Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση του Ρουμάνου προέδρου στον φασίστα Μητσοτάκη: “Θέλει να χωρίσει τους Ευρωπαίους πολίτες”

 

Έντονες αντιδράσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης και από απόδημους Έλληνες

''Άκυρο'' έριξε η Ρουμανία στον Κ. Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις απέρριψε την πρόταση του Ελληνόφωνου άνους πρωθυπουργού Μητσοτάκη για πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 σε επίπεδο ΕΕ για τα ταξίδια, λέγοντας «δεν είναι καλό να χωρίσουμε την Ευρώπη στα δύο». 

Όλα αυτά, την στιγμή που οι Γερμανοί φυσικά αποθεώνουν τον Μητσοτάκη για την πρόταση που έκανε πριν λίγα 24ωρα.

Με λίγα λόγια όποιος δεν έχει εμβολιαστεί και δεν έχει πιστοποιητικό δεν θα μπορεί να μπει σε αεροπλάνο, ενώ στη συνέχεια είναι σίγουρο πως το μέτρο θα επεκταθεί σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, ΜΜΜ, συναυλίες, γήπεδα, ακόμα και εκκλησίες. 


Οι δηλώσεις του Προέδρου της Ρουμανίας

«Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται για ιατρικούς λόγους, όχι για ταξίδια», δήλωσε ο Γοχάνις, ο οποίος θεωρείται στενός σύμμαχος της Γερμανίδας καγκελάριου Άγκελα Μέρκελ.

«Αυτά είναι σημαντικά δεδομένα για τον οικογενειακό γιατρό ή όποιον ασχολείται με κάποιον σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, η χρήση αυτών των πιστοποιητικών για να χωρίσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης στα δύο, εμένα δεν μου φαίνεται καλή», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ρουμανίας. 

 

σχόλιο Γ.Τράγκα : Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας ότι είναι φασίστας και κλώνος νεοναζιστικών φρονημάτων από τα γεννοφάσκια του, εισηγείται στην Ευρώπη να υπάρχει διαχωρισμός των πολιτών σε δύο κατηγορίες: Στους «καθαρούς», αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο, και στους «ακάθαρτους» δηλαδή εκείνους που από φόβο ή για κάποιο άλλο ιατρικό λόγο δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Έτσι θα μπορούν εύκολα οι επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν μόνο πειθήνιους, ελεγχόμενους και εμβολιασμένους, και να αφήνουν στην ανεργία όλους εκείνους που αντιδρούν απέναντι στις τυχόν παρενέργειες ενός εμβολίου.

Με νοοτροπία Γερμανού ιατρού που πειραματιζόταν πάνω σε Εβραίους στα στρατόπεδα του Χίτλερ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισηγείται είτε μόνος του είτε με εντολή της Καγκελαρίας είτε γιατί το ζητάνε οι πολυεθνικές των φαρμάκων που κερδίζουν δισεκατομμύρια, να δημιουργηθεί ένας «υγειονομικός φράκτης» μεταξύ εκείνων που θα κάνουν το εμβόλιο mRNA και εκείνων που δεν θα το κάνουν. Θέλει να καταργήσει στην πράξη μια πάγια διεθνώς κατοχυρωμένη νομική αρχή, ότι ουδεμία ιατρική πράξη τελείται άνευ της συναίνεσης του ασθενούς ή του υγειούς. Προβαίνει με κυνισμό και κτηνώδη νεοναζιστικό τρόπο σε διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων. Και κυρίως παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου όσον αφορά ιατρικές πράξεις.

Ο κύριος Μητσοτάκης «βιάζει» και σβήνει όλες τις συνταγματικές ελευθερίες. Δίνει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να επιλέγουν τους εργαζόμενους με κριτήριο την υγειονομική πειθαρχία. Εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση πολιτών εισηγούμενος να μην ταξιδεύουμε αν προηγουμένως δεν έχουμε κάνει τα εμβόλια και δεν έχουμε πάρει τις ανάλογες «βίζες πιστοποίησης» του υγειονομικού ελέγχου. Με τερατώδη τρόπο, ο άνους εισάγει στη ζωή μας ακόμη και το τσιπάρισμα μέσω ειδικών εμβολίων που επιθυμούν διάφορα διεθνή κέντρα για τον έλεγχο πληθυσμών και γεννήσεων.

Το παλαιό πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων, που ζητούσε η χούντα του Παπαδόπουλου και οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις μετά τον εμφύλιο, επανέρχεται στη ζωή των Ελλήνων από τον γιο του γερμανόφιλου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως πιστοποιητικό υγειονομικής κατάστασης. Είναι ένα είδος πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων που έχει να κάνει με τον ατομικό βαθμό πειθαρχίας απέναντι στις ακραίες εντολές και στις φασιστικές επιλογές της σημερινής κυβέρνησης αλλά και γενικά των αρχών του προτεκτοράτου.

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία απορρίπτουν κατηγορηματικά την ιδέα του «υγειονομικού διαβατηρίου» και του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι περισσότεροι Διεθνείς Οργανισμοί απορρίπτουν την ιδέα του μη συναινετικού εμβολιασμού. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι μέχρι και χθες η διεθνής ειδησεογραφία μιλούσε για τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες που περιβάλλουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, τότε αντιλαμβάνεται κανείς τα νεοναζιστικά φρονήματα και τον απάνθρωπο ψυχισμό ενός πρωθυπουργού. Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα που αξιοποίησε την οργή των Ελλήνων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της συμφωνίας των Πρεσπών για να φτάσει στο Μαξίμου.

Ήδη, όπως πληροφορούμαι, υπάρχει η αντίδραση χιλιάδων Ελλήνων ομογενών στο διαδίκτυο των χωρών που εργάζονται και διαμένουν. Η αποθέωση του Μητσοτάκη από τη γνωστή Bild που λοιδορούσε τον Ελληνικό πληθυσμό είναι ενδεικτική. Την ίδια ώρα η οικονομική κρίση βαθαίνει στην Ελλάδα και η ακροδεξιά, φιλογερμανική κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδεικνύει το αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπό της.


1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τα εμβόλια είχαν -στην πράξη-
γίνει υποχρεωτικά

πολλά χρόνια τώρα
...

Εγκύκλιοι άνωθεν κατερχόμενοι,
σε...
Νοσοκομεία ...
γιατρούς ...
διευθυντές σχολείων...
που είχαν αφεθεί να γίνουν
γραναζάκια μιάς
μηχανής

που δούλευε για να παράγει τα ...
κέρδη της ...
υγείας...
που...

είναι ... ευρώ...
δεν ειν'αστεία...

κσι τώρα...
"αξιοποιείται"
κατάλληλα...

για το... μεγαλύτερο κολπο
...του αιώνα...!