήνες. Αν με 80% εμβολιασμένους τον Νοέμβριο αρχίζουν να πεθαίνουν χιλιάδες άτομα, τον Φεβρουάριο του 2022 θα τους κυνηγήσουν κυριολεκτικά, γιατί τελικά το πρόβλημα δεν ήταν ο ιός αλλά το άθλιο σύστημα υγείας και το ότι όλοι κάποτε θα πεθάνουμε και το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις όταν είσαι ηλικιωμένος ή με νόσο.
Τις μακροχρόνιες παρενέργειες των εμβολίων δεν τις γνωρίζουμε και μάλλον θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 χρόνια έρευνας για να τις μάθουμε.
Σε τελική ανάλυση ο Χριστιανός δεν πρέπει να ενδιαφέρεται αν θα ζήσει ή πεθάνει, το ενδιαφέρον του πρέπει να είναι τι λόγο θα δώσει στον Χριστό μετά θάνατον και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι συγγενείς και φίλοι μετά θάνατον.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

8.000.000 οι τσιμπημένοι...;

...αυτό τώρα τί ήτανε...;
Προβλημα μαθηματικών;

Μήπως τα 8.000.000 τσιμπήματα
γίνανε στά ίδια και τά ίδια
χέρια

οπότε ... κάνουμε...
διαίρεση...
...που λέγαμε και στο σχολείο...

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε ανοησίες. Σύμφωνα με το https://emvolio.gov.gr/ έχουν πραγματοποιηθεί 3,5 εκατομμύρια ΠΛΗΡΕΙΣ εμβολιασμοί, δηλαδή και με τις 2 δόσεις. Αν εξαιρέσουμε αυτούς που έχουν κάνει το μονοδοσικο που είναι λίγοι μερικές χιλιάδες, σημαίνει ότι τα 6-7 εκατομμύρια εμβόλια έχουν γίνει σε 3 και κάτι εκατομμύρια κατοίκους. Επομένως 3+1,5 εκατομμύριο που έχουν κάνει μόνο μια δόση, σύνολο περίπου 4,5 εκατομμύρια. Αφαίρεση ξέρετε να κάνετε από τα 10,8 εκκατομυρια για να δείτε ότι το 60% του ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ περίπου ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ.. Γι αυτό λυσαξανε.. .