Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Και ανόητοι είναι και έχουν άγνοια.

  ΕΠΕΙΔΉ Η ΜΝΉΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΜΙΚΡΉ..

ΜΗΠΩΣ ΕΊΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ...ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ..

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "κ. Με ΟΤΑΝ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΌΡΙΑ... καθηγητής πνευμονολογίας Μπεχράκης Παναγιώτης. ακράδαντη βεβαιότητα σας λέω αν o Χριστός τώρα ερχόταν στη γη, θα αποφάσιζε το κλείσιμο των Ναών τα Θεοφάνεια εν ονόματι της αγάπης, αυτό δηλ. έκανε Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης!!! που και"

σχολιο: Να το εμπεδώσουμε, δύο λεπτά, ο Κύριος εν ονόματι της Αγάπης , θα έκλεινε τον Ναο Του τα Θεοφάνεια!! Ο Κύριος θα το έκανε, που μπορεί να σε θεραπεύσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Κύριος που έφτιαξε μάτια σε εκ γενετής τυφλό από το σάλιο Του και χώμα. Ο Κύριος, που τον ακούμπησε η αιμορροούσα γυναίκα και θεραπεύτηκε και θεράπευσε το σώμα της κυρτής. Θα έκλεινε τον Ναό Του ο Κύριος, που μέσα στον Ναό Του θεραπεύει!!
Τέλος, και είναι ανόητοι και έχουν άγνοια.

9 σχόλια:

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Οι Ναοί δεν κλείνουν! Ο έως άρτι εργαζόμενος Θεός δεν τίθεται σε αργία! Η Εκκλησία είναι η επί γης φανέρωση της επουρανίου Βασιλείας του Θεού. Και η Βασιλεία του Θεού δεν μετατίθεται, δεν αναβάλλεται! Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα σωτηρίας. Δεν υπόκειται στη φθορά ο αρχηγός της ζωής και νικητής του θανάτου! Ο Ναός είναι υγιόδωρος. Η νέα βλασφημία λέγεται ναομαχία.

Ανώνυμος είπε...

Ασεβής, ασεβής και πάλι ασεβής, ο εν λόγω καθηγητής, προσωπικά δεν έχω να πω τίποτα άλλο, ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας φωτίζει, αμήν!

Βασίλης είπε...

Αντιφάσεις των μισθωτών επιστημόνων σχετικά με τον ιό της αποστασίας ( από τις αναρίθμητες για τις οποίες κάποιος μπορεί να γράψει και βιβλίο ) : πρέπει να αερίζονται οι κλειστοί χώροι για την αποτροπή της μετάδοσης του ιού.

Τα Άγια Θεοφάνια δεν μπορούσαν δηλαδή να γίνουν με αποστάσεις ανάμεσα στους πιστούς κατά μήκος της προκυμαίας ή του ποταμιού ή της λίμνης ?

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προμηνύσει το πασίδηλο πλέον : το τρίτο και πλέον θανατηφόρο κύμα του ιού της αποστασίας θα κτυπήσει την Ελλάδα γύρω στις 25 Μαρτίου 2021.

hpt300@gmail.com είπε...

Απλά σατανισμενος.....αλειτουργητος γαρ

Ανώνυμος είπε...

Ρεσιτάλ ανοησιών διατύπωσαν δημοσίως αυτές τις ημέρες ένιοι επιστήμονες (Μπεχράκης, Μόσιαλος, Δερμιτζάκης, Σύψας, Γεροτζιάφας και άλλοι).
Καταπιάστηκαν με θέματα τα οποία υπερβαίνουν την επιστήμη και τις αφεντιές τους και όπως ήταν αναμενόμενο εξετράπησαν σε φαιδρότητες, ασέβεια και βλασφημίες.
Η πολυγνωσία, όπως έγραψε κάποτε και ο μακαριστός π.Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος, δεν αποκλείει τη φαιδρότητα.
Δυστυχώς, καθώς φαίνεται, τις "αποφάνσεις" τους θα τις διοχετεύουν για πολύ καιρό ακόμη από τα ελεεινά και τρισάθλια ΜΜΕ στο ευρύ κοινό διαμορφώνοντας, ανατροφοδοτώντας και παγιώνοντας το ανάλογο νοσηρό, αντιεκκλησιαστικό κλίμα.
Λ.Ν.

π. Δ είπε...

Πόσο δίκιο!
Κι εσείς και όλοι οι σχολιαστές!
Κι ας βάλουμε στο κάτω κάτω, τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό για τον άνθρωπο που τυγχάνει να είναι και επιστήμονας.
Α Φ Ε Λ Η Σ!!!
Πώς να εμπιστευτείς ακόμα και σε επιστημονικό επίπεδο έναν αφελή άνθρωπο!(Πόσο μάλλον άν δεν είναι αφελής! Τότε τί είναι;
Διώκτης της Πίστεως;)

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωποι που δεν έχουν ανοίξει ποτέ τους το Ευαγγέλιο μιλάνε εις τόπον Χριστού. Δεν έχουν απλά άγνοια, δεν είναι απλά δοκησισοφοι, δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΙ. Με πρώτο αντίχριστο τον λιμπεραλ Μητσοτάκη...

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιος και αντίχριστος είναι πάτερ, όχι αφελής.

GeorGRE είπε...

ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ

Ο Χριστός της αγάπης εναντίον
του Χριστού της Εκκλησίας.

Ο Χριστός... με μάσκα
Ο Χριστός... διώχνει τον κόσμο
γιατί ο εχθρός δεν παλεύεται.

Θεοσοφιστικές καρικατούρες.