Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ηλεία: Έφυγαν οι λαθρομετανάστες από την Ιερά Μονή Πορετσού

Τερματίστηκε προτού… ξεκινήσει η "φιλοξενία" Λαθρομεταναστών στην Ιερά Μονή Πορετσού, της Μητρόπολης Ηλείας.
Μετανάστες στην Ιερά Μονή Πορετσού στην Ηλεία/Φωτό ilialive.gr«Καλύτερα στη Μόρια». Αυτό το σχόλιο έκαναν οι λαθραίοι που έφτασαν λίγο πριν τις 13:00 την Πέμπτης στην Ι.Μ. Πορετσού, της Ι.Μ. Ηλείας, στα όρια Ηλείας – Αχαΐας και έδειξαν απογοητευμένοι. 
 
Συγκεντρωμένοι κάτοικοι των χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, οι οποίοι αντέδρασαν στην απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες  στο μοναστήρι, σύμφωνα με το ilialive, έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα σε λίγα λεπτά τους είδαν να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία.
Η  πλειονότητά τους οι λαθρομετανάστες  ήταν γυναίκες με παιδιά, έφηβοι και έφηβες από τη Σομαλία, το Σουδάν, το Κονγκό, το Ιράκ και ελάχιστοι από τη Συρία.
Δεν τους άρεσε το μοναστήρι γιατί ήταν μακριά από την πόλη και είπαν ότι έκανε και... κρύο.
Ετσι μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και μπήκαν ξανά στο λεωφορείο εν μέσω αποδοκιμασιών από οργισμένους πολίτες οι οποίοι κατηγορούσαν τον Μητροπολίτη Ηλείας γιατί δέχθηκε την μεταφορά των Μουσουλμάνων στους Ιερούς Τόπου της Ορθοδοξίας.
Μην ανησυχείτε φίλοι μας όμως και στον εκκλησιαστικό χώρο  επικρατεί τρικυμία εν κρανίο... Και αν σε αυτό το μοναστήρι  έδωσε λύση η Παναγιά, οι  "ευφυείς"  ρασοφόροι  συμφώνησαν να καταπατήσουν και  άλλο μοναστήρι  τη Μονή Κάτω Δίβρης ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νοήμων Έλληνας: Οι μετανάστες επίτηδες σκίζουν τις βάρκες ακόμα και με βρέφη μέσα για τους συλλέξει το λιμενικό. Συριζοάπλυτος διεθνιστής: Ντροπή σου ρατσιστή, οι πρόσφυγες το μόνο που θέλουν είναι να διαφύγουν από την εμπόλεμη ζώνη, δεν έχουν άλλη επιλογή. Νοήμων Έλληνας: πρώτον οι Κονγκολέζοι και Σομαλοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά μόνο οι Σύριοι. Αφού δεν έχουν άλλη επιλογή γιατί δεν έμειναν εκεί που τους υπέδειξαν για να μην ζουν σε σκηνή στη Μόρια; Συριζοάπλυτος διεθνιστής: @&(κφτλοδδ*/«:.¨η

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο χιλιάδες δάσκαλοι-καθηγητές (αναπληρωτές και μόνιμοι) οργώνουν την Ελλάδα κ βρίσκονται σε παρόμοια -και χερότερα- μέρη, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (όχι με την οικογένεια τους όπως αυτοί), για να παίρνουν στην κυριολεξία λίγες πενταροδεκάρες κ να μήν τρων τα χρήματα των δικών τους. Διαβάζοντας αυτή την είδηση, πραγματικά εξοργίζομαι, αν δεν το ζήσει κάποιος αυτό, δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της παράνοιας που ζούμε σε αυτή την χώρα. Το μόνο που εύχομαι με αυτά τα άτομα -και όχι δεν ντρέπομαι- πλην των γυναικών που αποφάσισαν να μείνουν, είναι να τους βάλουν στο πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και να τους στείλουν πίσω από εκεί που ήρθαν.
Αναπληρωτής

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ //ΑΓΙΟΣ ΤΟΠΟΣ., ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΡΟ ΤΗΣ //ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ//.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας δείχνουν φωτογραφίες μόνο από παιδιά και γυναίκες ενώ η πλειοψηφία των προσφύγων είναι άντρες; Ο νοών νοείτω..

Αββακουμ είπε...

Αυτο ειναι καθαρη βεβυλωση ? Τι δουλεια εχει 1 μουσουλμανος μεσα σε ιερο τοπο? Και ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα παραβιασουν το καθολικο και μπουν μεσα και τον βεβυλωσουν ... εχουν χαζεψει ρκρι κατω στην Μητροπολη Ηλειας ? ? ?