Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ

Στα ερωτήματα που προκύπτουν απο την επίθεση που εξαπέλυσε με πυραύλους και drones το Ιράν κατά του Ισραήλ θα απαντήσουν το πάνελ και ο προσκεκλημένος της εκπομπής "Καφές της Κυριακής" της διαδικτυακής τηλεόρασης Ανιχνεύσεις web tv. Ο πρέσβης ε.τ. Νίκος Κανέλλος, ο Διεθνολόγος Θράσος Ευτυχίδης, ο Ιρανολόγος Αλέξης Λεκάκης Κερκυραίος, ο Αντιστράτηγος ε.α. Κ. Κούσαντας και ο προσκεκλημένος Πέτρος Τασιός διεθνολόγος, με ειδίκευση στην αμερικανική εξωτερική πολιτική., θα σχλολιάσουν τις εξελίξεις

1 σχόλιο:

Θαλασσινός είπε...

Η θαλασσινή μου άποψη είναι η κάτωθι :
Θα συμφωνήσω πολύ με το "συμφωνημένο".
Όλη αυτή η ιστορία, και από το Ισραήλ και από το Ιράν έγινε για να αποδώσει δάφνες ισχύος, παγκόσμιας κυριαρχίας στο Ισραήλ.
Και βέβαια πως θα μπορούσε να έλθει ο επερχόμενος αντίχριστος από ένα κράτος μαριονέτα;
Θα έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης από ένα πανίσχυρο κράτος, για να έχει καθολικής σημαίας και αποδοχής από απαντες τους ισχυρούς της γης.

Ας μην ξεχνάμε πως πρέπει να γκρεμιστεί και τι τέμενος του Ομάρ, οπότε θα πρέπει να υπάρχουν αντεκδικήσεις με τους Μουσουλμάνους.

Το έτερο μήνυμα της επίθεσης του Ιράν ήταν προς τους δικούς του Ιρανούς. Θυμάμαι πριν λίγες μέρες κατά εκατοντάδες χιλιάδες κατέκλυσαν τους δρόμους για εκδίκηση στο Ισραήλ. Οπότε ήταν ένα πετυχημένο κρεσέντο για να βάλει για ύπνο, πως πέτυχαν σοβαρή εκδίκηση, και ταυτόχρονα δυναμώνει το εξαφανισμένο Ιράν στρατιωτικά.

Ο υπουργός Υγείας πετάχτηκε ωσάν την πορδή γιατί έχει βλέψεις για να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά τα άλλα όπως τα είπαν οι διάφοροι στο βίντεο.